|
|
|
|
Posted: Thu Dec 28, 2006 7:02 am
Rin_Youkai For.No.Apparent.Reason To ja xd
 sliczna whee heart No nie, to co ja w dni parzyste a ty nieparzyste się z nią umawiamy co ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 1:13 am
Rin_Youkai For.No.Apparent.Reason To ja xd
 sliczna whee heart nuuu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 12:29 pm
EvilYuki Rin_Youkai For.No.Apparent.Reason To ja xd
 sliczna whee heart nuuu heart Aż się z tobą zgodzę, śliczniasta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 12:54 pm
BeeWolf EvilYuki Rin_Youkai For.No.Apparent.Reason To ja xd
 sliczna whee heart nuuu heart Aż się z tobą zgodzę, śliczniasta. no nie da sie ukryc ze urodziwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 8:13 am
bawiłem się filtrami w photoshop'ie ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 8:49 am
jak tu wstawic zdjecie???????? Jestem tu nowy wiec moge sie lekko przedstawic ze swoim wizerunkiem. Jesli by ktos chcial mnie obczaic to niech mi poradzi!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 8:53 am
siemion jak tu wstawic zdjecie???????? Jestem tu nowy wiec moge sie lekko przedstawic ze swoim wizerunkiem. Jesli by ktos chcial mnie obczaic to niech mi poradzi!!!!!!!!!!!!!!!! http://tinypic.com ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 9:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 9:54 am
siemion http://grono.net/pub/u/670098/ sam sobie poradzilem choc chcialme zdjecie wrzucic a nie link ale coz niech i tak bedzie nad polem do wpisywania tekstu masz rozne... guziki...wybierasz ten z napisem IMG i w okienko ktore ci wyskoczy wpisujesz link...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:12 am
Autark bawiłem się filtrami w photoshop'ie ... ... to pierwsze fajne. kozaczysz tą bródka ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 11:09 am
Terrorystka Frania Autark bawiłem się filtrami w photoshop'ie ... ... to pierwsze fajne. kozaczysz tą bródka ;] dziś mam zaplecionego z niej warkocza, wcoraj miałem dwa warkoczyki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 12:38 pm
BeeWolf Aż się z tobą zgodzę, śliczniasta. niestety nie moj gust smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 12:49 pm
Autark Terrorystka Frania Autark bawiłem się filtrami w photoshop'ie ... ... to pierwsze fajne. kozaczysz tą bródka ;] dziś mam zaplecionego z niej warkocza, wcoraj miałem dwa warkoczyki wink och! warkoczyki! 4laugh kuocham Cie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 12:57 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf Aż się z tobą zgodzę, śliczniasta. niestety nie moj gust smile Nie twój typ, tak się mówi. E tam ale ładne jest nie możesz tego negować, ... słyszysz Nie możesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|