|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:16 pm
Twisted_Exile Baliaur ja zara chyba mykam... bo trzeba pozadek zrobic.. i sciaganko zaczac mrgreen jutro ma byc 39 stopni.... stare musisz juz mnie straszyc jutrem stare xd xd xd xd twisted czyzby kolejne stworzenie zimnolubne? pirate cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:20 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur ja zara chyba mykam... bo trzeba pozadek zrobic.. i sciaganko zaczac mrgreen jutro ma byc 39 stopni.... stare musisz juz mnie straszyc jutrem stare xd xd xd xd twisted czyzby kolejne stworzenie zimnolubne? pirate cool nmie tylko wole temeprature umiarkowana a nie ze slizgam sie we wlasnych spodniach i nie ma czym oddychac xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:22 pm
ja tam rozwijam sie optymalnie w warunkach- 18/25 stopni zachmurzenie calkowite do umiarkowane cool blaugh
jak jest goraco to w domu koczuje xp
i dopiero wynuzam sie w nocy twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 1:44 am
*wchodzi stuka 3 razy glanem o podloge* ej ludu wstawac scream to jest rozkaz mrgreen pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 2:22 am
*siada na podlodze zarzuca na uszy sluchawki i slucha plyty Incubus S.C.I.E.N.C.E i kiwa sie w rytm muzyki*
witam wszystkich nieobecnych stressed cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 6:55 am
witajcie towarzysze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 2:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 2:47 pm
Widze, ze nikogo nie ma, wiec i ja znikam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 2:58 pm
Hadogenes Widze, ze nikogo nie ma, wiec i ja znikam ninja ehhh wszyscy znikaja i nikt nie pije co za swiat xd ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:09 pm
Twisted_Exile ninja ehhh wszyscy znikaja i nikt nie pije co za swiat xd ninja twisted a jednak wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:13 pm
Hadogenes Twisted_Exile ninja ehhh wszyscy znikaja i nikt nie pije co za swiat xd ninja twisted a jednak wracam pirate bacznosc szeregowy jak rozmawiasz z kims wyzszym stopniem xd jak tam szeregowy cos sie cieawego dzialo w czasie twojej sluzby xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:15 pm
Twisted_Exile pirate bacznosc szeregowy jak rozmawiasz z kims wyzszym stopniem xd jak tam szeregowy cos sie cieawego dzialo w czasie twojej sluzby xd twisted u mnie, hmm... nic takiego ciekawego nie bylo wczoraj wrocilem z wakacji dzis bylem na slubie znajomych i takie tam jak sama widzisz nuda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:19 pm
Hadogenes Twisted_Exile pirate bacznosc szeregowy jak rozmawiasz z kims wyzszym stopniem xd jak tam szeregowy cos sie cieawego dzialo w czasie twojej sluzby xd twisted u mnie, hmm... nic takiego ciekawego nie bylo wczoraj wrocilem z wakacji dzis bylem na slubie znajomych i takie tam jak sama widzisz nuda crying przynajmniej gdzies wyjechales crying a gdzie byles szeregowy ? wcale nie taka nuda przynajmniej cos ciekawego robiles a ja mam jeszcze 2 miesiace nudoow stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 3:25 pm
Twisted_Exile crying przynajmniej gdzies wyjechales crying a gdzie byles szeregowy ? wcale nie taka nuda przynajmniej cos ciekawego robiles a ja mam jeszcze 2 miesiace nudoow stare twisted no nie wiem czasem ja tez chcialbym zostac w domu a bylem w Sierakowie (ok 65 km od Poznania na W) i w pon. dalej wyjezdzam (tam to dopiero beda nudy) PS no i tak nie do konca szeregowy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|