|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:28 am
renge_karen Pepsiak no nie wiem jak powiedziec, lat mam 20, czy to za wiele? bo drobna jestem, wiec wygladam wiecznie na 18 przez cycki blaugh nie zaprzecze, wygodne sa i nie wisza bez rusztowania. a jak twoje sie trzymaja bez stanika? jak do tej pory nikt na nie nie narzekal, wrecz przeciwnie, nawet mojej mamie sie podobaja, i kolezankom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:29 am
BeeWolf Rin_Youkai a nic * zajada ciasteczka * chcesz ? 3nodding Um ... rolleyes >Prawa rękę opiera za jej plecami, podpiera się< >przysówa sie do niej, z bliska patrzy< A chce, tylko z czym masz? cool ... yyyyy zostaly tylko z orzechami i karmelem emo * czy on czegos nie kombinuje XDD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Anzelmo renge_karen Anzelmo dobra... powiem tak... KONIEC TEMATU O CYCKACH... (przecie to juz prawie klotnia jest, a nie normalna rozmowa... >.< ) fajnie jest co chcesz ^^ dalej cycki atack scream blaugh noo nieee... KAREN! daj se na luz xDD dziwi mnie ze facet mowi cos takiego w takim tez temacie. wiesz co... powiem tak: mnie naprawde nie obchodzi, czy kobieta ma duze cycki czy tez male... =_=' boshe... dobra, koniec tematu =_='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Anzelmo Ozzwald Anzelmo dobra... powiem tak... KONIEC TEMATU O CYCKACH... (przecie to juz prawie klotnia jest, a nie normalna rozmowa... >.< ) wraca atmosfera dawnych lat.. *niucha* atmosfera dawnych lat? stare klutnia codziennie mrgreen tak tu bylo kiedys a jak strony lataly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:30 am
Ozzwald Anzelmo Ozzwald Anzelmo dobra... powiem tak... KONIEC TEMATU O CYCKACH... (przecie to juz prawie klotnia jest, a nie normalna rozmowa... >.< ) wraca atmosfera dawnych lat.. *niucha* atmosfera dawnych lat? stare klutnia codziennie mrgreen tak tu bylo kiedys cos Mirabell o tym mowil...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:30 am
Anzelmo renge_karen Anzelmo dobra... powiem tak... KONIEC TEMATU O CYCKACH... (przecie to juz prawie klotnia jest, a nie normalna rozmowa... >.< ) fajnie jest co chcesz ^^ dalej cycki atack scream blaugh noo nieee... KAREN! daj se na luz xDD nie moge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:31 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai a nic * zajada ciasteczka * chcesz ? 3nodding Um ... rolleyes >Prawa rękę opiera za jej plecami, podpiera się< >przysówa sie do niej, z bliska patrzy< A chce, tylko z czym masz? cool ... yyyyy zostaly tylko z orzechami i karmelem emo * czy on czegos nie kombinuje XDD * Dobre ciasteczko >uśmiecha sie do niej< >Lewą reką powolnym i niezbyt zamaszystym ruchem ogarnia długie białe włosy< To co dostane ? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald renge_karen Pepsiak no nie wiem jak powiedziec, lat mam 20, czy to za wiele? bo drobna jestem, wiec wygladam wiecznie na 18 przez cycki blaugh znaczy co, male cycki: mlloda atrakcyjna, duze: stara? mlode trzymaja sie same, stare pas na biodrach. moje nigdy nie beda zwisaly. tego pana polubie, tak mi sie zdaje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzelmo Ozzwald Anzelmo Ozzwald Anzelmo dobra... powiem tak... KONIEC TEMATU O CYCKACH... (przecie to juz prawie klotnia jest, a nie normalna rozmowa... >.< ) wraca atmosfera dawnych lat.. *niucha* atmosfera dawnych lat? stare klutnia codziennie mrgreen tak tu bylo kiedys cos Mirabell o tym mowil...xD to byly piekne czasy *lza w oku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:32 am
Anzelmo wiesz co... powiem tak: mnie naprawde nie obchodzi, czy kobieta ma duze cycki czy tez male... =_=' boshe... dobra, koniec tematu =_=' eek nie obraz sie czy cos, ale zapytam. gej? sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:33 am
Ozzwald to byly piekne czasy *lza w oku* huh... az tak lubisz klotnie?xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:33 am
Pepsiak nie zaprzecze, wygodne sa i nie wisza bez rusztowania. a jak twoje sie trzymaja bez stanika? jak do tej pory nikt na nie nie narzekal, wrecz przeciwnie, nawet mojej mamie sie podobaja, i kolezankom homoseksualizm grupowy pierwszy raz mi sie to zdarza ^^ ale czadzior biggrin a co do mtaki to sie nie wypowiem..... zreszta karzdy sobie i tak w myslach to dopowie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:34 am
Mroczny Tato Anzelmo wiesz co... powiem tak: mnie naprawde nie obchodzi, czy kobieta ma duze cycki czy tez male... =_=' boshe... dobra, koniec tematu =_=' eek nie obraz sie czy cos, ale zapytam. gej? sweatdrop eek predzej ty... xP temat byl tylko o cyckach... xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:34 am
Anzelmo Ozzwald to byly piekne czasy *lza w oku* huh... az tak lubisz klutnie?xD Może nie kłutnie ale było tak "Swojsko" talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 8:35 am
Anzelmo Ozzwald to byly piekne czasy *lza w oku* huh... az tak lubisz klutnie?xD tutaj tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|