|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:07 am
byla taka fajna piosenka bhg 'burn ******** burn ******** burn'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:09 am
Mroczny Tato byla taka fajna piosenka bhg 'burn ******** burn ******** burn' sweatdrop ja raczej yslalm o "burn baby burn disco inferno" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:09 am
troszku sie spalilam od tego biegania po ogrodku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:13 am
Aidanna troszku sie spalilam od tego biegania po ogrodku xp biegali po polu i pili kakao mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:14 am
Ryuukei oshii Aidanna troszku sie spalilam od tego biegania po ogrodku xp biegali po polu i pili kakao mrgreen heart po polu to ja w welingtonach chodzilam pomiedzy ostem szukajac pileczki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:15 am
Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack Vol. 2 #12] Tokiiro no Mai ~instrumental ver.~
>lallalalala< .... Co jest łobuzy smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:18 am
BeeWolf Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack Vol. 2 #12] Tokiiro no Mai ~instrumental ver.~>lallalalala< .... Co jest łobuzy smile mrgreen siusiu mi sie chce *wyjmuje ptaszka i siusia do doniczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:19 am
BeeWolf Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack Vol. 2 #12] Tokiiro no Mai ~instrumental ver.~>lallalalala< .... Co jest łobuzy smile mrgreen boli mnie wszystko... mam urocze piegi x3 i Ozzus przyjezdza za 6 dni!!! 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:20 am
Ozzwald BeeWolf Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack Vol. 2 #12] Tokiiro no Mai ~instrumental ver.~>lallalalala< .... Co jest łobuzy smile mrgreen siusiu mi sie chce *wyjmuje ptaszka i siusia do doniczki* Ty, ale to >_> jest kubek Kredka. Nie zastanowiło cię daczego nic w tej doniczce poza pleśnią nie rosnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:21 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Yuki Kajiura - [Mai-HiME Original Soundtrack Vol. 2 #12] Tokiiro no Mai ~instrumental ver.~>lallalalala< .... Co jest łobuzy smile mrgreen siusiu mi sie chce *wyjmuje ptaszka i siusia do doniczki* Ty, ale to >_> jest kubek Kredka. Nie zastanowiło cię daczego nic w tej doniczce poza pleśnią nie rosnie ? jak mowil moj cwiczeniowiec Adam S. "Myslenie boli"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:24 am
Ozzwald jak mowil moj cwiczeniowiec Adam S. "Myslenie boli" U mnie na wydziale wszyscy tak mowia. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:38 am
‡ Dżem - W zyciu piekne sa tylko chwile [5:41]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:46 am
Mroczny Tato ‡ Dżem - W zyciu piekne sa tylko chwile [5:41] ‡ Musztarda - W zyciu pukac trzeba sie chwilami [-0:79]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 11:49 am
BeeWolf Mroczny Tato ‡ Dżem - W zyciu piekne sa tylko chwile [5:41] ‡ Musztarda - W zyciu pukac trzeba sie chwilami [-0:79] talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|