|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:38 am
Mroczny Tato EvilYuki Mroczny Tato EvilYuki Przejechałabym sie do Londynu, gdyz tam w akcesoria mangowe zaopatruje siemoja koleżanka... a mi marzy siebreloczek z Iruką z "Naruto"... rofl 4laugh mrgreen moge ci kartke wyslac. na mój adres korespondencyjny poproszę wink daj adresa na pm tak, i dostanę wąglika... zeskanujesz mi i prześlesz mejlem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:39 am
EvilYuki tak, i dostanę wąglika... zeskanujesz mi i prześlesz mejlem mrgreen nie zeskanuje - nie mam skanera i nie bede chodzic po ludziach. nie bawie sie w mejle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 10:18 am
kusza te koszenie trawy mnie kiedys zabije..
Asian Dub Foundation [Enemy of the Enemy CD 1 #03] La Haine [3:54]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:21 am
*ożywczo podrywa sie z konta i podaje Ryuukei kubeczek* pij póki ciepła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:25 am
Autark *ożywczo podrywa sie z konta i podaje Ryuukei kubeczek* pij póki ciepła wink *pije poki ciepla*co tak ta herbate na prawo i lewo rozdajesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:28 am
Ryuukei oshii Autark *ożywczo podrywa sie z konta i podaje Ryuukei kubeczek* pij póki ciepła wink *pije poki ciepla*co tak ta herbate na prawo i lewo rozdajesz bo to jest taki Tea-Man xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:28 am
Ryuukei oshii *pije poki ciepla*co tak ta herbate na prawo i lewo rozdajesz bo jest bardzo dobra smile *siada tuż przy niej* może głodna jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:30 am
Terrorystka Frania bo to jest taki Tea-Man xd hm ... może też wypijesz 3nodding *podsuwa w jej strone kubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:31 am
Autark Ryuukei oshii *pije poki ciepla*co tak ta herbate na prawo i lewo rozdajesz bo jest bardzo dobra smile *siada tuż przy niej* może głodna jesteś? nie dziekuje wlasnie zjadlam ale dziekuje za troske 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:34 am
Ryuukei oshii Autark Ryuukei oshii *pije poki ciepla*co tak ta herbate na prawo i lewo rozdajesz bo jest bardzo dobra smile *siada tuż przy niej* może głodna jesteś? nie dziekuje wlasnie zjadlam ale dziekuje za troske 3nodding w razie jakbyś zgłodniała to powiedz, pyszne ogórki dziadek dziś wybrał z pola, genialne z solą lub jako mizeria ze śmietaną whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:35 am
Autark Terrorystka Frania bo to jest taki Tea-Man xd hm ... może też wypijesz 3nodding *podsuwa w jej strone kubek* dziekuje *bierze kuebk i wypija zawrtosc go czym jest z cala pewnoscia herbata*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|