|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:43 am
renge_karen Rin_Youkai renge_karen jedyne co teraz slysze..... to jest wlasnie to.... skad ty taki utwor wytrzasnelas ninja AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
to zaden utwor ^D po prostu siotra i spojka dra ryja na podworku a ze ty napisalas co teraz sluchasz to ja tez ^^ rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:45 am
Ale fajnie ^^ dostalam zamowienie za gifta ^^ ide robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:49 am
renge_karen Ale fajnie ^^ dostalam zamowienie za gifta ^^ ide robic... oka pa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:53 am
Rin_Youkai renge_karen Ale fajnie ^^ dostalam zamowienie za gifta ^^ ide robic... oka pa 3nodding jakie mi tu pa >< jeszcze nie poszlam... czekam na maila jeszcze jednego od ... cholera zapomnialam jak sie mowi poprawnie... zlecieniodawcy...
moge pisac jak chcesz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:56 am
ninja ninja jest wszedzie dramallama --> znowu ta lama =_='''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:58 am
Witajcie... _^_____
właśnie wydałam wszystkie pieniądze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 6:59 am
EvilYuki Witajcie... _^_____ właśnie wydałam wszystkie pieniądze... pienke posuniecie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 7:01 am
EvilYuki Witajcie... _^_____ właśnie wydałam wszystkie pieniądze... Yukis ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 7:02 am
a tak, piękne posunięcie... kupiłam siostrze na urodziny wszystkie tomy mangi Ryoko Ikedy, "Aż do nieba" _^_ Nie wiem, jak chodzą na Allegro (o ile w ogóle są!), ale w Komiksiarni były jako "archiwalia" i kosztowały jak świeże bułki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 7:04 am
Rin_Youkai ninja ninja jest wszedzie dramallama --> znowu ta lama =_=''' precz z lama gonk dramallama scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 7:14 am
renge_karen Rin_Youkai ninja ninja jest wszedzie dramallama --> znowu ta lama =_=''' precz z lama gonk dramallama scream tez wolal bym wielblada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|