|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun Ozzwald a mnie nie banujesz za to ze wstawiam same emoty zajebista jestes... masz uraz do niej i ja wyzucisz a takiego chaza nie wyzucicie... jak byscie z nim sypialy Mroczny cos ostatnio narozrabial? Jezeli tak, to tez dostanie upomnienie badz bana. wiesz co zrobisz jak narozrabia... porposisz go zeby sie uspokoil i tyle... nie wazne ze on notorycznie tak ma... ale on tu nie jest jakims uprzywilejowanym wyjatkiem, byl usuniety juz kilka razy, byl upominany za te niedawne prowokowanie klotni i jak widac troche sie zresocjalizowal, bo ostatnio nie ma z nim wiekszych problemow. Wydaje mi sie, ze jestes stronniczy, bo go nie lubisz za to, ze sie wciaz do Was czepial, ale w tym czepianiu nie bylo ani wyzwisk ani obrazliwych okreslen, wiec nie bylo powodu do bana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ba.. co bede sie rozdrabniac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czekaj... ja skas to znam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald a mnie nie banujesz za to ze wstawiam same emoty zajebista jestes... masz uraz do niej i ja wyzucisz a takiego chaza nie wyzucicie... jak byscie z nim sypialy Mroczny cos ostatnio narozrabial? Jezeli tak, to tez dostanie upomnienie badz bana. wiesz co zrobisz jak narozrabia... porposisz go zeby sie uspokoil i tyle... nie wazne ze on notorycznie tak ma... ale on tu nie jest jakims uprzywilejowanym wyjatkiem, byl usuniety juz kilka razy, byl upominany za te niedawne prowokowanie klotni i jak widac troche sie zresocjalizowal, bo ostatnio nie ma z nim wiekszych problemow. Wydaje mi sie, ze jestes stronniczy, bo go nie lubisz za to, ze sie wciaz do Was czepial, ale w tym czepianiu nie bylo ani wyzwisk ani obrazliwych okreslen, wiec nie bylo powodu do bana. ho ho ho dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:45 am
renge_karen czekaj... ja skas to znam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renge_karen czekaj... ja skas to znam.... z jakiegos forum, albo gadulca... :Woot:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:47 am
jak mucha w smole XP az mnie to denerwuje ><
cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:47 am
EvilYuki renge_karen czekaj... ja skas to znam.... z jakiegos forum, albo gadulca... :Woot: jak bedziesz grzeczna to moge dac ci adres do moich emot mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:49 am
Ozzwald ba.. co bede sie rozdrabniac wlasnie ^^ ja tez jestem dobra biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:49 am
Ozzwald EvilYuki renge_karen czekaj... ja skas to znam.... z jakiegos forum, albo gadulca... :Woot: jak bedziesz grzeczna to moge dac ci adres do moich emot mrgreen  nie mam z planach byc grzeczną 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:50 am
Panie i Panowie, ... dobra panie tylko ... Ta DAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:52 am
BeeWolf Panie i Panowie, ... dobra panie tylko ... Ta DAM  nie obraź się, ale to nie wygląda zbyt obiecująco... ta płaska klata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|