|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:35 am
Rin_Youkai Kiray zna ktos jakas fajna gre przez neta... albo cos na przegladarke? niestety nie xp ( no chyba , ze UT czy tam Ragnarok) A ty na kogo liczyles na poczatku mundialu? ninja na Polske XD Kiray a w co tam grasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:36 am
Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa *skacze na nia* buuuuuuuuuuuuuuuuu 4laugh baby sie caluja, bedzie lac *kopie go tam gdzie zwykle i chowa sie pod big pudłem, ktore kiedys dostala od frani * ale ty klamiesz.. Frania byla dzisiaj u mnie od rana a pozniej pojechala do sklepu. glupio ci teraz co? mrgreen nie klamie scream poczytaj sobie kilka stron wczesniej to zobaczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:37 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Kiray zna ktos jakas fajna gre przez neta... albo cos na przegladarke? niestety nie xp ( no chyba , ze UT czy tam Ragnarok) A ty na kogo liczyles na poczatku mundialu? ninja na Polske XD Kiray a w co tam grasz? to bylo pytanie do Kiray'ego ale to nic XDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:38 am
Karnaaa nie klamie scream poczytaj sobie kilka stron wczesniej to zobaczysz znajdz mi te strone ( tego posta) to ci uwierze klamczucho ty jedna ty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noo wrocilam i juz ide sie pakowac mrgreen Jak wpadne to najszybciej za tydzien, bo jadym nad morze 4laugh
Tsymciie sie Wiesnoki pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Kiray zna ktos jakas fajna gre przez neta... albo cos na przegladarke? niestety nie xp ( no chyba , ze UT czy tam Ragnarok) A ty na kogo liczyles na poczatku mundialu? ninja na Polske XD Kiray a w co tam grasz? to bylo pytanie do Kiray'ego ale to nic XDd wiem, ale tu raczej chodzilo o cos innego rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:40 am
Baliaur noo wrocilam i juz ide sie pakowac mrgreen Jak wpadne to najszybciej za tydzien, bo jadym nad morze 4laugh
Tsymciie sie Wiesnoki pirate nara Bali *daje jej klapsa* 4laugh to sie 'zobaczymy' za jakies 3 tygodnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:42 am
Rin_Youkai Kiray zna ktos jakas fajna gre przez neta... albo cos na przegladarke? niestety nie xp ( no chyba , ze UT czy tam Ragnarok) A ty na kogo liczyles na poczatku mundialu? ninja nie mialem jednego faworyta ale bylo tyle druzyn ktore lubie ze mialem nadzieje ze ktoras z nich zdobedzie mistrza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:43 am
Mroczny Tato wiem, ale tu raczej chodzilo o cos innego rolleyes wiem o co XD no, a moze teraz szczera Twoja odpowiedz na kogo ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:47 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Kiray zna ktos jakas fajna gre przez neta... albo cos na przegladarke? niestety nie xp ( no chyba , ze UT czy tam Ragnarok) A ty na kogo liczyles na poczatku mundialu? ninja na Polske XD Kiray a w co tam grasz? w makao, durnia, kosci [ale to dawno] w chinczyka i kalambury xd mialem nauczyc sie grac w Go [aby graz z Ozzem ale nie chcialo mi sie] w tysiaca i 3-5-8 ale nawet nie gralem w nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:49 am
a wiesz ze dzisiaj jest 6 a nie 5 lipca? rofl ale klamalas mrgreen Rin ja na Argentyne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:50 am
pojechales jej. a w pilke czasem grasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:52 am
Mroczny Tato a wiesz ze dzisiaj jest 6 a nie 5 lipca? rofl ale klamalas mrgreen Rin ja na Argentyne nie pisalam ze mi je dzisiaj dala gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|