|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:28 am
Kukus Natalii Wasza największa wpadka przy starych...............? może Waszej laski....? moja? wiele tego było... chyba to jak moja matka weszła do pokoju gdy ja i mooj najlepszy kumpel wciągaliśmy kreski... mojej panny... popierzyła numery i wysłała swojemu ojcu krootki zarys tego co ma zamiar zrobić MI gdy się spotkamy, bo jej stary pojechał do pracy... jak nie trudno się domyślić stary wrócił do domu... ale zastał mnie gotującego obiad, a ją szykującą nakrycia... jego sekretarka była naszym informatorem wink ojeje jakie tematy *moje ulubione* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:28 am
SERAFIN-WAMPIRE miałeś farta z tym drugim nie do końca... potem pracowałem u niego w firmie i jeden kolo, ktoory bardzo mnie nie lubił, bo mu się cooreczka szefa podobała posypał mnie, cooreczkę i sekretarkę... my wylecieliśmy z pracy, coorka miała szlaban na spotkania ze mną, a koleś dwa tygodnie pooźniej złamał sobie szczękę i wszystkie palce u rąk o dwóch panoow w garniturach marki Nike
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:29 am
Night_Queen witajcie smile co robicie w domku, przy kompie zamiast w szkólce sie uczyc??? witam i o zdrowie pytam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus SERAFIN-WAMPIRE miałeś farta z tym drugim nie do końca... potem pracowałem u niego w firmie i jeden kolo, ktoory bardzo mnie nie lubił, bo mu się cooreczka szefa podobała posypał mnie, cooreczkę i sekretarkę... my wylecieliśmy z pracy, coorka miała szlaban na spotkania ze mną, a koleś dwa tygodnie pooźniej złamał sobie szczękę i wszystkie palce u rąk o dwóch panoow w garniturach marki Nike i dobrze mu tak!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen witajcie smile co robicie w domku, przy kompie zamiast w szkólce sie uczyc??? ja mam zajęcia od 16... a ci dwoje chyba mają jeszcze wakacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:32 am
SERAFIN-WAMPIRE Night_Queen witajcie smile co robicie w domku, przy kompie zamiast w szkólce sie uczyc??? witam i o zdrowie pytam zdrowie... zle.... no mozna powiedzie cbywalo lepiej
Wam to dobrze zajcia pózno, lub jeszcze wakacje, a ja sie juz mecze crying
dlaczego nie moge zrobic, ani ci, ani ly?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus SERAFIN-WAMPIRE miałeś farta z tym drugim nie do końca... potem pracowałem u niego w firmie i jeden kolo, ktoory bardzo mnie nie lubił, bo mu się cooreczka szefa podobała posypał mnie, cooreczkę i sekretarkę... my wylecieliśmy z pracy, coorka miała szlaban na spotkania ze mną, a koleś dwa tygodnie pooźniej złamał sobie szczękę i wszystkie palce u rąk o dwóch panoow w garniturach marki Nike fajnie.....masz przeboje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii A ja miałam tak:zabawa trwa w najlepsze............(no wiecie)...my na podłodze....a tu nagle wchodzi ojciec Muezzina i się pyta zdziwiony "a wy co jogę ćwiczycie?" my cali czerwoni......."nie,siedzimy sobie na podłodze bo tak jest wygodniej....." aż się boję do jakiego stopnia byliście wokooł siebie owinięci... a stary ma poczucie humoru, trza mu przyznać... chyba, że taki niejarzący był tegoż dnia eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus SERAFIN-WAMPIRE miałeś farta z tym drugim nie do końca... potem pracowałem u niego w firmie i jeden kolo, ktoory bardzo mnie nie lubił, bo mu się cooreczka szefa podobała posypał mnie, cooreczkę i sekretarkę... my wylecieliśmy z pracy, coorka miała szlaban na spotkania ze mną, a koleś dwa tygodnie pooźniej złamał sobie szczękę i wszystkie palce u rąk o dwóch panoow w garniturach marki Nike i dobrze mu tak a jak sie później ułożyło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:33 am
Night_Queen zdrowie... zle.... no mozna powiedzie cbywalo lepiej
dlaczego nie moge zrobic, ani ci, ani ly?? crying dobrze? zastanoow się co moowisz... ja dziś o 21.05 ze szkoły wyjdę stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:35 am
Kukus Natalii A ja miałam tak:zabawa trwa w najlepsze............(no wiecie)...my na podłodze....a tu nagle wchodzi ojciec Muezzina i się pyta zdziwiony "a wy co jogę ćwiczycie?" my cali czerwoni......."nie,siedzimy sobie na podłodze bo tak jest wygodniej....." aż się boję do jakiego stopnia byliście wokooł siebie owinięci... a stary ma poczucie humoru, trza mu przyznać... chyba, że taki niejarzący był tegoż dnia eek przyznaje tobie racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE miałeś farta z tym drugim nie do końca... potem pracowałem u niego w firmie i jeden kolo, ktoory bardzo mnie nie lubił, bo mu się cooreczka szefa podobała posypał mnie, cooreczkę i sekretarkę... my wylecieliśmy z pracy, coorka miała szlaban na spotkania ze mną, a koleś dwa tygodnie pooźniej złamał sobie szczękę i wszystkie palce u rąk o dwóch panoow w garniturach marki Nike i dobrze mu tak a jak sie później ułożyło sie nie ułożyło... żeby była jasność, jego wypadek był spowodowany przez sekretarkę... ja mu chciałem tylko samochood postawić na dachu i ewentualnie odkręcić koła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Natalii A ja miałam tak:zabawa trwa w najlepsze............(no wiecie)...my na podłodze....a tu nagle wchodzi ojciec Muezzina i się pyta zdziwiony "a wy co jogę ćwiczycie?" my cali czerwoni......."nie,siedzimy sobie na podłodze bo tak jest wygodniej....." aż się boję do jakiego stopnia byliście wokooł siebie owinięci... a stary ma poczucie humoru, trza mu przyznać... chyba, że taki niejarzący był tegoż dnia eek chyba raczej to pierwsze...ale nie wyobrażaj sobie nie było aż tak ostro małe puszczenie wodzy....w ciuchach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:36 am
Kukus Night_Queen zdrowie... zle.... no mozna powiedzie cbywalo lepiej
dlaczego nie moge zrobic, ani ci, ani ly?? crying dobrze? zastanoow się co moowisz... ja dziś o 21.05 ze szkoły wyjdę stressed moze i masz racje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:36 am
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE miałeś farta z tym drugim nie do końca... potem pracowałem u niego w firmie i jeden kolo, ktoory bardzo mnie nie lubił, bo mu się cooreczka szefa podobała posypał mnie, cooreczkę i sekretarkę... my wylecieliśmy z pracy, coorka miała szlaban na spotkania ze mną, a koleś dwa tygodnie pooźniej złamał sobie szczękę i wszystkie palce u rąk o dwóch panoow w garniturach marki Nike i dobrze mu tak a jak sie później ułożyło sie nie ułożyło... żeby była jasność, jego wypadek był spowodowany przez sekretarkę... ja mu chciałem tylko samochood postawić na dachu i ewentualnie odkręcić koła aha szkoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|