|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 1:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:46 am
A mnie bawi wszystko, zycie jest takie piekne ze i wszystko bawi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:47 am
agunia A mnie bawi wszystko, zycie jest takie piekne ze i wszystko bawi. smiech to zdrowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:48 am
Ozzwald agunia A mnie bawi wszystko, zycie jest takie piekne ze i wszystko bawi. smiech to zdrowie 3nodding A to ciekawe, bo nigdy w praktyce sie nie sprawdza, przynajmniej u mnie. Znow sie przeziebilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:49 am
agunia A to ciekawe, bo nigdy w praktyce sie nie sprawdza, przynajmniej u mnie. Znow sie przeziebilam xd zle sie smiejesz... ty nie umiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:49 am
Ozzwald agunia A to ciekawe, bo nigdy w praktyce sie nie sprawdza, przynajmniej u mnie. Znow sie przeziebilam xd zle sie smiejesz... ty nie umiesz blaugh Czy ja wiem? A mozna zle sie smiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:50 am
agunia Ozzwald agunia A to ciekawe, bo nigdy w praktyce sie nie sprawdza, przynajmniej u mnie. Znow sie przeziebilam xd zle sie smiejesz... ty nie umiesz blaugh Czy ja wiem? A mozna zle sie smiac? no skoro znowu przeziebiona jestes to mozna wink ho ho ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:52 am
Ozzwald agunia Ozzwald agunia A to ciekawe, bo nigdy w praktyce sie nie sprawdza, przynajmniej u mnie. Znow sie przeziebilam xd zle sie smiejesz... ty nie umiesz blaugh Czy ja wiem? A mozna zle sie smiac? no skoro znowu przeziebiona jestes to mozna wink ho ho ho Ee tam, to nie od smiania, bardziej od nadmiaru lodow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:53 am
agunia Ee tam, to nie od smiania, bardziej od nadmiaru lodow xd to juz lypa, na to nic nie pomoze zaraz znikam sie uczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:55 am
Ozzwald agunia Ee tam, to nie od smiania, bardziej od nadmiaru lodow xd to juz lypa, na to nic nie pomoze zaraz znikam sie uczyc Tez powinnam jutro mam ostatni egzamin z informatyki ogolnej crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:57 am
agunia Ozzwald agunia Ee tam, to nie od smiania, bardziej od nadmiaru lodow xd to juz lypa, na to nic nie pomoze zaraz znikam sie uczyc Tez powinnam jutro mam ostatni egzamin z informatyki ogolnej crying ja mam z rachunkowosci niestety blaugh caleszczescie to ostatni semestr przedmiotow wcisnietych na sile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 02, 2006 2:59 am
Ozzwald agunia Ozzwald agunia Ee tam, to nie od smiania, bardziej od nadmiaru lodow xd to juz lypa, na to nic nie pomoze zaraz znikam sie uczyc Tez powinnam jutro mam ostatni egzamin z informatyki ogolnej crying ja mam z rachunkowosci niestety blaugh caleszczescie to ostatni semestr przedmiotow wcisnietych na sile mrgreen To ja pujde za Ciebie na ten egzamin a Ty idz za mnie, jesli dostaniesz z informatyki przynajmniej 3 xp Ja u siebie z rachunkowosci mam 5 xd Na jakim kierunku jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|