|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:33 pm
opcy a co tak publicznei to sie wstydzisz? rofl zmiatam porgac w tego morrowinda.. naranara nu troszku redface jeszcze Bee bedzie zazdrosny... o nie... 1:0 dla zabojadow =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:35 pm
Mroczny Tato Bee pewnie sa, ale gdy final sie zaczyna ja jestem w 4 godzinie drogi crying miejmy nadzieje ze transmisja bedzie a autokarze... >Smieje się z niego< Autoklarem, wspułczuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:38 pm
BeeWolf Mroczny Tato Bee pewnie sa, ale gdy final sie zaczyna ja jestem w 4 godzinie drogi crying miejmy nadzieje ze transmisja bedzie a autokarze... >Smieje się z niego< Autoklarem, wspułczuje... eh... wiesz chyba nawet nie ma obozow na ktore sie leci... chyba ze kosztuja jakies 3k zl ale sam nie slyszalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:40 pm
Mroczny Tato BeeWolf Mroczny Tato Bee pewnie sa, ale gdy final sie zaczyna ja jestem w 4 godzinie drogi crying miejmy nadzieje ze transmisja bedzie a autokarze... >Smieje się z niego< Autoklarem, wspułczuje... eh... wiesz chyba nawet nie ma obozow na ktore sie leci... chyba ze kosztuja jakies 3k zl ale sam nie slyszalem PRzesrane no nie. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:44 pm
BeeWolf Mroczny Tato BeeWolf Mroczny Tato Bee pewnie sa, ale gdy final sie zaczyna ja jestem w 4 godzinie drogi crying miejmy nadzieje ze transmisja bedzie a autokarze... >Smieje się z niego< Autoklarem, wspułczuje... eh... wiesz chyba nawet nie ma obozow na ktore sie leci... chyba ze kosztuja jakies 3k zl ale sam nie slyszalem PRzesrane no nie. emo Polska... liczac jeszcze kase jaka trzeba tam miec tyle 4zl to 1 euro. czyli jeszcze ok 500zl kieszonkowego... bezsens 1/3 calego obozu confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:46 pm
Mroczny Tato Polska... liczac jeszcze kase jaka trzeba tam miec tyle 4zl to 1 euro. czyli jeszcze ok 500zl kieszonkowego... bezsens 1/3 calego obozu confused zdarza sie, no ale teraz bez 2-3 tysnic nie zrobisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:47 pm
czyli w 2 polowie zobaczymy jeszcze 2 bramki ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:47 pm
Mroczny Tato Polska... liczac jeszcze kase jaka trzeba tam miec tyle 4zl to 1 euro. czyli jeszcze ok 500zl kieszonkowego... bezsens 1/3 calego obozu confused To po co tam jedziesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:48 pm
Mroczny Tato czyli w 2 polowie zobaczymy jeszcze 2 bramki ;> tak, pod sam koniec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:49 pm
BeeWolf Mroczny Tato Polska... liczac jeszcze kase jaka trzeba tam miec tyle 4zl to 1 euro. czyli jeszcze ok 500zl kieszonkowego... bezsens 1/3 calego obozu confused zdarza sie, no ale teraz bez 2-3 tysnic nie zrobisz. no tak... irytuje mnie tylko ze jak chce sie gdzies jechac w Polsce to czesto wychodzi drozej nizeli poza granicami neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:50 pm
Omega Sun Mroczny Tato Polska... liczac jeszcze kase jaka trzeba tam miec tyle 4zl to 1 euro. czyli jeszcze ok 500zl kieszonkowego... bezsens 1/3 calego obozu confused To po co tam jedziesz? Dla: - siebie - Marty - wspomnien - przezyc - ludzi - zabawy - pijanstwa - zartow - 'nowych doznan' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:57 pm
Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato Polska... liczac jeszcze kase jaka trzeba tam miec tyle 4zl to 1 euro. czyli jeszcze ok 500zl kieszonkowego... bezsens 1/3 calego obozu confused To po co tam jedziesz? Dla: - siebie - Marty - wspomnien - przezyc - ludzi - zabawy - pijanstwa - zartow - 'nowych doznan' xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:59 pm
Omega Sun Mroczny Tato czyli w 2 polowie zobaczymy jeszcze 2 bramki ;> tak, pod sam koniec wink *przycup przy nóżkach Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:59 pm
Mroczny Tato no tak... irytuje mnie tylko ze jak chce sie gdzies jechac w Polsce to czesto wychodzi drozej nizeli poza granicami neutral na zorganizowanych przez jakies biuro itp. tak, ale wystarczy namiot i zapas konserw i wakacje wyjda niedrogo smile Moje wyjazdy (3-dniowe- przez brak kasy krotkie- objazdowe wypady z przyjaciolmi po Polsce) miescily sie w 100zl (transport, przejazdy nocleg, wejsciowki do roznych "atrakcji") +wyżywienie, tylko czesto noclegow trzeba sie troche naszukac w prywatnych kwaterach, podzwonic, popytac. A jak zabraknie jedzenia, to zakupy tylko w sklepach dla miejscowych (na ogol tez trzeba sie nachodzic zeby je znalezc, ale sie oplaca, bo jest o wieeeele taniej). Jak ktos ma cierpliwosc i wiecej kasy to moze sobie caly tydzien niedrogo spedzic w fajnych miejscach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 1:00 pm
‡ Dżem - Paw [6:05]
eMus jedziesz ze mna po Hiszpani na grob Riedla?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|