|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:09 am
Zostałem olany ciepłym moczem, ja i moje przemyślenia prosto z księżyca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:10 am
proponuje zakonczyc te -do niczego nie prowadzaca- rozmowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:12 am
*rzuca w nim tortem* dobry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:13 am
*strzepuje z siebie tort* super... a czym se zasluzylem na takie powitanie? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:13 am
‡Dee Facto - Sing Sing [2:30]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:15 am
Omega Sun proponuje zakonczyc te -do niczego nie prowadzaca- rozmowe... OOOOooo patrzcie ja, raz przychodzi i krzyczy, że nikt nie rozmawia a jak już rozpoczyna się kulturalna wymiana zdań na temat własnego „JA” to od razu stawia krzyżyk i zabrania konwersacji. Cholera co to Moderator Faszysta. Wychodzę nie ma mnie, dupa…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:15 am
BeeWolf Zostałem olany ciepłym moczem, ja i moje przemyślenia prosto z księżyca. hmm... moze nie do konca... sweatdrop tylko ze to tyczy sie nie tylko tego forum... tak jest wszedzie... =_=' (a najlepszm tego przykladem jest Tibia... zwana "gra, dla nie majacych przyjaciol" =_=' )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:17 am
Anzelmo *strzepuje z siebie tort* super... a czym se zasluzylem na takie powitanie? xP swoim istnieniem zabierasz mi powietrze mad rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:17 am
BeeWolf Omega Sun proponuje zakonczyc te -do niczego nie prowadzaca- rozmowe... OOOOooo patrzcie ja, raz przychodzi i krzyczy, że nikt nie rozmawia a jak już rozpoczyna się kulturalna wymiana zdań na temat własnego „JA” to od razu stawia krzyżyk i zabrania konwersacji. Cholera co to Moderator Faszysta. Wychodzę nie ma mnie, dupa… polecial foch. Omi a dzisiaj cos ci sie snilo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:18 am
Terrorystka Frania Anzelmo *strzepuje z siebie tort* super... a czym se zasluzylem na takie powitanie? xP swoim istnieniem zabierasz mi powietrze mad rofl dobra... juz sobie ide... juz mnie tu nie ma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:18 am
BeeWolf Omega Sun proponuje zakonczyc te -do niczego nie prowadzaca- rozmowe... OOOOooo patrzcie ja, raz przychodzi i krzyczy, że nikt nie rozmawia a jak już rozpoczyna się kulturalna wymiana zdań na temat własnego „JA” to od razu stawia krzyżyk i zabrania konwersacji. Cholera co to Moderator Faszysta. Wychodzę nie ma mnie, dupa… czy ja krzycze albo czegos zabraniam? A Ty jako moderator tez dajesz bardzo ladny przyklad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:20 am
Mroczny Tato Omi a dzisiaj cos ci sie snilo? nie, dzisiaj prawie w ogole nie spalam i nie pamietam co mi sie snilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:20 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun proponuje zakonczyc te -do niczego nie prowadzaca- rozmowe... OOOOooo patrzcie ja, raz przychodzi i krzyczy, że nikt nie rozmawia a jak już rozpoczyna się kulturalna wymiana zdań na temat własnego „JA” to od razu stawia krzyżyk i zabrania konwersacji. Cholera co to Moderator Faszysta. Wychodzę nie ma mnie, dupa… czy ja krzycze albo czegos zabraniam? A Ty jako moderator tez dajesz bardzo ladny przyklad... wyluzujcie sie Omi, przeca on tylko zarcil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 9:21 am