Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24806 24807 24808 24809 24810 24811 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mroczny Tato

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:45 am

Ozzwald
Pepsiak
renge_karen
homoseksualizm grupowy pierwszy raz mi sie to zdarza ^^ ale czadzior biggrin
a co do mtaki to sie nie wypowiem..... zreszta karzdy sobie i tak w myslach to dopowie....
homoseksualizm? niech bedzie, i tak w twoim swiecie, dziewczynki mnie lubia, a ja sie nie wstydze swego ciala.
no lepiej, ze sie nie wypowiesz, bo obawiam sie, ze nic madrego bys nie powiedziala
JESTEM LESBIJKA
WOLE KOBIETY
a to ci.
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:45 am

Pepsiak
renge_karen
a co do mtaki to sie nie wypowiem..... zreszta karzdy sobie i tak w myslach to dopowie....
homoseksualizm? niech bedzie, i tak w twoim swiecie, dziewczynki mnie lubia, a ja sie nie wstydze swego ciala.
no lepiej, ze sie nie wypowiesz, bo obawiam sie, ze nic madrego bys nie powiedziala

napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat...
A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora

renge_karen

Portycja

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:46 am

Ozzwald
Pepsiak
renge_karen
JESTEM LESBIJKA
WOLE KOBIETY
bijmy brawo dla niego *chwila namyslu* dla niej *kolejna chwila namyslu* tak czy inaczej za to odwazne wyznanie *bije brawo*

ja osobiscie wole plec przeciwna, ale i ze swoja mialam pewne przyjemne doswiadczenia
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:47 am

BeeWolf
Rin_Youkai
BeeWolf
Rin_Youkai
a nic * zajada ciasteczka * chcesz ? 3nodding

Um ...
rolleyes
>Prawa rękę opiera za jej plecami, podpiera się<
>przysówa sie do niej, z bliska patrzy<
A chce, tylko z czym masz? cool
... yyyyy zostaly tylko z orzechami i karmelem emo

* czy on czegos nie kombinuje XDD *

Dobre ciasteczko
>uśmiecha sie do niej<
>Lewą reką powolnym i niezbyt zamaszystym ruchem ogarnia długie białe włosy<
To co dostane ? question
alez prosze 4laugh podaje mu ciasteczka , jedz ile chcesz 3nodding * tyc tyc * blaugh

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:48 am

renge_karen
Pepsiak
renge_karen

napisanie tego posta zajelo ci tyle czasu ze lepiej sie nie bede wypowiadac na ten temat...
A u mnie nie ma homosow i moje piersi podobaja sie chlopka a nie dziewczyna.... ale czad ja nie mam nic modrego do powiedzenia ja w przeciwiensctwie do ciebie nie mam matki ***** ale juz cich o bo sie troche zdenerwowalam i zaraz bede zniszczona przed moderatora

>wychodzi z szuflady<
Ktos mnie wołał
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:48 am

renge_karen
i zaraz bede zniszczona przed moderatora
nie chce mi sie...

moze ty Bee?

opcy

renge_karen

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:49 am

Ozzwald
JESTEM LESBIJKA
WOLE KOBIETY

YEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
oby tak dalej ^^
to teraz ja

Ja jestem Geyem I mam harem ^^
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:49 am

BeeWolf
>rozglada sie nerwowo<
Halo ...
Gdzie moja przyjaciułka z ciasteczkami czmychneła ..
Ah i Oh ....
Jestem jestem * tyc tyc* ninja ( mama na chwile wlazla na kompa ninja )

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:50 am

Rin_Youkai
alez prosze 4laugh podaje mu ciasteczka , jedz ile chcesz 3nodding * tyc tyc * blaugh

ah dziekuje,
>znowi sie dosiada<
>Szamie ciacha ...<
Co to "tyc tyc " ?
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:51 am

opcy
renge_karen
i zaraz bede zniszczona przed moderatora
nie chce mi sie...

moze ty Bee?

ale jeszcze nic nie zrobilam wiec na razie nie wolno

renge_karen

Portycja

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:51 am

renge_karen
no tak, powinnam sie wstydzic, ze nie czekam jedynie na twoje wypowiedzi
smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys? czyli depilowanie okolic intymnych uwazasz za atrybut niezadnic i prostytutek, bo zdrowa kobieta powinna sie helpic buszem w kroczu?
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:52 am

BeeWolf
renge_karen

>wychodzi z szuflady<
Ktos mnie wołał

prosze mi nie podkreslac nic w postach panie mod bo to bylo tylko takie sobie dla siebie zebym sie opanowala juz bede grzeczna ^^

renge_karen

opcy

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:53 am

a z przedawnionych spraw..

Pepsiak
opcy
pytanie jak pelnoletnia?
no nie wiem jak powiedziec, lat mam 20, czy to za wiele? bo drobna jestem, wiec wygladam wiecznie na 18

jestes mloda tak jak mloda moja...
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:54 am

BeeWolf
Rin_Youkai

ah dziekuje,
>znowi sie dosiada<
>Szamie ciacha ...<
Co to "tyc tyc " ?
to jest takie dotkniecie ciebie XD takie puk puk bys zwrocil uwage, ze np chce cos Ci podac _^_

P.S kocham piec ciesta .
P.S pogielo mnie ostatnio ninja

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Anzelmo

Durem Borg

PostPosted: Fri Jul 07, 2006 8:54 am

Pepsiak
renge_karen
smiem watpic czy ty w ogole wiesz co znaczy kontakt interpersonalny, skoro z wielkich cyckow sie lepiej karmi niemowle, a fakt iz rozmawiam z mama o moim ciele jest dla ciebie przejawem *****, gdzie ty mieszkasz? w Giertychogrodzie? czy ty wiesz jak wyglada p***s czy tylko na rysunku kolezanki z lawki widzialas, bo narysowala jakiego ma wasz soltys?

nie mozecie dac se na luz? >.<
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24806 24807 24808 24809 24810 24811 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games