|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:07 pm
revcat EvilYuki revcat ... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ? nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no. ...czy juko przeczytalas ze zrozumieniem to co napisalem ? bo chyba watpie w to..."...na dlugo przed tym jak pojawilas sie na gai..." i nie ja jestem ambasadorem tylko melina jest ambasada...polecam przeczytanie pierwszego posta z obecnego topicu...i sie tak nie unos...a to ze ja zostalem wybrany glosowanie to co to ma do jasnej cholery do rzeczy ? ja moge w kazdej chwili sobie to odpuscic... tak, tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:09 pm
EvilYuki revcat EvilYuki revcat ... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ? nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no. ...czy juko przeczytalas ze zrozumieniem to co napisalem ? bo chyba watpie w to..."...na dlugo przed tym jak pojawilas sie na gai..." i nie ja jestem ambasadorem tylko melina jest ambasada...polecam przeczytanie pierwszego posta z obecnego topicu...i sie tak nie unos...a to ze ja zostalem wybrany glosowanie to co to ma do jasnej cholery do rzeczy ? ja moge w kazdej chwili sobie to odpuscic... tak, tak. ...i tylko tyle masz do dodania ?...kuzwa mac...dziekuje za uwage... EDIT OMI: (weszlam w post Kota, bo nie moge z nieznanych mi przyczyn dodawac tu swoich). Po pierwsze MODERATORZY NIE PODWAZAJA NA WZAJEM SWOICH DECYZJI! (zostaliscie wybrani na to stanowisko, bo wierzylam w wasz zdrowy rozsadek i umiejetnosc zespolowej pracy) Po drugie od poczatku bylo powiedziane, ze melina jest partyzantow i wladze gildii nie ingeruja w to co sie tu dzieje chyba, ze sa to sytuacje ekstremalne, tak wiec Kot w jednym z poprzednich postow dobrze napisal i nieslusznie na niego naskoczylas Yuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:16 pm
...juz jest czill w tle hot chip i jest gut...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:20 pm
revcat ...juz jest czill w tle hot chip i jest gut... *chowa orzecha do walizki* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:24 pm
revcat ...i tylko tyle masz do dodania ?...kuzwa mac...dziekuje za uwage... EDIT OMI: (weszlam w post Kota, bo nie moge z nieznanych mi przyczyn dodawac tu swoich). Po pierwsze MODERATORZY NIE PODWAZAJA NA WZAJEM SWOICH DECYZJI! (zostaliscie wybrani na to stanowisko, bo wierzylam w wasz zdrowy rozsadek i umiejetnosc zespolowej pracy) Po drugie od poczatku bylo powiedziane, ze melina jest partyzantow i wladze gildii nie ingeruja w to co sie tu dzieje chyba, ze sa to sytuacje ekstremalne, tak wiec Kot w jednym z poprzednich postow dobrze napisal i nieslusznie na niego naskoczylas Yuki...nie mam wiecej nic do dodania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 1:12 pm
opcy revcat ...juz jest czill w tle hot chip i jest gut... *chowa orzecha do walizki* rolleyes A już miałem nadzieję, że będzie kruszenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 1:37 pm
ktoś tu chyba zaraz dostanie przedmiesiączkowo obrzmiałą piersią w ryj, że tak powiem. i to nie będzie Pan Bee, tegom pewna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 1:46 pm
kiedyś to facet uchodził za prymitywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 1:52 pm
Lavagetas_heqetai kiedyś to facet uchodził za prymitywa... ...abo kiedys prawo bylo inne...teraz jest rownouprawnienie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 1:55 pm
revcat Lavagetas_heqetai kiedyś to facet uchodził za prymitywa... ...abo kiedys prawo bylo inne...teraz jest rownouprawnienie... mrgreen nigdy za nim nie byłem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 2:01 pm
Lavagetas_heqetai revcat Lavagetas_heqetai kiedyś to facet uchodził za prymitywa... ...abo kiedys prawo bylo inne...teraz jest rownouprawnienie... mrgreen nigdy za nim nie byłem mrgreen ..i ja..masz nalewke ? to sie napijemy za stare czasy... ja mam tylko bimber...chyba ze wolisz moje trunki... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 2:03 pm
revcat Lavagetas_heqetai revcat Lavagetas_heqetai kiedyś to facet uchodził za prymitywa... ...abo kiedys prawo bylo inne...teraz jest rownouprawnienie... mrgreen nigdy za nim nie byłem mrgreen ..i ja..masz nalewke ? to sie napijemy za stare czasy... ja mam tylko bimber...chyba ze wolisz moje trunki... mrgreen ja ci zostawie tu flaszke i wypij za moje zdrowie bo ja zmykam- jutro wyjazd na 4 dni w las wink
do zobaczyska tawarisz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 2:05 pm
Lavagetas_heqetai ja ci zostawie tu flaszke i wypij za moje zdrowie bo ja zmykam- jutro wyjazd na 4 dni w las wink
do zobaczyska tawarisz!...jo okey...to wypije sam i za Twoje zdrowie...*siada przy stole i zaczyna pic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 2:06 pm
Lavagetas_heqetai revcat Lavagetas_heqetai revcat Lavagetas_heqetai kiedyś to facet uchodził za prymitywa... ...abo kiedys prawo bylo inne...teraz jest rownouprawnienie... mrgreen nigdy za nim nie byłem mrgreen ..i ja..masz nalewke ? to sie napijemy za stare czasy... ja mam tylko bimber...chyba ze wolisz moje trunki... mrgreen ja ci zostawie tu flaszke i wypij za moje zdrowie bo ja zmykam- jutro wyjazd na 4 dni w las wink
do zobaczyska tawarisz!No właśnie o tym mówiłem, że nie po to został stworzony ten topik. Nie po to aby jakaś agentka z 3 podstawowej pisała takie kretyńskie teksty, bez ładu ani składu. Nawet jeśli pisze to portycja. ... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|