|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:32 am
Ozzwald kiepo idzie bo mnie to nudzi jak cholera A to trzeba zacisnac zabki i do roboty whee (przyganial kociol garnkowi xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:34 am
agunia Ozzwald kiepo idzie bo mnie to nudzi jak cholera A to trzeba zacisnac zabki i do roboty whee (przyganial kociol garnkowi xp ) ja moge usiasc napisac program ktory bedzie to liczyl a nie uczyc sie definicji i metod rozwiazywania zadan, wzorow na pamiec emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:39 am
Pantera - [Far Beyond Driven #03] Pantera - 5 Minutes Alone [5:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:40 am
Ozzwald agunia Ozzwald kiepo idzie bo mnie to nudzi jak cholera A to trzeba zacisnac zabki i do roboty whee (przyganial kociol garnkowi xp ) ja moge usiasc napisac program ktory bedzie to liczyl a nie uczyc sie definicji i metod rozwiazywania zadan, wzorow na pamiec emo *Klep klep po glowie* czasem i to sie przydaje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:44 am
agunia *Klep klep po glowie* czasem i to sie przydaje mrgreen jedynie do cwiczenia pamieci, ale i to mi trenuja na innych przedmiotach... porostu pan profesor sie zawzial i stwierdzil ze egzamin bedzie... burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:46 am
Pantera - [Cowboys From Hell #05] Pantera - Cementery Gates [7:03]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:46 am
Ozzwald agunia *Klep klep po glowie* czasem i to sie przydaje mrgreen jedynie do cwiczenia pamieci, ale i to mi trenuja na innych przedmiotach... porostu pan profesor sie zawzial i stwierdzil ze egzamin bedzie... burning_eyes Nic tylko kopnac go w jaja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 4:54 am
agunia Ozzwald agunia *Klep klep po glowie* czasem i to sie przydaje mrgreen jedynie do cwiczenia pamieci, ale i to mi trenuja na innych przedmiotach... porostu pan profesor sie zawzial i stwierdzil ze egzamin bedzie... burning_eyes Nic tylko kopnac go w jaja xp kopnal bym ale od pierwszego wykladu go nie widzialem blaugh nie pamietam jak wyglada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|