Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24768 24769 24770 24771 24772 24773 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:48 am

Mroczny Tato
Kiray
Mroczny Tato
ale Kiray, ja dobrze o tym wiem

to wiedz ze smiesznie wyglada jak mowisz ze ktos jest zalosny i smieszny... bo tak naprawde to nadal ty taki jestes, a nie kk
przykro mi ale tak nie jest. bylo... a to co kukus soba reprezentuje to kazdy moze sam zobaczyc. bronisz go bo sie z nim kumplujesz wiec tez nie jestes obiektywny...
ale to normalne.
K: reprezetuję sobą arogancję, nonszalancję i styl typowego Dandysa

tu pomoc www.sjp.pwn.pl
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:50 am

Tak sobie myślę „A rzadko mi się to zdarza” , że niektóre osobniki na forum, albo są beznadziejnie głupie albo tylko udają takie, tudzież ćpają coś lub za dużo siedzą w domu i nie maja przyjaciół.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Terrorystka Frania

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:50 am

Mroczny Tato
Kiray
Mroczny Tato

to wiedz ze smiesznie wyglada jak mowisz ze ktos jest zalosny i smieszny... bo tak naprawde to nadal ty taki jestes, a nie kk
przykro mi ale tak nie jest. bylo... a to co kukus soba reprezentuje to kazdy moze sam zobaczyc. bronisz go bo sie z nim kumplujesz wiec tez nie jestes obiektywny...
ale to normalne.
taka głupia Szyszunia tez nie jest obiektywna, jawnie przynzaje sie do subiektywnosci i dlatego nie jestem zadowlona z mojej oceny
i MNIE BOLI, że ie odkryła mojego talentu pióra *_*

ale co tam cool
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:51 am

EvilYuki
Mroczny Tato
ale to normalne.
to jest normalne, że gdzie są jakieś bliższe kontakty, to tam nie ma subiektywności. I to jest piękne...

kończąc tym mądrym akcentem... idę talk2hand
naraziem

hej Martus ;*

Mroczny Tato

Kiray

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:52 am

Mroczny Tato
Kiray
Mroczny Tato

ale to normalne.

to twoje zdanie... zmieniles swoje zachowanie ale to nie znaczy ze odrazu jestes inny
tutaj nikt nie jest obiektywny... bronie kk przed twoja krytyka bo ona jest smieszna i nie na miejscu... kk jest osoba wyrazista, ma swoj styl... wielu osobom on odpoiwada i tyle
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:53 am

Ozzwald
Mroczny Tato
Kiray
Mroczny Tato

ale to normalne.

tu pomoc www.sjp.pwn.pl
pasuje ci takie zycie w klamstwie?

Mroczny Tato

Mroczny Tato

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:55 am

Kiray
Mroczny Tato
Kiray
Mroczny Tato

ale to normalne.

to twoje zdanie... zmieniles swoje zachowanie ale to nie znaczy ze odrazu jestes inny
tutaj nikt nie jest obiektywny... bronie kk przed twoja krytyka bo ona jest smieszna i nie na miejscu... kk jest osoba wyrazista, ma swoj styl... wielu osobom on odpoiwada i tyle
dobra - ja go nie znam, ale on mnie tez nie, wiec niech sie buja z takimi tekstami...
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:57 am

Mroczny Tato
Ozzwald
Mroczny Tato
Kiray
Mroczny Tato

ale to normalne.

tu pomoc www.sjp.pwn.pl
K: przywykłem

Ozzwald

Ozzwald

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 8:59 am

Kiray musimy cos z Kukusem zrobic... woda mu sie przez brode znow wylewa...
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:00 am

Ozzwald
Mroczny Tato
dobre chociaz i to

Mroczny Tato

Ozzwald

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:00 am

Mroczny Tato
Ozzwald
Mroczny Tato
dobre chociaz i to
marne.. lepsze byloby przemilczenie
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:01 am

x.x witam ponownie =_='

Anzelmo

Durem Borg

Kiray

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:02 am

Mroczny Tato
Ozzwald

tu pomoc www.sjp.pwn.pl

jak bys skorzystal z tego slownika to bys wiedzial o czym on mowil i przyznal bys mu racje...
mroczny ty chyba chcial bys sie zmienic, ale ci to nie wychodzi... mysle ze tak naprawde chcial bys byc chociaz troche taki jak Kukus i to cie boli

doba ide szamac a pozniej cos poczytac
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:03 am

Ozzwald
Kiray musimy cos z Kukusem zrobic... woda mu sie przez brode znow wylewa...

co ja moge z tym zrobic...
Ozz zatkaj mu czyms ten otwor i bedzie po problemie
zmykam narka

Kiray

Mroczny Tato

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:07 am

Kiray
Mroczny Tato
Ozzwald

tu pomoc www.sjp.pwn.pl

jak bys skorzystal z tego slownika to bys wiedzial o czym on mowil i przyznal bys mu racje...
mroczny ty chyba chcial bys sie zmienic, ale ci to nie wychodzi... mysle ze tak naprawde chcial bys byc chociaz troche taki jak Kukus i to cie boli

doba ide szamac a pozniej cos poczytac
nie chce sie zmieniac tym bardziej do kogos upodabniac.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24768 24769 24770 24771 24772 24773 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games