Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24807 24808 24809 24810 24811 24812 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

renge_karen

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:56 am

Pepsiak
renge_karen
napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat...
A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora
smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys?

to ja sie ciebie zapytam jak przetrwalas??? bo myslalam ze wszystkie dinozaury juz wymarly??? takim jezykiem "smiem watpic" czy ty mogole cos do mnie mowisz czy tylko nadajesz ton??? A u nas nie ma czegos takiego jak soltys tak nazywal sie kiedys pies rzeznika ale zdechl....
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:57 am

Anzelmo
Pepsiak
renge_karen
napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat...
A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora
smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys?

nie mozecie dac se na luz? >.<
rozkaz im.

Mroczny Tato

Portycja

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:57 am

Anzelmo
wybacz, kolego, ale fascynuje mnie ta postac, wiec dyskusja z nia mnie wciaga i nie jestem sklonna teraz ja urywac
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:58 am

Rin_Youkai
BeeWolf
Rin_Youkai
alez prosze 4laugh podaje mu ciasteczka , jedz ile chcesz 3nodding * tyc tyc * blaugh

ah dziekuje,
>znowi sie dosiada<
>Szamie ciacha ...<
Co to "tyc tyc " ?
to jest takie dotkniecie ciebie XD takie puk puk bys zwrocil uwage, ze np chce cos Ci podac _^_

P.S kocham piec ciesta .
P.S pogielo mnie ostatnio ninja

aha ...

>wstaje, wychodzi<
>po chwili w kuchni wraca<
>Siada obok jeszcze blizej prawie na niej<
E u m... "tyc tyc"
>Podaje arbuza, ...<
Chcesz soczystego czerwonego,onego.
Dobry na tak goracy dzień.
>podaje jej kawałeczek ociekajacy sokiem<

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:58 am

*gleba na ziemie i zdycha*
x.x
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:59 am

Mroczny Tato
rozkaz im.

nie ja od tego jestem... x.x

opcy: na razie jest spokojnie przeciez...

Anzelmo

Durem Borg

renge_karen

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:59 am

Anzelmo
Pepsiak
renge_karen

w zyciu tak sie nie usmialam jak z klutni z tym czyms na pe ^^ niech sie dalej kreci rozmowa ^^ bo takiej zabawy jeszcze nie mialam ^^
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 9:00 am

to ja ide...

nie pozabijajcie sie nawzajem ..za bardzo

aye!

opcy

Ozzwald

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 9:01 am

Anzelmo
Pepsiak
renge_karen

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

BeeWolf

aha ...

>wstaje, wychodzi<
>po chwili w kuchni wraca<
>Siada obok jeszcze blizej prawie na niej<
E u m... "tyc tyc"
>Podaje arbuza, ...<
Chcesz soczystego czerwonego,onego.
Dobry na tak goracy dzień.
>podaje jej kawałeczek ociekajacy sokiem<
Arbuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz eek eek eek JA KOCHAM ARBUZY! 4laugh 4laugh 4laugh * skok na niego i ciach za arbuza * mmmmmmm heart mmmmmmmmmm heart oooooo heart kooocham arbuzy heart

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

opcy
to ja ide...

nie pozabijajcie sie nawzajem ..za bardzo

aye!

Ja ich dopilnuje

>Krzyczy do niego siedzac i wpie ... jedzac arbuza<
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 9:02 am

Anzelmo
Mroczny Tato
rozkaz im.

nie ja od tego jestem... x.x

opcy: na razie jest spokojnie przeciez...
no costy... rolleyes

opcy czuje ze dzis bedzie ciekawie, od popolodnia sie zaczelo.

Mroczny Tato

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 9:02 am

Ozzwald

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
el muchacho ninja

Opcy: Pa 3nodding
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 9:04 am

Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu???

renge_karen

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 9:04 am

Rin_Youkai
Arbuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz eek eek eek JA KOCHAM ARBUZY! 4laugh 4laugh 4laugh * skok na niego i ciach za arbuza * mmmmmmm heart mmmmmmmmmm heart oooooo heart kooocham arbuzy heart

>Patrzy sie na nia spokojnie<
>Wstaje z podłogi, odgarnia włosy<
>Lekko sie uśmiecha a nastepnie zaczyna smiec<
O Kusza KAWAI...
Jaka słodka osubka z niej.
>Patrzy jak palaszuje owoc<
i jak smakuje ci...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24807 24808 24809 24810 24811 24812 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games