|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:15 am
a moge kogos innego od ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:16 am
Terrorystka Frania Karnaaa wszyscy mnie opuszczaja crying pokaz no go tylko palcem kto? rolleyes mrgreen aaa takie dwa ciule whee jeden robi wypad do Wloch , a drugi do Angli (chodzi o moje kolezanki) . crying Ja tez chce gdzies jechac scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:17 am
Mroczny Tato a moge kogos innego od ciebie? napewno możesz... uczuc do drugiej osoby sie nie wybiera po prostu są
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:17 am
Karnaaa Terrorystka Frania Karnaaa wszyscy mnie opuszczaja crying pokaz no go tylko palcem kto? rolleyes mrgreen aaa takie dwa ciule whee jeden robi wypad do Wloch , a drugi do Angli (chodzi o moje kolezanki) . crying Ja tez chce gdzies jechac scream [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:18 am
Karnaaa Terrorystka Frania Karnaaa wszyscy mnie opuszczaja crying pokaz no go tylko palcem kto? rolleyes mrgreen aaa takie dwa ciule whee jeden robi wypad do Wloch , a drugi do Angli (chodzi o moje kolezanki) . crying Ja tez chce gdzies jechac scream wejdz w byle jaki autobus i przejedz jego cala trase
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:19 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato a moge kogos innego od ciebie? napewno możesz... uczuc do drugiej osoby sie nie wybiera po prostu sącos sie z toba dzieje... nie zabraniasz mi i nie jestes zazdrosna eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:19 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato a moge kogos innego od ciebie? napewno możesz... uczuc do drugiej osoby sie nie wybiera po prostu sącos sie z toba dzieje... nie zabraniasz mi i nie jestes zazdrosna eek chyba umre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:20 am
Terrorystka Frania wejdz w byle jaki autobus i przejedz jego cala trase juz o tym myslalam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Karnaaa Terrorystka Frania pokaz no go tylko palcem kto? rolleyes mrgreen aaa takie dwa ciule whee jeden robi wypad do Wloch , a drugi do Angli (chodzi o moje kolezanki) . crying Ja tez chce gdzies jechac scream [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski] domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Terrorystka Frania wejdz w byle jaki autobus i przejedz jego cala trase juz o tym myslalam whee fajna zabawa polecam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:23 am
Mroczny Tato bodajze o rok,. ale ja zawsze tak mowie jak ktos wydaje mi sie dziwny blaugh wink blisko, o całe dwa lata... wink a tak na marginesie... to straszna parówa dzisiaj w Warszawie... chyba zacznę przesypiać ten najgorętszy czas w dniu. W nocy łazi się o wiele przyjemniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:24 am
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Terrorystka Frania pokaz no go tylko palcem kto? rolleyes mrgreen aaa takie dwa ciule whee jeden robi wypad do Wloch , a drugi do Angli (chodzi o moje kolezanki) . crying Ja tez chce gdzies jechac scream [chamski] po Hiszpani jade do Angli mrgreen [/chamski] domokun mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:25 am
EvilYuki Mroczny Tato bodajze o rok,. ale ja zawsze tak mowie jak ktos wydaje mi sie dziwny blaugh wink blisko, o całe dwa lata... wink a tak na marginesie... to straszna parówa dzisiaj w Warszawie... chyba zacznę przesypiać ten najgorętszy czas w dniu. W nocy łazi się o wiele przyjemniej. u nas padało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:26 am
Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania wejdz w byle jaki autobus i przejedz jego cala trase juz o tym myslalam whee fajna zabawa polecam... taaaaa zwlaszcza jak kanary wleza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|