|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:37 am
ale jestes szybki xd ja tego posta do razu usunelam, bo i tak tutaj bym nie posiedziala ( sprzatnie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:39 am
Rin_Youkai ale jestes szybki xd ja tego posta do razu usunelam, bo i tak tutaj bym nie posiedziala ( sprzatnie) nie wszedzie taki szybki jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:40 am
Ozzwald Rin_Youkai ale jestes szybki xd ja tego posta do razu usunelam, bo i tak tutaj bym nie posiedziala ( sprzatnie) nie wszedzie taki szybki jestem xd no, ale ma sie ten refleks XD wink Łoka ja lece do sprzatania =_=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:41 am
Rin_Youkai Ozzwald Rin_Youkai ale jestes szybki xd ja tego posta do razu usunelam, bo i tak tutaj bym nie posiedziala ( sprzatnie) nie wszedzie taki szybki jestem xd no, ale ma sie ten refleks XD wink Łoka ja lece do sprzatania =_='' powiedzmy sprzataniu "NIE!" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:42 am
Machine Head - [Through The Ashes Of Empires #07] Vim [5:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:44 am
Ozz skonczyles czytac "Nocarza"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:45 am
Kiray Ozz skonczyles czytac "Nocarza"?? no, a co chcesz? teraz bede czytac "Trzecie swiadectwo"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:50 am
Ozzwald Kiray Ozz skonczyles czytac "Nocarza"?? no, a co chcesz? teraz bede czytac "Trzecie swiadectwo" nom szczerze odradzam te "Trzecie swiadectwo" nudna ksiazka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:51 am
Kiray Ozzwald Kiray Ozz skonczyles czytac "Nocarza"?? no, a co chcesz? teraz bede czytac "Trzecie swiadectwo" nom szczerze odradzam te "Trzecie swiadectwo" nudna ksiazka... za pozno zaopatrzylem sie w nia blaugh zobaczymy co to jest. Ja jestem nie konwencjonalny wiec moze mi przypasuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:55 am
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray Ozz skonczyles czytac "Nocarza"?? no, a co chcesz? teraz bede czytac "Trzecie swiadectwo" nom szczerze odradzam te "Trzecie swiadectwo" nudna ksiazka... za pozno zaopatrzylem sie w nia blaugh zobaczymy co to jest. Ja jestem nie konwencjonalny wiec moze mi przypasuje watpie biggrin ale sam sie przekonasz a teraz spadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 2:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:20 am
brzuch mnie boli gonk brzoskwinie na sniadanie to nie dobry pomysl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:23 am
Ozzwald brzuch mnie boli gonk brzoskwinie na sniadanie to nie dobry pomysl domokun domokun domokun ty sie wykonczysz domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 3:27 am
Aidanna Ozzwald brzuch mnie boli gonk brzoskwinie na sniadanie to nie dobry pomysl domokun domokun domokun ty sie wykonczysz domokun domokun domokun zyje na krawedzi dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|