|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 6:57 am
Lavagetas_heqetai kurde- szkoda ze nie mam hamaka- bym sie walnął i dospał do poniedzialku... a na kocyku nie mozesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 6:58 am
Lavagetas_heqetai kurde- szkoda ze nie mam hamaka- bym sie walnął i dospał do poniedzialku... x_X''' jaki spioch! Karna: Na kocyku niewygodnie =_=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:00 am
karnaa- no moge ale twardo- a tak pupa odpoczywa ;D
rin- no b nie mam nic do roboty ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:01 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai kurde- szkoda ze nie mam hamaka- bym sie walnął i dospał do poniedzialku... x_X''' jaki spioch! Karna: Na kocyku niewygodnie =_='' z hamaku mozesz zleciec whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:02 am
Lavagetas_heqetai rin- no b nie mam nic do roboty ;P posprzataj dom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai karnaa- no moge ale twardo- a tak pupa odpoczywa ;D rin- no b nie mam nic do roboty ;P rolleyes to sie poloz na brzuchu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato czemu przewrazliwion? dla mnie mozesz chodzic i po nagu mrgreen i co jeszcze mrgreen rofl no piwa bym troche chcial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:03 am
Karnaaa Rin_Youkai Lavagetas_heqetai kurde- szkoda ze nie mam hamaka- bym sie walnął i dospał do poniedzialku... x_X''' jaki spioch! Karna: Na kocyku niewygodnie =_='' z hamaku mozesz zeciec whee lepiej isc na takie ryzyko niz tluc sie na twardym kocu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:04 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai x_X''' jaki spioch! Karna: Na kocyku niewygodnie =_='' z hamaku mozesz zeciec whee lepiej isc na takie ryzyko niz tluc sie na twardym kocu xd lepiej wziasc materac xd albo lezak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato czemu przewrazliwion? dla mnie mozesz chodzic i po nagu mrgreen i co jeszcze mrgreen rofl no piwa bym troche chcial... oo jasne , juz lece wink scream * bac go ze skrzydla * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaa- wtedy coś innego by mnie bolało ;P
Rin- w moim pedantycznym mieszkaniu nic juz nie mozna sprzatnac ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:08 am
Lavagetas_heqetai Rin- w moim pedantycznym mieszkaniu nic juz nie mozna sprzatnac ;D a w moim domu ciagle jest cos do roboty xp jak juz caly dom sie sprzatnie ( ale i tak nigdy sie to nie uda, bo w czasie gdy ty sprzatasz jedna rzecz, psy i domownicy brudza kolejna XD ) to jeszcze podworko by wypadalo =_='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:11 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin- w moim pedantycznym mieszkaniu nic juz nie mozna sprzatnac ;D a w moim domu ciagle jest cos do roboty xp jak juz caly dom sie sprzatnie ( ale i tak nigdy sie to nie uda, bo w czasie gdy ty sprzatasz jedna rzecz, psy i domownicy brudza kolejna XD ) to jeszcze podworko by wypadalo =_=' u mnie to normalnie obóz koncentracyjny- od malego bylem do tego przyzwyczajany teraz sam nie znosze balaganu- mam takie schizy ze sprzątam w domach przyjaciół jak zobacze ze cos jest rzucone 'od tak'. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:12 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin- w moim pedantycznym mieszkaniu nic juz nie mozna sprzatnac ;D a w moim domu ciagle jest cos do roboty xp jak juz caly dom sie sprzatnie ( ale i tak nigdy sie to nie uda, bo w czasie gdy ty sprzatasz jedna rzecz, psy i domownicy brudza kolejna XD ) to jeszcze podworko by wypadalo =_=' u mnie to normalnie obóz koncentracyjny- od malego bylem do tego przyzwyczajany eraz sam nie znosze balaganu- mam takie schizy ze sprzątam w domach przyjaciół jak zobacze ze cos jest rzucone 'od tak'. ninja eek eek eek oz! biedak ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:12 am
dobra ludziska ... wiem ze jestem piekny i cudowny wiec prosze nie placzcie za mna bo juz sobie ide ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|