|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:56 am
Pepsiak renge_karen napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat... A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys? to ja sie ciebie zapytam jak przetrwalas??? bo myslalam ze wszystkie dinozaury juz wymarly??? takim jezykiem "smiem watpic" czy ty mogole cos do mnie mowisz czy tylko nadajesz ton??? A u nas nie ma czegos takiego jak soltys tak nazywal sie kiedys pies rzeznika ale zdechl....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:57 am
Anzelmo Pepsiak renge_karen napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat... A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys? nie mozecie dac se na luz? >.< rozkaz im.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:57 am
Anzelmo nie mozecie dac se na luz? >.< wybacz, kolego, ale fascynuje mnie ta postac, wiec dyskusja z nia mnie wciaga i nie jestem sklonna teraz ja urywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:58 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai alez prosze 4laugh podaje mu ciasteczka , jedz ile chcesz 3nodding * tyc tyc * blaugh ah dziekuje, >znowi sie dosiada< >Szamie ciacha ...< Co to "tyc tyc " ? to jest takie dotkniecie ciebie XD takie puk puk bys zwrocil uwage, ze np chce cos Ci podac _^_ P.S kocham piec ciesta . P.S pogielo mnie ostatnio ninja aha ... >wstaje, wychodzi< >po chwili w kuchni wraca< >Siada obok jeszcze blizej prawie na niej< E u m... "tyc tyc" >Podaje arbuza, ...< Chcesz soczystego czerwonego,onego. Dobry na tak goracy dzień. >podaje jej kawałeczek ociekajacy sokiem<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:58 am
*gleba na ziemie i zdycha* x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:59 am
nie ja od tego jestem... x.x opcy: na razie jest spokojnie przeciez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:59 am
Anzelmo Pepsiak renge_karen napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat... A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys? nie mozecie dac se na luz? >.< w zyciu tak sie nie usmialam jak z klutni z tym czyms na pe ^^ niech sie dalej kreci rozmowa ^^ bo takiej zabawy jeszcze nie mialam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:00 am
to ja ide...
nie pozabijajcie sie nawzajem ..za bardzo
aye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:01 am
Anzelmo Pepsiak renge_karen napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat... A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys? nie mozecie dac se na luz? >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf aha ... >wstaje, wychodzi< >po chwili w kuchni wraca< >Siada obok jeszcze blizej prawie na niej< E u m... "tyc tyc" >Podaje arbuza, ...< Chcesz soczystego czerwonego,onego. Dobry na tak goracy dzień. >podaje jej kawałeczek ociekajacy sokiem< Arbuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz eek eek eek JA KOCHAM ARBUZY! 4laugh 4laugh 4laugh * skok na niego i ciach za arbuza * mmmmmmm heart mmmmmmmmmm heart oooooo heart kooocham arbuzy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy to ja ide... nie pozabijajcie sie nawzajem ..za bardzo aye! Ja ich dopilnuje >Krzyczy do niego siedzac i wpie ... jedzac arbuza<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:02 am
Anzelmo nie ja od tego jestem... x.x opcy: na razie jest spokojnie przeciez... no costy... rolleyes opcy czuje ze dzis bedzie ciekawie, od popolodnia sie zaczelo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:02 am
el muchacho ninja Opcy: Pa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:04 am
Panowie MOderatorzy czy wyrazy ktore urzula Pe cos tam przed wyrazem soltys sa dozwolone w tym topicu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 9:04 am
Rin_Youkai Arbuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz eek eek eek JA KOCHAM ARBUZY! 4laugh 4laugh 4laugh * skok na niego i ciach za arbuza * mmmmmmm heart mmmmmmmmmm heart oooooo heart kooocham arbuzy heart >Patrzy sie na nia spokojnie< >Wstaje z podłogi, odgarnia włosy< >Lekko sie uśmiecha a nastepnie zaczyna smiec< O Kusza KAWAI... Jaka słodka osubka z niej. >Patrzy jak palaszuje owoc< i jak smakuje ci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|