|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:14 am
Baliaur kto za mnie wysprzata cala chate? gonk *umier umier* ...Ja bym mógł, ale nie widzę jednak możliwości...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:15 am
Baliaur kto za mnie wysprzata cala chate? gonk *umier umier* moja siostra, ale uprzedzam- drogo Ci policzy, bo ze mnie zawsze zdziera ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:16 am
Baliaur kto za mnie wysprzata cala chate? gonk *umier umier* ja nie *glasku glasku* a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:18 am
Mroczny Tato Baliaur kto za mnie wysprzata cala chate? gonk *umier umier* ja nie *glasku glasku* a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa. ...To co powiem, będzie złe. ... ...Co do malowania, to ja lubię, jak dziewczyna maluje ściany. blaugh ...(może być pędzlem albo wałkiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:19 am
Mroczny Tato a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa. dobry makijaz, to taki ktorego nie widac: twarz ma wygladac na swieza, wypoczeta i nieumalowana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:20 am
Omega Sun Mroczny Tato a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa. dobry makijaz, to taki ktorego nie widac: twarz ma wygladac na swieza, wypoczeta i nieumalowana 3nodding ...Jednym słowem ma wyglądać jak moja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:21 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Baliaur kto za mnie wysprzata cala chate? gonk *umier umier* ja nie *glasku glasku* a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa. ...To co powiem, będzie złe. ... ...Co do malowania, to ja lubię, jak dziewczyna maluje ściany. blaugh ...(może być pędzlem albo wałkiem) xd Omi ja ci nic nie powiem bo sie kompetnie nie znam blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:22 am
RUFUS.ABBYSINIAN Omega Sun Mroczny Tato a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa. dobry makijaz, to taki ktorego nie widac: twarz ma wygladac na swieza, wypoczeta i nieumalowana 3nodding ...Jednym słowem ma wyglądać jak moja. eek i tu nie wiem co powiedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:23 am
Omega Sun Baliaur kto za mnie wysprzata cala chate? gonk *umier umier* moja siostra, ale uprzedzam- drogo Ci policzy, bo ze mnie zawsze zdziera ninja Eurio lubi sprzatac? o_O Niespodziewalabym sie tego po niej. Kuna i jeszcze faceci jak zawsze mieli 'cos waznego do roboty' i nie mogli zostac i mi pomoc confused I jeszcze ten upal >umier umier<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:24 am
Omega Sun Mroczny Tato a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa. dobry makijaz, to taki ktorego nie widac: twarz ma wygladac na swieza, wypoczeta i nieumalowana 3nodding Gadanie, oczy zaznaczone czarna kreska sa seksi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:27 am
Baliaur Omega Sun Baliaur kto za mnie wysprzata cala chate? gonk *umier umier* moja siostra, ale uprzedzam- drogo Ci policzy, bo ze mnie zawsze zdziera ninja Eurio lubi sprzatac? o_O Niespodziewalabym sie tego po niej. Kuna i jeszcze faceci jak zawsze mieli 'cos waznego do roboty' i nie mogli zostac i mi pomoc confused I jeszcze ten upal >umier umier<
e tam nie peniaj *klaps* co do wygladu to ja jakos teraz tak mam mua
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:28 am
Baliaur Omega Sun Mroczny Tato a co do malowania to ja lubie jak dziewczyna maluje tylko oczy. ale nie mam pojecia jak to wszystko sie nazywa. dobry makijaz, to taki ktorego nie widac: twarz ma wygladac na swieza, wypoczeta i nieumalowana 3nodding Gadanie, oczy zaznaczone czarna kreska sa seksi cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:31 am
...Dzięki, już jestem. ...(tylko myję zęby)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|