|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:26 am
EvilYuki Mroczny Tato bodajze o rok,. ale ja zawsze tak mowie jak ktos wydaje mi sie dziwny blaugh wink blisko, o całe dwa lata... wink a tak na marginesie... to straszna parówa dzisiaj w Warszawie... chyba zacznę przesypiać ten najgorętszy czas w dniu. W nocy łazi się o wiele przyjemniej. ty mi nie mow nic o goracu. morze srodziemne ma prawie 30 stopni gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:26 am
Mroczny Tato [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski] najsuuu... gdzie konkretnie do Anglii? Londyn?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:27 am
Karnaaa Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania wejdz w byle jaki autobus i przejedz jego cala trase juz o tym myslalam whee fajna zabawa polecam... taaaaa zwlaszcza jak kanary wleza whee nigdy nie mialam okazji kanara spotkac czytalam ksiazke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:28 am
EvilYuki Mroczny Tato [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski] najsuuu... gdzie konkretnie do Anglii? Londyn? okolice 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:28 am
Terrorystka Frania EvilYuki Mroczny Tato bodajze o rok,. ale ja zawsze tak mowie jak ktos wydaje mi sie dziwny blaugh wink blisko, o całe dwa lata... wink a tak na marginesie... to straszna parówa dzisiaj w Warszawie... chyba zacznę przesypiać ten najgorętszy czas w dniu. W nocy łazi się o wiele przyjemniej. u nas padało oddałabym królestwo za deszcz... ostatecznie mogę posiedzieć w polu rażenia spryskiwacza ogrodowego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:29 am
Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa aaa takie dwa ciule whee jeden robi wypad do Wloch , a drugi do Angli (chodzi o moje kolezanki) . crying Ja tez chce gdzies jechac scream [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski] domokun mrgreen heart stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:30 am
Mroczny Tato EvilYuki Mroczny Tato [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski] najsuuu... gdzie konkretnie do Anglii? Londyn? okolice 3nodding Przejechałabym sie do Londynu, gdyz tam w akcesoria mangowe zaopatruje siemoja koleżanka... a mi miarzy siebreloczek z Iruką z "Naruto"... rofl 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:31 am
Terrorystka Frania Karnaaa taaaaa zwlaszcza jak kanary wleza whee nigdy nie mialam okazji kanara spotkac czytalam ksiazkeja mialam , kilka razy stare ale jestem grzeczna dziewczyna wiec bilecik mialam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:32 am
EvilYuki Mroczny Tato EvilYuki Mroczny Tato [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski] najsuuu... gdzie konkretnie do Anglii? Londyn? okolice 3nodding Przejechałabym sie do Londynu, gdyz tam w akcesoria mangowe zaopatruje siemoja koleżanka... a mi miarzy siebreloczek z Iruką z "Naruto"... rofl 4laugh mrgreen moge ci kartke wyslac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:33 am
Mroczny Tato EvilYuki Przejechałabym sie do Londynu, gdyz tam w akcesoria mangowe zaopatruje siemoja koleżanka... a mi marzy siebreloczek z Iruką z "Naruto"... rofl 4laugh mrgreen moge ci kartke wyslac. na mój adres korespondencyjny poproszę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:35 am
uwielbiam anagramy mbiawielu mygraana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:36 am
EvilYuki Mroczny Tato EvilYuki Przejechałabym sie do Londynu, gdyz tam w akcesoria mangowe zaopatruje siemoja koleżanka... a mi marzy siebreloczek z Iruką z "Naruto"... rofl 4laugh mrgreen moge ci kartke wyslac. na mój adres korespondencyjny poproszę wink daj adresa na pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|