|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:56 pm
Lavagetas_heqetai nie, ale niech wszyscy stoja pod jedna kreska- w koncu zadne z nas nie chciałoby zeby ktos był równiejszy od innych prawda? ;] ok, postaram sie w przyszlosci zwracac na to uwage 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:56 pm
Lavagetas_heqetai nie, ale niech wszyscy stoja pod jedna kreska- w koncu zadne z nas nie chciałoby zeby ktos był równiejszy od innych prawda? ;] ide se wpisac ostrzezenie... rowniejszy nie.. ale napewno fajniejszy.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:57 pm
Omega Sun Lavagetas_heqetai nie, ale niech wszyscy stoja pod jedna kreska- w koncu zadne z nas nie chciałoby zeby ktos był równiejszy od innych prawda? ;] ok, postaram sie w przyszlosci zwracac na to uwage 3nodding Lava Cie przypilnuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:58 pm
Ozzwald Omega Sun Lavagetas_heqetai nie, ale niech wszyscy stoja pod jedna kreska- w koncu zadne z nas nie chciałoby zeby ktos był równiejszy od innych prawda? ;] ok, postaram sie w przyszlosci zwracac na to uwage 3nodding Lava Cie przypilnuje wink hapsz! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:58 pm
Lavagetas_heqetai Ozzwald Omega Sun Lavagetas_heqetai nie, ale niech wszyscy stoja pod jedna kreska- w koncu zadne z nas nie chciałoby zeby ktos był równiejszy od innych prawda? ;] ok, postaram sie w przyszlosci zwracac na to uwage 3nodding Lava Cie przypilnuje wink hapsz! ;D tylko rob tak by bee nie widzal bo bedzie zazdrosny ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:01 pm
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Omega Sun Lavagetas_heqetai nie, ale niech wszyscy stoja pod jedna kreska- w koncu zadne z nas nie chciałoby zeby ktos był równiejszy od innych prawda? ;] ok, postaram sie w przyszlosci zwracac na to uwage 3nodding Lava Cie przypilnuje wink hapsz! ;D tylko rob tak by bee nie widzal bo bedzie zazdrosny ninja oj tam- sie dogadamy ;] uciekam- na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:02 pm
Ozzwald tylko rob tak by bee nie widzal bo bedzie zazdrosny ninja a wlasnie, gdzie sie podzial Bee? Mam cos dla niego... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:03 pm
Omega Sun Ozzwald tylko rob tak by bee nie widzal bo bedzie zazdrosny ninja a wlasnie, gdzie sie podzial Bee? Mam cos dla niego... ninja Poszedl do Desta na mecz, jeszcze nie wroci... moze pajak ich za obraz wciagnal ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:06 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald tylko rob tak by bee nie widzal bo bedzie zazdrosny ninja a wlasnie, gdzie sie podzial Bee? Mam cos dla niego... ninja Poszedl do Desta na mecz, jeszcze nie wroci... moze pajak ich za obraz wciagnal ninja aha... to pewnie pija z rozpaczy albo opijaja zwyciestwo (w zaleznosci od tego komu kibicowali) i na jego powrot dzisiaj nie mam co liczyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:14 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald tylko rob tak by bee nie widzal bo bedzie zazdrosny ninja a wlasnie, gdzie sie podzial Bee? Mam cos dla niego... ninja Poszedl do Desta na mecz, jeszcze nie wroci... moze pajak ich za obraz wciagnal ninja aha... to pewnie pija z rozpaczy albo opijaja zwyciestwo (w zaleznosci od tego komu kibicowali) i na jego powrot dzisiaj nie mam co liczyc wink sadze ze raczej pije przez to ze dest przytlacza go niewiedza o pilce noznej... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:16 pm
ninja
Gnarls Barkley [St. Elsewhere #07] Feng Shui [1:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:17 pm
Ozzwald sadze ze raczej pije przez to ze dest przytlacza go niewiedza o pilce noznej... blaugh ojj to pewnie wroci w zlym humorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:23 pm
Omega Sun Ozzwald sadze ze raczej pije przez to ze dest przytlacza go niewiedza o pilce noznej... blaugh ojj to pewnie wroci w zlym humorze no i jeszcze ta przegrana... a mowilem mu zeby nie kibicowal brazyli, jak on komus kibicuje to ta druzyna przegrywa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 3:35 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald sadze ze raczej pije przez to ze dest przytlacza go niewiedza o pilce noznej... blaugh ojj to pewnie wroci w zlym humorze no i jeszcze ta przegrana... a mowilem mu zeby nie kibicowal brazyli, jak on komus kibicuje to ta druzyna przegrywa gonk mistrzostwa juz mnie nie intersuja.. bo Holandy odpadly.. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|