|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:19 am
Ozzwald renge_karen a ja tak ci chcialam moich kumpli pokazac crying pokaz piersi... bee i opcy tez sie uciesza mrgreen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:20 am
Pepsiak renge_karen kurde chcialam zdjecie zrobic ale glupich grzybkow nie widac na nim a bardziej nogi juz nie wygne.... nienawidze tego szmelckiego aparatu na zlom z nim >< w tej chwili nie wiem czy ja dobrze trafila, dziewczyna chwalaca sie grzybica, jakis gosc przyrownujacy mnie od samego wejsca do kogos. co za towarzystwo dziwne chcesz o tym porozmawiac? *podaje jej orzecha* surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pepsiak renge_karen kurde chcialam zdjecie zrobic ale glupich grzybkow nie widac na nim a bardziej nogi juz nie wygne.... nienawidze tego szmelckiego aparatu na zlom z nim >< w tej chwili nie wiem czy ja dobrze trafila, dziewczyna chwalaca sie grzybica, jakis gosc przyrownujacy mnie od samego wejsca do kogos. co za towarzystwo dziwne masz nozki jak sarenka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald renge_karen a ja tak ci chcialam moich kumpli pokazac crying pokaz piersi... bee i opcy tez sie uciesza mrgreen 3nodding i ja tez sie uciesze 3nodding Joke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:22 am
Ozzwald renge_karen Ozzwald renge_karen kurde chcialam zdjecie zrobic ale glupich grzybkow nie widac na nim a bardziej nogi juz nie wygne.... nienawidze tego szmelckiego aparatu na zlom z nim >< buuu buuu buuu a ja tak ci chcialam moich kumpli pokazac crying pokaz piersi... bee i opcy tez sie uciesza mrgreen zboczence wy >=D nie pokarze wam ale moge powiedziec jaki mam rozmiar chyba ze znajdujace sie tu panie sie obraza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:23 am
renge_karen zboczence wy >=D nie pokarze wam ale moge powiedziec jaki mam rozmiar chyba ze znajdujace sie tu panie sie obraza.... dawaj.. *wyciaga notesik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:23 am
opcy Pepsiak renge_karen kurde chcialam zdjecie zrobic ale glupich grzybkow nie widac na nim a bardziej nogi juz nie wygne.... nienawidze tego szmelckiego aparatu na zlom z nim >< w tej chwili nie wiem czy ja dobrze trafila, dziewczyna chwalaca sie grzybica, jakis gosc przyrownujacy mnie od samego wejsca do kogos. co za towarzystwo dziwne chcesz o tym porozmawiac? *podaje jej orzecha* surprised *bierze orzecha* zboczeniec *wali go tym orzechem w głowę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:24 am
Rin_Youkai a ty to co mrgreen poza tym tak goraca, ze co sie bede dusic xd Zdajmij reszte a ja cie woda bede polewac, dosc ide sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:25 am
ide robic zakupy na wyjaz... narazie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam D tylko to D takie duuuuze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen zboczence wy >=D nie pokarze wam ale moge powiedziec jaki mam rozmiar chyba ze znajdujace sie tu panie sie obraza.... obraza x_X'' a czemu to XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:28 am
Rin_Youkai renge_karen zboczence wy >=D nie pokarze wam ale moge powiedziec jaki mam rozmiar chyba ze znajdujace sie tu panie sie obraza.... obraza x_X'' a czemu to XDD w wy jakie macie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:30 am
‡T. Love - Gloria [4:03]
G...L...O...R...I...AAAAA na imie ma, na imie ma, na imie ma G L O R I A! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:30 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen zboczence wy >=D nie pokarze wam ale moge powiedziec jaki mam rozmiar chyba ze znajdujace sie tu panie sie obraza.... obraza x_X'' a czemu to XDD w wy jakie macie???O jak masz D to mozesz spokojnie do mojej kalsy isc Xdd bo w niej wiekszosc dziewczyn ma D XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 7:33 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen zboczence wy >=D nie pokarze wam ale moge powiedziec jaki mam rozmiar chyba ze znajdujace sie tu panie sie obraza.... obraza x_X'' a czemu to XDD w wy jakie macie???O jak masz D to mozesz spokojnie do mojej kalsy isc Xdd bo w niej wiekszosc dziewczyn ma D XDD a ty jakie masz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|