|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 1:44 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania *celuje w nia armatke wodną* *sama chowa sie za fotelem* Uh Uh! * otrzepuje sie z wody* Kto to zrobil scream Gdzie jestes terrorysto jeden scream XDDD *ochlapuje sie szybko woda minerlna* *wychpdzi z kryjowki* ciebie tez ochlapał? sweatdrop
oO" *patrzy na skerpetki przed oknem* patrz! ujek Stefan znowu uceiekał przez okiennice!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 1:49 am
Terrorystka Frania *ochlapuje sie szybko woda minerlna* *wychpdzi z kryjowki* ciebie tez ochlapał? sweatdrop
oO" *patrzy na obiekt przed oknem* patrz! ujek Stefan znowu uciekał oknem! Gdzie! Gdzie! * patrzy przez okno* a to dran znowu nam zwial ! >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:18 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania *ochlapuje sie szybko woda minerlna* *wychpdzi z kryjowki* ciebie tez ochlapał? sweatdrop
oO" *patrzy na obiekt przed oknem* patrz! ujek Stefan znowu uciekał oknem! Gdzie! Gdzie! * patrzy przez okno* a to dran znowu nam zwial ! >_< *odwraca sie w strone Rin* *szok* cos...cos.. *jej wargi drżą* oż kur** mać eek COS TY ZE SOBĄ ZROBIŁA!?!?!?!?! scream scream scream scream scream *chlust na nia wodą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:19 am
frania robisz gajadaje !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:23 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania *ochlapuje sie szybko woda minerlna* *wychpdzi z kryjowki* ciebie tez ochlapał? sweatdrop
oO" *patrzy na obiekt przed oknem* patrz! ujek Stefan znowu uciekał oknem! Gdzie! Gdzie! * patrzy przez okno* a to dran znowu nam zwial ! >_< *odwraca sie w strone Rin* *szok* cos...cos.. *jej wargi drżą* oż kur** mać eek COS TY ZE SOBĄ ZROBIŁA!?!?!?!?! scream scream scream scream scream *chlust na nia wodą* ja nie wiem gonk ninja ninja cus sie zlego stao XD ninja za 2 tyg i tak pewnie wroce do normlanej postaci T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:29 am
BeeWolf frania robisz gajadaje !? gajadaje to...?
Rin.. zmieniaj fryzure - jest okropna i nie twarzowa scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:32 am
Terrorystka Frania BeeWolf frania robisz gajadaje !? gajadaje to...?
Rin.. zmieniaj fryzure - jest okropna i nie twarzowa scream xd nie moge XD poczekaj... za 2 tyg mi przjedzie ( ja czasem musze odreagowac od tego mroku xd ) dobrze, ze w zyciu normalnym nic sie nie zmienilo ninja ( Chyba?! ) XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:35 am
BeeWolf frania robisz gajadaje !? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:53 am
Omega Sun BeeWolf frania robisz gajadaje !? stare to jest az zadziwijajace ze on ma prawa moderatorskie...
co wy w tych piżamach.... ja jestem na nogach od 5:45 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:56 am
witam , i zegnam whee (jade na jeziorko) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:57 am
Terrorystka Frania to jest az zadziwijajace ze on ma prawa moderatorskie...
nie przesadzajmy, poza banowaniem ludzi losowo, przeklinaniem i demoralizowaniem tutejszej mlodziezy nie mozna mu nic zarzucic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 2:58 am
jak ja nie lubie niedzialajacych serwerów ...
cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 03, 2006 3:01 am
Karnaaa witam , i zegnam whee (jade na jeziorko) 4laugh ale sie nasiedzialas tutaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|