|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:48 pm
Mroczny Tato Autark Terrorystka Frania nie wiem nie obchodzi mnie to a mnie tak Piłaś Wyzwolenie Kuby? jedyne co pila to vodke koniak i tequille u mnie... no i jakies tam drinki no to musisz zmajstrować tego drinka dla Frani cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:49 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania nie wiem nie obchodzi mnie to a mnie tak Piłaś Wyzwolenie Kuby? jasne co ide do jakiejs knapjy do biore tylko to
rolleyes mroczn moglbys nie pisac za mnie, dobrze? dziękuje nie dobrze mrgreen pf! *foch*
@Autark: chcesz spijac nieletnie? neutral
ide spać dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:49 pm
Autark whee *siada przy łóżeczku* prosze, chmurkowy napój z parasolką dla panny Omi, parasolka na te złe chmurki, aby ich już więcej nie było *podaje drinka, niezdarnie łapki kładzie na kocyku na brzuszku Omi* redface *popija drinka* dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:52 pm
ciekawe czemu teraz sie sfochowala... i tak juz teskni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:54 pm
Omega Sun Autark whee *siada przy łóżeczku* prosze, chmurkowy napój z parasolką dla panny Omi, parasolka na te złe chmurki, aby ich już więcej nie było *podaje drinka, niezdarnie łapki kładzie na kocyku na brzuszku Omi* redface *popija drinka* dziekuje whee ależ bardzo prosze smile *poprawia kocyk i przynosi ogromniastą poduche dla Omi* *przypadkowo mija sie z jej pięknymi oczami, nie może sie od nich oderwać* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:56 pm
Terrorystka Frania @Autark: chcesz spijac nieletnie? neutral Omi nie jest nieletnia a Frani alkocholu nie dałem ... miłych snów edit// Ty tatko pewnie bardziej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:57 pm
Autark ależ bardzo prosze smile *poprawia kocyk i przynosi ogromniastą poduche dla Omi* *przypadkowo mija sie z jej pięknymi oczami, nie może sie od nich oderwać* redface *przytula sie do podusi* czemu sobie nie przyniosles drinka? sama mam pic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:59 pm
Omega Sun Autark ależ bardzo prosze smile *poprawia kocyk i przynosi ogromniastą poduche dla Omi* *przypadkowo mija sie z jej pięknymi oczami, nie może sie od nich oderwać* redface *przytula sie do podusi* czemu sobie nie przyniosles drinka? sama mam pic? to było by troszke nie ładnie bo teraz zajmuje sie Omi, z resztą mam jeszcze herbatke wink może mały toaścik za nowy dzień? *podnosi kubeczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:00 pm
Autark Terrorystka Frania @Autark: chcesz spijac nieletnie? neutral Omi nie jest nieletnia a Frani alkocholu nie dałem ... miłych snów edit// Ty tatko pewnie bardziejczasem mnie denerwuje takim zachowaniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:01 pm
Autark to było by troszke nie ładnie bo teraz zajmuje sie Omi, z resztą mam jeszcze herbatke wink może mały toaścik za nowy dzień? *podnosi kubeczek* ok, *wznosi toast* niech bedzie lepszy od poprzedniego... za nowy dzien i fajne wakacje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:03 pm
Mroczny Tato Autark Terrorystka Frania @Autark: chcesz spijac nieletnie? neutral Omi nie jest nieletnia a Frani alkocholu nie dałem ... miłych snów edit// Ty tatko pewnie bardziejczasem mnie denerwuje takim zachowaniem. nie denerwuj sie, po prostu staraj sie zrozumieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:05 pm
Omega Sun Autark to było by troszke nie ładnie bo teraz zajmuje sie Omi, z resztą mam jeszcze herbatke wink może mały toaścik za nowy dzień? *podnosi kubeczek* ok, *wznosi toast* niech bedzie lepszy od poprzedniego... za nowy dzien i fajne wakacje... i za Omi 4laugh *stuka kubeczek z jej drinkiem, bierze łyczka herbatki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:14 pm
Autark i za Omi 4laugh *stuka kubeczek z jej drinkiem, bierze łyczka herbatki* *ziew* zzZZzzZZz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|