|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:46 pm
Ryuukei oshii Mirabell Ryuukei oshii elo laska *klaps* rofl rofl po zachowaniu (a przede wszystkim przestudiowaniu frendlista smile ) domyślam się, że pod tym japońsko brzmiącym nicku kryje się Twistusia wink @ Anzel: ja od pon do pią wstaję o 6 i od 7:30 do 15:30 zapiep... jak dziki osioł no jaka ty zdolna suczka jestes cool wink tak to ja xd wink a cóż Cię skłoniło do zmiany ksywki, jeśli można wiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:46 pm
Autark Omega Sun Autark #Omega Sun: prosze *podaje kubeczek* dziekuje smile bardzo prosze kochana Omi *podstawia pod jej nosek słoiczek miodu* prosze, doskonale pasuje do herbatki wink *smaruje miodkiem ciastka i popija herbatke* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:49 pm
Mirabell a cóż Cię skłoniło do zmiany ksywki, jeśli można wiedzieć? siakos tak mialam ochote wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:51 pm
Omega Sun Autark Omega Sun Autark #Omega Sun: prosze *podaje kubeczek* dziekuje smile bardzo prosze kochana Omi *podstawia pod jej nosek słoiczek miodu* prosze, doskonale pasuje do herbatki wink *smaruje miodkiem ciastka i popija herbatke* whee smacznego whee *podsowa sie bardziej do nej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:52 pm
dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:53 pm
Anzelmo dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP w niedziele wyjezdzam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:54 pm
Terrorystka Frania Anzelmo dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP w niedziele wyjezdzam ;P no to... do zobaczenia kiedys tam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:56 pm
Terrorystka Frania Anzelmo dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP w niedziele wyjezdzam ;P miłego wyjeżdzania, wypij z nami przed wyjazdem herbatke koniecznie wypij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:57 pm
Anzelmo Terrorystka Frania Anzelmo dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP w niedziele wyjezdzam ;P no to... do zobaczenia kiedys tam xD jessssst
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:57 pm
Autark miłego wyjeżdzania, wypij z nami przed wyjazdem herbatke koniecznie wypij *wlewa herbatke do kubka* *popija herbtake* to by bylo na tyle xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 1:59 pm
Autark Terrorystka Frania Anzelmo dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP w niedziele wyjezdzam ;P miłego wyjeżdzania, wypij z nami przed wyjazdem herbatke koniecznie wypij picie to sie we wtorek zacznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:03 pm
Sneaker Pimps [Splinter #01] Half Life [4:53]
dzieci nie pijcie... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:03 pm
Autark Terrorystka Frania Anzelmo dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP w niedziele wyjezdzam ;P miłego wyjeżdzania, wypij z nami przed wyjazdem herbatke koniecznie wypij *pije herabte*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:04 pm
Mroczny Tato Autark Terrorystka Frania Anzelmo dobra... ja lece... do zobaczenia w niedziele xP w niedziele wyjezdzam ;P miłego wyjeżdzania, wypij z nami przed wyjazdem herbatke koniecznie wypij picie to sie we wtorek zacznie gonk # Piotr Banach - [Wu - Wei #02] Jej Piosenka O Miłości (feat. [3:52]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:05 pm
Autark smacznego whee *podsowa sie bardziej do nej* *podsuw podsuw* co masz jeszcze dobrego na poprawe humorku? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|