|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 3:29 am
uciekam- serv znow dziala- papa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 3:29 am
Omega Sun ok, ja znikam do pracy, a wy badzcie grzeczni i nie pozabijajcie sie na wzajem blaugh jakbym słyszała moja ciotke gonk ja zawsze jestem grzeczna dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 3:33 am
Terrorystka Frania Omega Sun ok, ja znikam do pracy, a wy badzcie grzeczni i nie pozabijajcie sie na wzajem blaugh jakbym słyszała moja ciotke gonk ja zawsze jestem grzeczna dramallama poza tym kiedy grzeczna nie jestes. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 3:34 am
Dobra ja znikam na kursa, bawta sie szalejta ... robta co chceta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 3:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 4:22 am
BeeWolf Terrorystka Frania Omega Sun ok, ja znikam do pracy, a wy badzcie grzeczni i nie pozabijajcie sie na wzajem blaugh jakbym słyszała moja ciotke gonk ja zawsze jestem grzeczna dramallama poza tym kiedy grzeczna nie jestes. dramallama mój wuefista mówił, że zapewne jestem grzeczan tylko wtedy kiedy śpie... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 4:49 am
back ninja
Karen: witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 4:54 am
Ohajo Rinek-rodzynek ^^
skomentuj moj obrazek cute
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 5:00 am
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania Omega Sun ok, ja znikam do pracy, a wy badzcie grzeczni i nie pozabijajcie sie na wzajem blaugh jakbym słyszała moja ciotke gonk ja zawsze jestem grzeczna dramallama poza tym kiedy grzeczna nie jestes. dramallama mój wuefista mówił, że zapewne jestem grzeczan tylko wtedy kiedy śpie... rolleyes ja nie ninja ja sie wierce, lapie wszystko co jest kolo mnie i na to wlarze ninja na dadatek ciagle majacze ninja --> dlatego jak jest jakis oboz czy nocka to zawsze mam lozko tylko dla siebie xd Karen: juz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 5:05 am
Wiem namet ci odpisalam... a laczego wyszscy sie dziwia ze napisalam cute??? przecierz on jest cute ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 5:08 am
renge_karen Wiem namet ci odpisalam... a laczego wyszscy sie dziwia ze napisalam cute??? przecierz on jest cute ^^ heart kazdy ma wlasne zdanie i gust wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 5:14 am
Rin_Youkai renge_karen Wiem namet ci odpisalam... a laczego wyszscy sie dziwia ze napisalam cute??? przecierz on jest cute ^^ heart kazdy ma wlasne zdanie i gust wink 3nodding dla mnie ona jest boska heart heart
a jak jej oko bym dorysowala to by nie miala ona rownich... ale to jak juz bede komiks rysowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 5:15 am
Closterkeller-Roszpunka.mp3
Karen: to dobrze, ze podobaja Ci sie swoje prace 3nodding ja zawsze jestem niezadowolona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 5:20 am
Rin_Youkai Closterkeller-Roszpunka.mp3 Karen: to dobrze, ze podobaja Ci sie swoje prace 3nodding ja zawsze jestem niezadowolona xd ja juz wyszlam z tego ze mi sie moje obrazki nie podobaja ^^ yeraz wszystkie sa fajne ^^ ale jak sobie popatrze na te zprzed ery edo to az mnie mdli XP
ide jesc zaraz wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|