|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:12 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato czemu przewrazliwion? dla mnie mozesz chodzic i po nagu mrgreen i co jeszcze mrgreen rofl no piwa bym troche chcial... oo jasne , juz lece wink scream * bac go ze skrzydla * ninja *idzie po piwo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:14 am
widze, ze sie zrozumielismy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:15 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin- w moim pedantycznym mieszkaniu nic juz nie mozna sprzatnac ;D a w moim domu ciagle jest cos do roboty xp jak juz caly dom sie sprzatnie ( ale i tak nigdy sie to nie uda, bo w czasie gdy ty sprzatasz jedna rzecz, psy i domownicy brudza kolejna XD ) to jeszcze podworko by wypadalo =_=' u mnie to normalnie obóz koncentracyjny- od malego bylem do tego przyzwyczajany eraz sam nie znosze balaganu- mam takie schizy ze sprzątam w domach przyjaciół jak zobacze ze cos jest rzucone 'od tak'. ninja eek eek eek oz! biedak ^^"" bywa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:16 am
oka, ja musze leciec ninja Pa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:18 am
Rin_Youkai oka, ja musze leciec ninja Pa wszystkim papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:24 am
Kurdeeee.... ząb mnie boli... hardkorowo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:30 am
zlooooo......
zloooooooo...
cheese_whine
Tricky [Vulnerable #02] Antimatter [2:59]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 10:56 am
*ziew*
‡ Grabaz i Strachy na Lachy - Raissa [4:18]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:03 am
Mroczny Tato *ziew* ‡ Grabaz i Strachy na Lachy - Raissa [4:18]raissa jest w pyte mrgreen Tricky [Nearly God #05] I Be The Prophet [4:55]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:27 am
# Grabaż o Strachy na Lachy - Cygański Zajeb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:37 am
EvilYuki # Grabaż o Strachy na Lachy - Cygański Zajeb Tricky [Pre-Millenium Tension #10] My Evil Is Strong [3:59] whee //edit: Juka: wyslalem requesta na PPC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:43 am
pierwszy dzien wakacji a mnie jakies chorobsko bierze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:45 am
Omega Sun pierwszy dzien wakacji a mnie jakies chorobsko bierze gonk cheese_whine pewnie najadlas sie swierzych owocow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:46 am
opcy EvilYuki # Grabaż o Strachy na Lachy - Cygański Zajeb Tricky [Pre-Millenium Tension #10] My Evil Is Strong [3:59] whee //edit: Juka: wyslalem requesta na PPC Polish Poll Center? Zbanowali mnie jakiś czas temu a potem wysłali zaproszenie... aż je chyba przyjmę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|