|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:39 am
EvilYuki *wtacza się do Gildii* kosmetyki...? jeden z moich ulubionych tematów 3nodding ja mam tego cala szafe, samej kolorowki wielki kufer... staram sie ograniczac z tymi zakupami, ale jakos nie potrafie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:40 am
RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki *wtacza się do Gildii* kosmetyki...? jeden z moich ulubionych tematów 3nodding ...No popatrz, moich też. heart tak myślałam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:45 am
Omega Sun ja mam tego cala szafe, samej kolorowki wielki kufer... staram sie ograniczac z tymi zakupami, ale jakos nie potrafie sweatdrop mam trochę silniejszą wolę... też kiedyś miałam tych kosmetyków od groma, a przecież nie używam ich tak często. Potem było mi szkoda, że musiałam coś wyrzucić, bo się przeterminowało, więc staram się mieć tylko jeden egzemplarz wszystkiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:47 am
EvilYuki Omega Sun ja mam tego cala szafe, samej kolorowki wielki kufer... staram sie ograniczac z tymi zakupami, ale jakos nie potrafie sweatdrop mam trochę silniejszą wolę... też kiedyś miałam tych kosmetyków od groma, a przecież nie używam ich tak często. Potem było mi szkoda, że musiałam coś wyrzucić, bo się przeterminowało, więc staram się mieć tylko jeden egzemplarz wszystkiego. ...A ja tak nie potrafię. ...Założyłem specjalnie pomieszczenie na kosmetyki, 30 metrów kwadratowych i powoli zaczyna mi brakowac miejsca. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:54 am
RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Omega Sun ja mam tego cala szafe, samej kolorowki wielki kufer... staram sie ograniczac z tymi zakupami, ale jakos nie potrafie sweatdrop mam trochę silniejszą wolę... też kiedyś miałam tych kosmetyków od groma, a przecież nie używam ich tak często. Potem było mi szkoda, że musiałam coś wyrzucić, bo się przeterminowało, więc staram się mieć tylko jeden egzemplarz wszystkiego. ...A ja tak nie potrafię. ...Założyłem specjalnie pomieszczenie na kosmetyki, 30 metrów kwadratowych i powoli zaczyna mi brakowac miejsca. confused to bardzo przykre emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:58 am
EvilYuki Omega Sun ja mam tego cala szafe, samej kolorowki wielki kufer... staram sie ograniczac z tymi zakupami, ale jakos nie potrafie sweatdrop mam trochę silniejszą wolę... też kiedyś miałam tych kosmetyków od groma, a przecież nie używam ich tak często. Potem było mi szkoda, że musiałam coś wyrzucić, bo się przeterminowało, więc staram się mieć tylko jeden egzemplarz wszystkiego. ale ja ich wszystkich uzywam wink poza tym czesc sie zuzywa do prezentacji no i przewaznie nie dosc, ze wychodza mi za darmo to jeszcze na nich sporo zarabiam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:59 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja tak nie potrafię. ...Założyłem specjalnie pomieszczenie na kosmetyki, 30 metrów kwadratowych i powoli zaczyna mi brakowac miejsca. confused tak, smiej sie smiej, faceci zawsze marudza jak kupujemy kosmetyki, ze to wszystko jest niepotrzebne, ale lubicie jak jestesmy zadbane blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:01 am
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja tak nie potrafię. ...Założyłem specjalnie pomieszczenie na kosmetyki, 30 metrów kwadratowych i powoli zaczyna mi brakowac miejsca. confused tak, smiej sie smiej, faceci zawsze marudza jak kupujemy kosmetyki, ze to wszystko jest niepotrzebne, ale lubicie jak jestesmy zadbane blaugh ja nie lubie wytapetowanych lal... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:02 am
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja tak nie potrafię. ...Założyłem specjalnie pomieszczenie na kosmetyki, 30 metrów kwadratowych i powoli zaczyna mi brakowac miejsca. confused tak, smiej sie smiej, faceci zawsze marudza jak kupujemy kosmetyki, ze to wszystko jest niepotrzebne, ale lubicie jak jestesmy zadbane blaugh ...Ależ oczywiście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:03 am
Mroczny Tato Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja tak nie potrafię. ...Założyłem specjalnie pomieszczenie na kosmetyki, 30 metrów kwadratowych i powoli zaczyna mi brakowac miejsca. confused tak, smiej sie smiej, faceci zawsze marudza jak kupujemy kosmetyki, ze to wszystko jest niepotrzebne, ale lubicie jak jestesmy zadbane blaugh ja nie lubie wytapetowanych lal... ninja ...Ale zadbane lubisz (Lubisz?). ...Za tapetą też nie przepadam, ale dbać o siebie należy. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:03 am
Mroczny Tato ja nie lubie wytapetowanych lal... ninja a kto tu mowi o tapetowaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:05 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja tak nie potrafię. ...Założyłem specjalnie pomieszczenie na kosmetyki, 30 metrów kwadratowych i powoli zaczyna mi brakowac miejsca. confused tak, smiej sie smiej, faceci zawsze marudza jak kupujemy kosmetyki, ze to wszystko jest niepotrzebne, ale lubicie jak jestesmy zadbane blaugh ja nie lubie wytapetowanych lal... ninja ...Ale zadbane lubisz (Lubisz?). ...Za tapetą też nie przepadam, ale dbać o siebie należy. 3nodding zadbany to kazdy powinien byc ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 5:06 am
Mroczny Tato zadbany to kazdy powinien byc ;3 ...Ano tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|