Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 246 247 248 249 250 251 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:07 pm

revcat
EvilYuki
revcat

... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ?
nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no.

...czy juko przeczytalas ze zrozumieniem to co napisalem ? bo chyba watpie w to..."...na dlugo przed tym jak pojawilas sie na gai..." i nie ja jestem ambasadorem tylko melina jest ambasada...polecam przeczytanie pierwszego posta z obecnego topicu...i sie tak nie unos...a to ze ja zostalem wybrany glosowanie to co to ma do jasnej cholery do rzeczy ? ja moge w kazdej chwili sobie to odpuscic...
tak, tak.
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:09 pm

EvilYuki
revcat
EvilYuki
revcat

... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ?
nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no.

...czy juko przeczytalas ze zrozumieniem to co napisalem ? bo chyba watpie w to..."...na dlugo przed tym jak pojawilas sie na gai..." i nie ja jestem ambasadorem tylko melina jest ambasada...polecam przeczytanie pierwszego posta z obecnego topicu...i sie tak nie unos...a to ze ja zostalem wybrany glosowanie to co to ma do jasnej cholery do rzeczy ? ja moge w kazdej chwili sobie to odpuscic...
tak, tak.

...i tylko tyle masz do dodania ?...kuzwa mac...dziekuje za uwage...

EDIT OMI: (weszlam w post Kota, bo nie moge z nieznanych mi przyczyn dodawac tu swoich). Po pierwsze MODERATORZY NIE PODWAZAJA NA WZAJEM SWOICH DECYZJI! (zostaliscie wybrani na to stanowisko, bo wierzylam w wasz zdrowy rozsadek i umiejetnosc zespolowej pracy) Po drugie od poczatku bylo powiedziane, ze melina jest partyzantow i wladze gildii nie ingeruja w to co sie tu dzieje chyba, ze sa to sytuacje ekstremalne, tak wiec Kot w jednym z poprzednich postow dobrze napisal i nieslusznie na niego naskoczylas Yuki

revcat

racqel

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:15 pm

Kocurku, czill.
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:16 pm

racqel
Kocurku, czill.

...juz jest czill w tle hot chip i jest gut...

revcat

opcy

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:20 pm

revcat
racqel
Kocurku, czill.

*chowa orzecha do walizki* rolleyes
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:24 pm

revcat

...i tylko tyle masz do dodania ?...kuzwa mac...dziekuje za uwage...

EDIT OMI: (weszlam w post Kota, bo nie moge z nieznanych mi przyczyn dodawac tu swoich). Po pierwsze MODERATORZY NIE PODWAZAJA NA WZAJEM SWOICH DECYZJI! (zostaliscie wybrani na to stanowisko, bo wierzylam w wasz zdrowy rozsadek i umiejetnosc zespolowej pracy) Po drugie od poczatku bylo powiedziane, ze melina jest partyzantow i wladze gildii nie ingeruja w to co sie tu dzieje chyba, ze sa to sytuacje ekstremalne, tak wiec Kot w jednym z poprzednich postow dobrze napisal i nieslusznie na niego naskoczylas Yuki

...nie mam wiecej nic do dodania...

revcat

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 1:12 pm

opcy
revcat
racqel
Kocurku, czill.

*chowa orzecha do walizki* rolleyes

A już miałem nadzieję, że będzie kruszenie.
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 1:37 pm

ktoś tu chyba zaraz dostanie przedmiesiączkowo obrzmiałą piersią w ryj, że tak powiem. i to nie będzie Pan Bee, tegom pewna.

Portycja

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 1:46 pm

kiedyś to facet uchodził za prymitywa...
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 1:52 pm

Lavagetas_heqetai

...abo kiedys prawo bylo inne...teraz jest rownouprawnienie... mrgreen

revcat

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 1:55 pm

revcat
Lavagetas_heqetai

nigdy za nim nie byłem mrgreen
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:01 pm

Lavagetas_heqetai
revcat
Lavagetas_heqetai

..i ja..masz nalewke ? to sie napijemy za stare czasy... ja mam tylko bimber...chyba ze wolisz moje trunki... mrgreen

revcat

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:03 pm

revcat
Lavagetas_heqetai
revcat
Lavagetas_heqetai

..i ja..masz nalewke ? to sie napijemy za stare czasy... ja mam tylko bimber...chyba ze wolisz moje trunki... mrgreen
ja ci zostawie tu flaszke i wypij za moje zdrowie bo ja zmykam- jutro wyjazd na 4 dni w las wink

do zobaczyska tawarisz!
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:05 pm

Lavagetas_heqetai
ja ci zostawie tu flaszke i wypij za moje zdrowie bo ja zmykam- jutro wyjazd na 4 dni w las wink

do zobaczyska tawarisz!

...jo okey...to wypije sam i za Twoje zdrowie...*siada przy stole i zaczyna pic*

revcat

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 2:06 pm

Lavagetas_heqetai
revcat
Lavagetas_heqetai
revcat
Lavagetas_heqetai

do zobaczyska tawarisz!

No właśnie o tym mówiłem, że nie po to został stworzony ten topik.
Nie po to aby jakaś agentka z 3 podstawowej pisała takie kretyńskie teksty, bez ładu ani składu.
Nawet jeśli pisze to portycja. ... talk2hand
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 246 247 248 249 250 251 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games