|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:21 pm
Mroczny Tato Omega Sun Terrorystka Frania
@Autark: głodowałam kilka dni temu i jakoś idelanie fukncjonowałam teraz jest we mnie jedzenie wręcz wmuszane siłą *patrzy na Mrocznego* glodowki sa bardzo niedobre dla zdrowia widzisz?! widzisz?! scream heart trzeba jest 5 posilkow w ciagu dnia, osoby w Waszym wieku powinny spozywac ok 2000 kcal dziennie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Autark Omega Sun leee ja tez chce gdzies wyjechac sad to zapraszam w moje okolice nad jezioro poplywac i poopalac sie ... w zasadzie to nawet nie jezioro a zatopione tereny odkrywkowe ... w zasadzie to nie bardzo nadaje sie do plywania ... w zasadzie przez te muszki lepiej sie nie opalac ... o czym to ja mowilem sweatdrop hmm w sumie na mazury mam godzine pociagiem, nad samo jezioro smile Tylko nie mam namiotu confused ja mam namiot i az jeden spiwor rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Terrorystka Frania ale Ty doskonale wiesz, iz ja chce odbyc konwersacje z kimkolwiek kurdekurdekurdeeeee >w<
@Autark: głodowałam kilka dni temu i jakoś idelanie fukncjonowałam teraz jest we mnie jedzenie wręcz wmuszane siłą *patrzy na Mrocznego* maruda *podaje herbatke i pajde chleba ze smalcem* prosze *bierze herbate* dziekować wybacz ale ja nie jadam smalcu jestem terroryzowane przez moja mam kuchnią 5 przemian D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:22 pm
Terrorystka Frania ale mnie sie nie chce jeść! co ja poradze na to, ze moj organizm przez zime wpieprzal tyle, a teraz w lecie mu sie odechciewa jeść!? pij sok grejfrutowy, jest dobry na apetyt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:23 pm
Terrorystka Frania Omega Sun Terrorystka Frania
@Autark: głodowałam kilka dni temu i jakoś idelanie fukncjonowałam teraz jest we mnie jedzenie wręcz wmuszane siłą *patrzy na Mrocznego* glodowki sa bardzo niedobre dla zdrowia ale mnie sie nie chce jeść! co ja poradze na to, ze moj organizm przez zime wpieprzal tyle, a teraz w lecie mu sie odechciewa jeść!?
@Mroczny - nie prawda nie wygladam jak anorektyczka -.- schudłam 2 kilo to od razu od anorektyczek mnie wyzywacie D; oż wy niewierni... nigdzie nie zasłabne jestem zdrowa i pelna energii zyciowej ja mam 180 i jakies 70kg a i tak mam niedowage ty 165 i jakies 40kg! kobito opanuj sie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:24 pm
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun Terrorystka Frania
@Autark: głodowałam kilka dni temu i jakoś idelanie fukncjonowałam teraz jest we mnie jedzenie wręcz wmuszane siłą *patrzy na Mrocznego* glodowki sa bardzo niedobre dla zdrowia widzisz?! widzisz?! scream heart trzeba jest 5 posilkow w ciagu dnia, osoby w Waszym wieku powinny spozywac ok 2000 kcal dziennie ja jem wtedy kiedy mi sie chce sok grejfrutowy jest dobry 3nodding głównie to pije wode mineralną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:24 pm
Autark Omega Sun hmm w sumie na mazury mam godzine pociagiem, nad samo jezioro smile Tylko nie mam namiotu confused ja mam namiot i az jeden spiwor rolleyes hmm spiwora tez nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:25 pm
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun Terrorystka Frania
@Autark: głodowałam kilka dni temu i jakoś idelanie fukncjonowałam teraz jest we mnie jedzenie wręcz wmuszane siłą *patrzy na Mrocznego* glodowki sa bardzo niedobre dla zdrowia widzisz?! widzisz?! scream heart trzeba jest 5 posilkow w ciagu dnia, osoby w Waszym wieku powinny spozywac ok 2000 kcal dziennie nie mam pojecia ile kalorii spozywam. powiem ze jem za 3 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato ja mam 180 i jakies 70kg a i tak mam niedowage ty 165 i jakies 40kg! kobito opanuj sie talk2hand jakie 40!? scream !? 48 jak już xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania ale Ty doskonale wiesz, iz ja chce odbyc konwersacje z kimkolwiek kurdekurdekurdeeeee >w<
@Autark: głodowałam kilka dni temu i jakoś idelanie fukncjonowałam teraz jest we mnie jedzenie wręcz wmuszane siłą *patrzy na Mrocznego* maruda *podaje herbatke i pajde chleba ze smalcem* prosze *bierze herbate* dziekować wybacz ale ja nie jadam smalcu jestem terroryzowane przez moja mam kuchnią 5 przemian D: e tam, cos konkretnego trza jesc a ne jakies ... jak to podobnie mowi moj dziadek *podswa jej pod nosek kaszanke* prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:27 pm
...coś była jakaś wzmianka o Tychach? <333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania ja jem wtedy kiedy mi sie chce sok grejfrutowy jest dobry 3nodding głównie to pije wode mineralną sproboj tylko tam nic nie jesc... a w autokarze juz sam cie przypilnuje twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Autark Omega Sun hmm w sumie na mazury mam godzine pociagiem, nad samo jezioro smile Tylko nie mam namiotu confused ja mam namiot i az jeden spiwor rolleyes hmm spiwora tez nie mam ja mam aż jeden redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:29 pm
Omega Sun Autark Omega Sun hmm w sumie na mazury mam godzine pociagiem, nad samo jezioro smile Tylko nie mam namiotu confused ja mam namiot i az jeden spiwor rolleyes hmm spiwora tez nie mam trzeba ukrasc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:29 pm
Rynn the Vampire ...coś była jakaś wzmianka o Tychach? <333 nu wybieram sie tam z eMusiem ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|