|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:35 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald sadze ze raczej pije przez to ze dest przytlacza go niewiedza o pilce noznej... blaugh ojj to pewnie wroci w zlym humorze no i jeszcze ta przegrana... a mowilem mu zeby nie kibicowal brazyli, jak on komus kibicuje to ta druzyna przegrywa gonk wiesz, ja mam tak samo o_0 wiec rzadko ogladam. Chociaz dzisiaj akurat trzymalam kciuki za Portugalie i wygrali- przynajmniej raz poszlo po mojej mysli smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:38 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald sadze ze raczej pije przez to ze dest przytlacza go niewiedza o pilce noznej... blaugh ojj to pewnie wroci w zlym humorze no i jeszcze ta przegrana... a mowilem mu zeby nie kibicowal brazyli, jak on komus kibicuje to ta druzyna przegrywa gonk wiesz, ja mam tak samo o_0 wiec rzadko ogladam. Chociaz dzisiaj akurat trzymalam kciuki za Portugalie i wygrali- przynajmniej raz poszlo po mojej mysli smile zal mi bylo dzis anglikow grali w 10 a i tak byli lepsi niz portugalia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:59 pm
Ozzwald zal mi bylo dzis anglikow grali w 10 a i tak byli lepsi niz portugalia jakby byli lepsi to wygrali blaugh i nie potrzebowali by ani dogrywki ani rzutow... nie liczy sie kto gra lepiej tylko kto trafia do bramki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:02 pm
Omega Sun Ozzwald zal mi bylo dzis anglikow grali w 10 a i tak byli lepsi niz portugalia jakby byli lepsi to wygrali blaugh i nie potrzebowali by ani dogrywki ani rzutow... nie liczy sie kto gra lepiej tylko kto trafia do bramki wink rzuty karne to loteria blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:09 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald zal mi bylo dzis anglikow grali w 10 a i tak byli lepsi niz portugalia jakby byli lepsi to wygrali blaugh i nie potrzebowali by ani dogrywki ani rzutow... nie liczy sie kto gra lepiej tylko kto trafia do bramki wink rzuty karne to loteria blaugh ale mieli 120 minut zeby strzelic bramke i udowodnic, ze sa lepsi i nie byloby loterii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:11 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald zal mi bylo dzis anglikow grali w 10 a i tak byli lepsi niz portugalia jakby byli lepsi to wygrali blaugh i nie potrzebowali by ani dogrywki ani rzutow... nie liczy sie kto gra lepiej tylko kto trafia do bramki wink rzuty karne to loteria blaugh ale mieli 120 minut zeby strzelic bramke i udowodnic, ze sa lepsi i nie byloby loterii blaugh no ale jednak trudno w 11 napewno dali by rade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:17 pm
Ozzwald no ale jednak trudno w 11 napewno dali by rade Trudno, taka gra... ktos musi przegrac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:38 pm
w takim razie zglos sie w najblirzszym czasie o przyjecie o jestem podpity i cie banuje pa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:38 pm
goraco jakos tak na noc mi sie robi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:40 pm
BeeWolf w takim razie zglos sie w najblirzszym czasie o przyjecie o jestem podpity i cie banuje pa :* no wiesz co confused Jak jestes podpity to sie nie dotykaj do panelu moderatorskiego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:49 pm
Omega Sun BeeWolf w takim razie zglos sie w najblirzszym czasie o przyjecie o jestem podpity i cie banuje pa :* no wiesz co confused Jak jestes podpity to sie nie dotykaj do panelu moderatorskiego ninja dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 4:51 pm