|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:38 pm
Adwokat Kozy Delein the Wildest Adwokat Kozy Del będziesz jutro w domu? Przywioze ci twoje płyty i książki. Przeciez jutro wyjezdzam...ale to nigdy nie pamietales...wracam w srode, wtedy mozesz przyjechac. Wezimesz od razu swoje rzeczy... Ok. Możesz też zostawićw jakimś pudle, to zabiore od twojego brata. zostawie w reklamowce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:39 pm
EvilYuki a ja uważam, że koleś może se pisac jak mu się podoba. Wazne, żeby zachowywał poprawność języka w pismach urzędowych i wypracowaniach. Reszta to jego sprawa. A na znak prostestu, nie witam się z wami emo a aja jako zly niedobry i stronniczy mod bede sie czepiac bo mamy dbac o jezyk tylko na pismie nie sznujac jezyka mowionego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:39 pm
Ryuukei oshii EvilYuki a ja uważam, że koleś może se pisac jak mu się podoba. Wazne, żeby zachowywał poprawność języka w pismach urzędowych i wypracowaniach. Reszta to jego sprawa. A na znak prostestu, nie witam się z wami emo a aja jako zly niedobry i stronniczy mod bede sie czepiac bo mamy dbac o jezyk tylko na pismie nie sznujac jezyka mowionego? skoro wyskakujesz z takimi argumentami... to muszę sie zgodzić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:41 pm
EvilYuki Ryuukei oshii EvilYuki a ja uważam, że koleś może se pisac jak mu się podoba. Wazne, żeby zachowywał poprawność języka w pismach urzędowych i wypracowaniach. Reszta to jego sprawa. A na znak prostestu, nie witam się z wami emo a aja jako zly niedobry i stronniczy mod bede sie czepiac bo mamy dbac o jezyk tylko na pismie nie sznujac jezyka mowionego? skoro wyskakujesz z takimi argumentami... to muszę sie zgodzić xd rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:42 pm
Ryuukei oshii EvilYuki a ja uważam, że koleś może se pisac jak mu się podoba. Wazne, żeby zachowywał poprawność języka w pismach urzędowych i wypracowaniach. Reszta to jego sprawa. A na znak prostestu, nie witam się z wami emo a aja jako zly niedobry i stronniczy mod bede sie czepiac bo mamy dbac o jezyk tylko na pismie nie sznujac jezyka mowionego?Dając samemu świetny przykład pięknej pisowni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:43 pm
EvilYuki a ja uważam, że koleś może se pisac jak mu się podoba. Wazne, żeby zachowywał poprawność języka w pismach urzędowych i wypracowaniach. Reszta to jego sprawa. A na znak prostestu, nie witam się z wami emo no wuaźnie warzne rze Ciem fszycy rozumiejom poco siem pszejmowadź jakąś ortograwią czy intepunkcjom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:46 pm
Omega Sun EvilYuki a ja uważam, że koleś może se pisac jak mu się podoba. Wazne, żeby zachowywał poprawność języka w pismach urzędowych i wypracowaniach. Reszta to jego sprawa. A na znak prostestu, nie witam się z wami emo no wuaźnie warzne rze Ciem fszycy rozumiejom poco siem pszejmowadź jakąś ortograwią czy intepunkcjom Czyli że możemy być ćwokami i prostakami ale nie oficjalnie? Omega: to się tyczy chyba wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:47 pm
Ryuukei oshii EvilYuki a ja uważam, że koleś może se pisac jak mu się podoba. Wazne, żeby zachowywał poprawność języka w pismach urzędowych i wypracowaniach. Reszta to jego sprawa. A na znak prostestu, nie witam się z wami emo a aja jako zly niedobry i stronniczy mod bede sie czepiac bo mamy dbac o jezyk tylko na pismie nie sznujac jezyka mowionego?*daje Yuki z grzechow oczyszczenie* dobra teraz mozecie ja zostawic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:47 pm
JEEEEEEZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUU... oki, zle zrobilem, BARDZO ZLE... ale tera koniec tematu >.< ci, ktorzy uwazaja, ze powinienem napisac "sobie" maja calkowita racje x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:49 pm
Anzelmo JEEEEEEZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUU... oki, zle zrobilem, BARDZO ZLE... ale tera koniec tematu >.< ci, ktorzy uwazaja, ze powinienem napisac "sobie" maja calkowita racja x.x jak se chesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:53 pm
redface nie chce sie wtracac, ale chcialam zauwazyc, ze niektorzy moga sie czuc troche niezrecznie gdy zalatwiacie swoje osobiste sprawy na publicznym forum sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:54 pm
Omega Sun redface nie chce sie wtracac, ale chcialam zauwazyc, ze niektorzy moga sie czuc troche niezrecznie gdy zalatwiacie swoje osobiste sprawy na publicznym forum sweatdrop Przepraszam, nie mielismy takiego zamiaru...juz koniec i tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 12:54 pm
Omega Sun redface nie chce sie wtracac, ale chcialam zauwazyc, ze niektorzy moga sie czuc troche niezrecznie gdy zalatwiacie swoje osobiste sprawy na publicznym forum sweatdrop ee tam... niech zalatwiaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|