|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:05 am
*wstaje z gleby i sie otrzepuje* wpier... jecie arbuza i sie nawet nie podzieliliscie... xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:06 am
renge_karen Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu??? max na ostrzezenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu??? uzyla* karen niezle sie teraz podlizujesz. jak juz chcesz na kogos donosic to zrob to przez PM. rolleyes pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai el muchacho ninja Opcy: Pa 3nodding ja to juz na luz wrzucilem... dolalem oliwy do ognia i patrze co dalej bedzie twisted *rozsiada sie na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:07 am
BeeWolf Rin_Youkai Arbuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz eek eek eek JA KOCHAM ARBUZY! 4laugh 4laugh 4laugh * skok na niego i ciach za arbuza * mmmmmmm heart mmmmmmmmmm heart oooooo heart kooocham arbuzy heart >Patrzy sie na nia spokojnie< >Wstaje z podłogi, odgarnia włosy< >Lekko sie uśmiecha a nastepnie zaczyna smiec< O Kusza KAWAI... Jaka słodka osubka z niej. >Patrzy jak palaszuje owoc< i jak smakuje ci... HAI heart * robi uklon jak japonki w szkolnych mundurkach* a ty tez lubisz arbuzy surprised heart * podchodzi do niego i dziabie kawalek jego porcji *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:08 am
Anzelmo *wstaje z gleby i sie otrzepuje* wpier... jecie arbuza i sie nawet nie podzieliliscie... xDD albuzii sa kochaneee 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart heart heart Bee tez 4laugh XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:08 am
Mroczny Tato renge_karen Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu??? uzyla* karen niezle sie teraz podlizujesz. jak juz chcesz na kogos donosic to zrob to przez PM. rolleyes pirate Eh, jedyna osoba sprawujaca teraz władze ktora jest obecna to ja a ja mam teraz wszystko gdzieś. Jak zaczna przeginac to rusze moim boskim palcem i to skoncze. Wiec nie ma co sie podlizywac, chyba ze ładne z nich panie sa. mrgreen PiEs: Papsi pokaz fotke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:09 am
Mroczny Tato renge_karen Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu??? uzyla* karen niezle sie teraz podlizujesz. jak juz chcesz na kogos donosic to zrob to przez PM. rolleyes pirate nie podlizuje sie po prostu czytalam regulamin i mnie to troche razi jak ktos wyskakuje poza podane zakazy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:10 am
renge_karen Mroczny Tato renge_karen Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu??? uzyla* karen niezle sie teraz podlizujesz. jak juz chcesz na kogos donosic to zrob to przez PM. rolleyes pirate nie podlizuje sie po prostu czytalam regulamin i mnie to troche razi jak ktos wyskakuje poza podane zakazy "ale tylko wtedy gdy mi jest zle" emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:11 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai Arbuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz eek eek eek JA KOCHAM ARBUZY! 4laugh 4laugh 4laugh * skok na niego i ciach za arbuza * mmmmmmm heart mmmmmmmmmm heart oooooo heart kooocham arbuzy heart >Patrzy sie na nia spokojnie< >Wstaje z podłogi, odgarnia włosy< >Lekko sie uśmiecha a nastepnie zaczyna smiec< O Kusza KAWAI... Jaka słodka osubka z niej. >Patrzy jak palaszuje owoc< i jak smakuje ci... HAI heart * robi uklon jak japonki w szkolnych mundurkach* a ty tez lubisz arbuzy surprised heart * podchodzi do niego i dziabie kawalek jego porcji * >odchyla sie do tyłu i wygodnie opiera o oparcie kanapy< Mmm... lubie mundurki ... Ehm ... Tak lubie bardzo, >Nachyla sie do niej z kawałeczkiem arbuza i wyciera jej sok z końcika ust<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:11 am
BeeWolf Mroczny Tato renge_karen Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu??? uzyla* karen niezle sie teraz podlizujesz. jak juz chcesz na kogos donosic to zrob to przez PM. rolleyes pirate Eh, jedyna osoba sprawujaca teraz władze ktora jest obecna to ja a ja mam teraz wszystko gdzieś. Jak zaczna przeginac to rusze moim boskim palcem i to skoncze. Wiec nie ma co sie podlizywac, chyba ze ładne z nich panie sa. mrgreen a ty jak zwykle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:12 am
a tak pozatym MroczytTatusiu nie poprawiaj moich bledow >< ze mam dysortografie to nie znaczy ze wszedzie mi je musza wszyscy je wytykiwac ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Rin_Youkai el muchacho ninja Opcy: Pa 3nodding ja to juz na luz wrzucilem... dolalem oliwy do ognia i patrze co dalej bedzie twisted *rozsiada sie na kanapie* ale zeby tak od razu sie otworzyc i powiedziec o tym, ze sie jest lesbijka wink no no, podziwiam Cie XDD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ozzwald Rin_Youkai el muchacho ninja Opcy: Pa 3nodding ja to juz na luz wrzucilem... dolalem oliwy do ognia i patrze co dalej bedzie twisted *rozsiada sie na kanapie* ale zeby tak od razu sie otworzyc i powiedziec o tym, ze sie jest lesbijka wink no no, podziwiam Cie XDD mrgreen a co bede sie w sobie dusic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:13 am
Ozzwald renge_karen Mroczny Tato renge_karen Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu??? uzyla* karen niezle sie teraz podlizujesz. jak juz chcesz na kogos donosic to zrob to przez PM. rolleyes pirate nie podlizuje sie po prostu czytalam regulamin i mnie to troche razi jak ktos wyskakuje poza podane zakazy "ale tylko wtedy gdy mi jest zle" emo cio???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|