|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 2:13 pm
Portycja a co powiecie na palce w waszych zramolałych odbytach, moi drodzy? masz jeszcze jakies inne zabawy w zanadrzu? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 9:24 am
Lavagetas_heqetai Portycja a co powiecie na palce w waszych zramolałych odbytach, moi drodzy? masz jeszcze jakies inne zabawy w zanadrzu? ;P jakby były takie palce z gangreną - to czemu nie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 11:43 pm
Portycja powitam was więc staropolską przyśpiewką: #jebał was pies, jebała cała wieś# mrgreen *wpycha jej zużytego tampona do gardła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:45 am
Ten topik kiedy go zakładaliśmy z Kukusem miał inne przeznaczenie, widać myśl upadła i to bardzo nisko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:07 am
BeeWolf Ten topik kiedy go zakładaliśmy z Kukusem miał inne przeznaczenie, widać myśl upadła i to bardzo nisko. to zrób coś z Tym... no ja nie będę teraz czytać ponad 200 stron tego, co tam powypisywaliście...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:16 am
BeeWolf Ten topik kiedy go zakładaliśmy z Kukusem miał inne przeznaczenie, widać myśl upadła i to bardzo nisko. ...widac kurwa mac nie wszystko jest takie kolorowe jakbysmy chcieli... ...marszalku proponuje panu napisac malutki regulamin tego topicu coby sie stosowano do regul a jak nie to bedzie losowy i po klopocie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:19 am
revcat ...marszalku proponuje panu napisac malutki regulamin tego topicu coby sie stosowano do regul a jak nie to bedzie losowy i po klopocie... te, te, to nie RP, tu nie ma losowych, tu są zasłuzone. Co do regulaminu - popieram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:21 am
EvilYuki revcat ...marszalku proponuje panu napisac malutki regulamin tego topicu coby sie stosowano do regul a jak nie to bedzie losowy i po klopocie... te, te, to nie RP, tu nie ma losowych, tu są zasłuzone. Co do regulaminu - popieram. ....siedz cicho juka...beda losowe za takie zachowania i koniec a losowy to to samo co zasluzony....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:22 am
revcat EvilYuki revcat ...marszalku proponuje panu napisac malutki regulamin tego topicu coby sie stosowano do regul a jak nie to bedzie losowy i po klopocie... te, te, to nie RP, tu nie ma losowych, tu są zasłuzone. Co do regulaminu - popieram. ....siedz cicho juka...beda losowe za takie zachowania i koniec a losowy to to samo co zasluzony.... losowy to losowy, a zasłużony to zasłużony i nie kłóć się ze mną, jestem kobietą i wiem lepiej, to oczywiste surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:27 am
EvilYuki revcat EvilYuki revcat ...marszalku proponuje panu napisac malutki regulamin tego topicu coby sie stosowano do regul a jak nie to bedzie losowy i po klopocie... te, te, to nie RP, tu nie ma losowych, tu są zasłuzone. Co do regulaminu - popieram. ....siedz cicho juka...beda losowe za takie zachowania i koniec a losowy to to samo co zasluzony.... losowy to losowy, a zasłużony to zasłużony i nie kłóć się ze mną, jestem kobietą i wiem lepiej, to oczywiste surprised ... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 11:57 am
revcat ... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ? nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 12:01 pm
EvilYuki revcat ... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ? nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no. ...czy juko przeczytalas ze zrozumieniem to co napisalem ? bo chyba watpie w to..."...na dlugo przed tym jak pojawilas sie na gai..." i nie ja jestem ambasadorem tylko melina jest ambasada...polecam przeczytanie pierwszego posta z obecnego topicu...i sie tak nie unos...a to ze ja zostalem wybrany glosowanie to co to ma do jasnej cholery do rzeczy ? ja moge w kazdej chwili sobie to odpuscic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|