|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:19 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai tylko czesc? a gdzie gorace przwitanie? ;P *polewa go wrzatkiem* moze byc? mrgreen moze ;] rolleyes *pac go w lepetynke* tak nie wolno scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:20 am
Lavagetas_heqetai co tam slychac piratko? ;> a nic nudy emo RO nie chce mi sie wlaczyc emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:20 am
Karnaaa zuzika Karnaaa aa to tak jak ja z niemieckiego xd blaugh (uczesie tego bzetu juz z 7 lat i nic nie umiem) xp moj ulubiony jezyk (ktorego za Chi...JAPONIE sie nie naucze) to japonski, a ulubiony ktorym w miare umiem sie poslugiwac to angielski 3nodding niemca tez sie ucze i mam takiego pecha ze uczy mnie go moja mama!!!! xd nie chcialabym zeby uczyl mnie ktos z rodziny xp zaraz zle ludki by gadaly ze mam dobre oceny po znajomosci stare U mnie na szczescie nikt nie gada... Pod tym wzgledem lubie swoja szkole... Poza tym nie tylko ja jestem "corka nauczycielki" blaugh aaaa tam... byle do liceum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:22 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai tylko czesc? a gdzie gorace przwitanie? ;P *polewa go wrzatkiem* moze byc? mrgreen moze ;] rolleyes *pac go w lepetynke* tak nie wolno scream i co i co? ;P
Twist- bo to zła gra jest ;P lepiej w MU zagraj ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:23 am
Lavagetas_heqetai ] i co i co? ;P
Twist- bo to zła gra jest ;P lepiej w MU zagraj ;D co to MU i czy pojdzie na Operze mrgreen *klaps*
a i urzywanie przemocy wobec innych uzytkownikow forum tez jest zabronione mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:23 am
zuzika U mnie na szczescie nikt nie gada... Pod tym wzgledem lubie swoja szkole... Poza tym nie tylko ja jestem "corka nauczycielki" blaugh aaaa tam... byle do liceum... a w ktorej klasie jestes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:25 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ] i co i co? ;P
Twist- bo to zła gra jest ;P lepiej w MU zagraj ;D co to MU i czy pojdzie na Operze mrgreen *klaps*
a i urzywanie przemocy wobec innych uzytkownikow forum tez jest zabronione mrgreen rofl słonko- w to nie gra sie przez przegladarke- trzeba ściagnac klienta (ok 250M), zarejestrowac sie na stronce i jazda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:25 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa *polewa go wrzatkiem* moze byc? mrgreen moze ;] rolleyes *pac go w lepetynke* tak nie wolno scream i co i co? ;P
Twist- bo to zła gra jest ;P lepiej w MU zagraj ;D*bierze markera i dopisuje ze nie wolna tak robic* i cooo ?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:26 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ] i co i co? ;P
a i urzywanie przemocy wobec innych uzytkownikow forum tez jest zabronione mrgreen rofl słonko- w to nie gra sie przez przegladarke- trzeba ściagnac klienta (ok 250M), zarejestrowac sie na stronce i jazda wink ple ple ple to daj linka a nie mi tu sie wymadrzasz *szczyp* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:26 am
Karnaaa zuzika U mnie na szczescie nikt nie gada... Pod tym wzgledem lubie swoja szkole... Poza tym nie tylko ja jestem "corka nauczycielki" blaugh aaaa tam... byle do liceum... a w ktorej klasie jestes ? zem zdala do trzeciej... a ty zapewne liceum bo jestes ode mnie rok starsza??? *chyba ze nie zdalas pare razy xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:29 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai ] i co i co? ;P
a i urzywanie przemocy wobec innych uzytkownikow forum tez jest zabronione mrgreen rofl słonko- w to nie gra sie przez przegladarke- trzeba ściagnac klienta (ok 250M), zarejestrowac sie na stronce i jazda wink ple ple ple to daj linka a nie mi tu sie wymadrzasz *szczyp* blaugh na tej stronce sie zarejestruj- stworz nowe konto a pozniej z 'download' sciagnij klienta 3nodding Karna- niedobraś emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:31 am
Lavagetas_heqetai na tej stronce sie zarejestruj- stworz nowe konto a pozniej z 'download' sciagnij klienta 3nodding Karna- niedobraś emo dopsie *klaps i idzie sie zarejestrowac* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:31 am
zuzika Karnaaa zuzika U mnie na szczescie nikt nie gada... Pod tym wzgledem lubie swoja szkole... Poza tym nie tylko ja jestem "corka nauczycielki" blaugh aaaa tam... byle do liceum... a w ktorej klasie jestes ? zem zdala do trzeciej... a ty zapewne liceum bo jestes ode mnie rok starsza??? *chyba ze nie zdalas pare razy xd * gdziesz tam moi mrgreen I liceum bedzie w tym roku (LICEUM LOTNICZE) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:32 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai na tej stronce sie zarejestruj- stworz nowe konto a pozniej z 'download' sciagnij klienta 3nodding Karna- niedobraś emo dopsie *klaps i idzie sie zarejestrowac* 4laugh no! moja dziewczynka ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 10:33 am
Karnaaa zuzika Karnaaa zuzika U mnie na szczescie nikt nie gada... Pod tym wzgledem lubie swoja szkole... Poza tym nie tylko ja jestem "corka nauczycielki" blaugh aaaa tam... byle do liceum... a w ktorej klasie jestes ? zem zdala do trzeciej... a ty zapewne liceum bo jestes ode mnie rok starsza??? *chyba ze nie zdalas pare razy xd * gdziesz tam moi mrgreen I liceum bedzie w tym roku (LICEUM LOTNICZE) cool OOO YEAH!!! ZGADLAM!!!! (no dooobra...bylam na twoim profilu... rofl )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|