|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:39 am
Rynn the Vampire Terrorystka Frania Rynn the Vampire Piosenki Dżemu lepiej się śpiewa niż ich słucha..ale kilka lubię, fakt. Na festivalu Ryśka też Dżemu nie przepuszczam. A świętej pamięci klawiszowiec był znajomym mojego ojca :] jeśli kojarzysz taki zespół Krzak to fajnie To niefajnie. :] z Jerzym Kawalcem z owego zespołu chodziła moja kuzynka niestey zmarł 9 wrzesnia 03' ... eh sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:43 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Blah, caly Dżem jest nędzny. mylisz sie ...Nie mylę się, po prostu tak uważam. a szkoda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:43 am
Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Blah, caly Dżem jest nędzny. mylisz sie ...Nie mylę się, po prostu tak uważam. a szkoda. ...Ja nijak nie żałuję. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:46 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Blah, caly Dżem jest nędzny. mylisz sie ...Nie mylę się, po prostu tak uważam. a szkoda. ...Ja nijak nie żałuję. wink a ja i owszem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:46 am
RUFUS.ABBYSINIAN Rynn the Vampire RUFUS.ABBYSINIAN ...Blah, caly Dżem jest nędzny. Ej, zajrzałam na Susza w końcu. Keodcinek rawks :3 A co do Koko - czemu nie bywasz tam na forum? P: Jesteśmy wszyscy bardzo przyjaźni, nie gryziemy...
Komiks Koko rządzi :] ...A jakoś tak... ... ...A co do Suszu...no to wiem, że nic nadzwyczajnego, ale jednak coś niecoś się realizuję. Twój odcinek o papieżu obrósł w legendy :] I prawie mi się udało wprowadzić z równowagi księdza. Anywayz, założył byś sobie konto na deviancie aboco.
Koko = jeden z najsympatyczniejszych ludzi których znam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:51 am
Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Blah, caly Dżem jest nędzny. mylisz sie ...Nie mylę się, po prostu tak uważam. a szkoda. ...Ja nijak nie żałuję. wink a ja i owszem blaugh Ojciec... uszanuj zdanie drugiej osoby >=D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:58 am
Anzelmo Ojciec... uszanuj zdanie drugiej osoby >=D przeciez szanuje mulku, mowie tylko ze szkoda ze ich nie lubi. przeczytaj sobie ponownie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:58 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Blah, caly Dżem jest nędzny. mylisz sie ...Nie mylę się, po prostu tak uważam. a szkoda. ...Ja nijak nie żałuję. wink jestes oaza trzezwosci normalnie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:01 pm
opcy jestes oaza trzezwosci normalnie... 3nodding xd xp ‡ Dżem - Dzikość mego serca [6:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
62. Akurat - Do Prostego Czlowieka [3:55]
Mmm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Anzelmo Ojciec... uszanuj zdanie drugiej osoby >=D przeciez szanuje mulku, mowie tylko ze szkoda ze ich nie lubi. przeczytaj sobie ponownie. oki oki... ale z tym mulkiem to lekka schize masz, nie? xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 12:07 pm
Anzelmo Mroczny Tato Anzelmo Ojciec... uszanuj zdanie drugiej osoby >=D przeciez szanuje mulku, mowie tylko ze szkoda ze ich nie lubi. przeczytaj sobie ponownie. oki oki... ale z tym mulkiem to lekka schize masz, nie? xDD ja po prostu zawsze przesadzam i jestem zryty, ale da sie ze mna zyc i przywyknac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|