|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:10 am
Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp z Warszawy, 20, imię może poznasz jeśli jesteś tego wart, szorciki ze snoopim na nogaweczce opinające moją pupę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:11 am
Omega Sun Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp *szeptu szeptu* to mulek jakiegos faceta, wiele faktow za tym przemawiaoch! ach! *szepcze* a masz juz podejrzanego? jakie fakty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:11 am
opcy Pepsiak BeeWolf jestes, nieda sie ukryc. The Pillows - [FLCL Original Sound Track & Drama CD 2 - #08] Funny Bunny panie BeeWolfie, podobały się panu zdjęcia? tez kce..... surprised proszę więc >> O TU << lypnac okiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:12 am
Omega Sun Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp *szeptu szeptu* to mulek jakiegos faceta, wiele faktow za tym przemawiasama jesteś mułem, cokolwiek to znaczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:14 am
Kiray Omega Sun Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp *szeptu szeptu* to mulek jakiegos faceta, wiele faktow za tym przemawiaoch! ach! *szepcze* a masz juz podejrzanego? jakie fakty?faktem jest, ze jestem od niej ladniejsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pepsiak Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp z Warszawy, 20, imię może poznasz jeśli jesteś tego wart, szorciki ze snoopim na nogaweczce opinające moją pupę acha przeslij nam jeszcze zdjecie tego snoopiego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pepsiak Omega Sun Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp *szeptu szeptu* to mulek jakiegos faceta, wiele faktow za tym przemawiasama jesteś mułem, cokolwiek to znaczy to sie Pepsi zblaznilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:15 am
Mroczny Tato Ozz juz wszystko wypaplal. nie ma co sie ukrywac. Z czym ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:16 am
Pepsiak Kiray Omega Sun Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp *szeptu szeptu* to mulek jakiegos faceta, wiele faktow za tym przemawiaoch! ach! *szepcze* a masz juz podejrzanego? jakie fakty?faktem jest, ze jestem od niej ladniejsza ... i robi to dalej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:16 am
Kiray Pepsiak Kiray acha to teraz wszystko wiem chociaz przydalo by sie jeszcze pare informacji np. skad jestes, ile masz lat, jak na imie, jakie masz majtki itp z Warszawy, 20, imię może poznasz jeśli jesteś tego wart, szorciki ze snoopim na nogaweczce opinające moją pupę acha przeslij nam jeszcze zdjecie tego snoopiego heart nie bardzo się da, bo nie dysponuję aparatem cyfrowym na chwile obecna sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:17 am
oh, tak mi przykro... czy powinnam przeprosic? powinnam? coz, nie widze potrzeby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:17 am
Kiray och! ach! *szepcze* a masz juz podejrzanego? jakie fakty?-dlugi staz na gai, ale malo postow, ostatnie byly pisane bardzo dawno, wiec sa w jakims skasowanym topiku, najprawdopodobniej starej gildii, -malo mowi o sobie, zadnych konkretow -pisze jak facet, zbyt bezposrednio, -osoba ze zdjeciu nie wyglada na bezguscie, wiec nie ubralaby avatara w koszmarna, rozowa sukienke majac do dyspozycji tansze i fajniejsze ciuchy Domyslam sie kto to blaugh Pepsiaku, co sklonilo Cie by wrocic do tej "frajerni"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:18 am
BeeWolf Mroczny Tato Ozz juz wszystko wypaplal. nie ma co sie ukrywac. Z czym ? jestes nie w temacie. chodz to dziwne. -> bij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 3:20 am
Pepsiak oh, tak mi przykro... czy powinnam przeprosic? powinnam? coz, nie widze potrzeby jak zawsze wink Omi zepsulas zabawe ;/ sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|