|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:51 pm
*rozglada sie* wow... bede mial radochy na 15 dni... =^_^= [Edit:Beewolf: Prosze ograniczac cytaty do 5-ciu]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:52 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Blah... ... ...Propozycje? ...WoW, Lineage 2 oraz Silkroad Online. w WoW'a gralem jakis czas... cholerstwo zajmowalo polowe mojego dysku xDDD lineage mi nie chodzi (moj komp jest za slaby xD ) a silkroad... pogralem chwile i po tej chwili porzucilem gierke xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:58 pm
ninja
Rufus: Bye XD to nic, ze nawet przywitania nie bylo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:58 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest *tez mu zaglada* Twist- MU? Oo... >Zachwycony, zaglada jeszcze raz< dasz mi te majtki ? mrgreen Nie mrgreen Jestes niedobra dla ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:01 pm
*paraduje po pokoju w kostiumie kapielowym*
podziwiajcie moja opalenizne xd
na jachcie bylo SUPER! zwlaszcza jak wszyscy musieli latac z jednej na druga burte, zeby nas nie wywalilo do wody rofl i te straszne pijawki gonk i to cieple jeziorko, i te gwaizdy... nie no super cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:03 pm
Aidanna *paraduje po pokoju w kostiumie kapielowym* podziwiajcie moja opalenizne xd na jachcie bylo SUPER! zwlaszcza jak wszyscy musieli latac z jednej na druga burte, zeby nas nie wywalilo do wody rofl i te straszne pijawki gonk i to cieple jeziorko, i te gwaizdy... nie no super cool ucieszona jak mały brzdąc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:04 pm
Aidanna *paraduje po pokoju w kostiumie kapielowym* podziwiajcie moja opalenizne xd na jachcie bylo SUPER! zwlaszcza jak wszyscy musieli latac z jednej na druga burte, zeby nas nie wywalilo do wody rofl i te straszne pijawki gonk i to cieple jeziorko, i te gwaizdy... nie no super cool hmm... ty sie cieszysz z opalenizny, a ja mam spalone plery x.x dobra, ja zara bede =_='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:07 pm
Terrorystka Frania Aidanna *paraduje po pokoju w kostiumie kapielowym* podziwiajcie moja opalenizne xd na jachcie bylo SUPER! zwlaszcza jak wszyscy musieli latac z jednej na druga burte, zeby nas nie wywalilo do wody rofl i te straszne pijawki gonk i to cieple jeziorko, i te gwaizdy... nie no super cool ucieszona jak mały brzdącwiesz jaka adrenalina jak sie plynelo xd lodko w przechyle ponad 45 stopni i myslisz czy sie zabijesz czy nie, bo prujesz z predkoscia taka, ze uderzenie z woda moze Ci niezle kuku zrobic i jeszcze moze na Ciebie masz lub cos innego spasc... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:09 pm
Anzelmo Aidanna *paraduje po pokoju w kostiumie kapielowym* podziwiajcie moja opalenizne xd na jachcie bylo SUPER! zwlaszcza jak wszyscy musieli latac z jednej na druga burte, zeby nas nie wywalilo do wody rofl i te straszne pijawki gonk i to cieple jeziorko, i te gwaizdy... nie no super cool hmm... ty sie cieszysz z opalenizny, a ja mam spalone plery x.x dobra, ja zara bede =_=' no ja sie strasznie ciesze, bo ja blada jestem i mi sie trudno opalic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:09 pm
Edge Of Sanity - [Infernal #04] The Bleakness Of It All [3:31]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:10 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *paraduje po pokoju w kostiumie kapielowym* podziwiajcie moja opalenizne xd na jachcie bylo SUPER! zwlaszcza jak wszyscy musieli latac z jednej na druga burte, zeby nas nie wywalilo do wody rofl i te straszne pijawki gonk i to cieple jeziorko, i te gwaizdy... nie no super cool ucieszona jak mały brzdącwiesz jaka adrenalina jak sie plynelo xd lodko w przechyle ponad 45 stopni i myslisz czy sie zabijesz czy nie, bo prujesz z predkoscia taka, ze uderzenie z woda moze Ci niezle kuku zrobic i jeszcze moze na Ciebie masz lub cos innego spasc... rofl juhu!
jakos mnie to nie kręci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 1:10 pm
Aidanna *paraduje po pokoju w kostiumie kapielowym* podziwiajcie moja opalenizne xd na jachcie bylo SUPER! zwlaszcza jak wszyscy musieli latac z jednej na druga burte, zeby nas nie wywalilo do wody rofl i te straszne pijawki gonk i to cieple jeziorko, i te gwaizdy... nie no super cool Ja sie tam praze na balkonie...i u Adwokata na basenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|