Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 245 246 247 248 249 250 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Apr 15, 2007 2:13 pm

Portycja
a co powiecie na palce w waszych zramolałych odbytach, moi drodzy?

masz jeszcze jakies inne zabawy w zanadrzu? ;P
PostPosted: Mon Apr 16, 2007 9:24 am

Lavagetas_heqetai
Portycja
a co powiecie na palce w waszych zramolałych odbytach, moi drodzy?

masz jeszcze jakies inne zabawy w zanadrzu? ;P
jakby były takie palce z gangreną - to czemu nie razz

Gagarin

Shirofukurou

PostPosted: Tue Apr 17, 2007 11:43 pm

Portycja
powitam was więc staropolską przyśpiewką:

#jebał was pies,
jebała cała wieś#
mrgreen

*wpycha jej zużytego tampona do gardła*
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 10:45 am

Ten topik kiedy go zakładaliśmy z Kukusem miał inne przeznaczenie, widać myśl upadła i to bardzo nisko.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Shirofukurou

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:07 am

BeeWolf
Ten topik kiedy go zakładaliśmy z Kukusem miał inne przeznaczenie, widać myśl upadła i to bardzo nisko.

to zrób coś z Tym... no ja nie będę teraz czytać ponad 200 stron tego, co tam powypisywaliście...
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:16 am

BeeWolf

...widac kurwa mac nie wszystko jest takie kolorowe jakbysmy chcieli...

...marszalku proponuje panu napisac malutki regulamin tego topicu coby sie stosowano do regul a jak nie to bedzie losowy i po klopocie...

revcat

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:19 am

revcat

...marszalku proponuje panu napisac malutki regulamin tego topicu coby sie stosowano do regul a jak nie to bedzie losowy i po klopocie...
te, te, to nie RP, tu nie ma losowych, tu są zasłuzone.

Co do regulaminu - popieram.
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:21 am

EvilYuki
revcat

....siedz cicho juka...beda losowe za takie zachowania i koniec a losowy to to samo co zasluzony....

revcat

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:22 am

revcat
EvilYuki
revcat

....siedz cicho juka...beda losowe za takie zachowania i koniec a losowy to to samo co zasluzony....
losowy to losowy, a zasłużony to zasłużony i nie kłóć się ze mną, jestem kobietą i wiem lepiej, to oczywiste surprised
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:27 am

EvilYuki
revcat
EvilYuki
revcat

losowy to losowy, a zasłużony to zasłużony i nie kłóć się ze mną, jestem kobietą i wiem lepiej, to oczywiste surprised

... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ?

revcat

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Apr 18, 2007 11:57 am

revcat

... to ambasada RP i się rządzi swoimi prawami i było to postanowione na długo przed tym zanim Ty Yuko pojawiłas się na gai, a poza tym moderatorowie dostali wolna reke co do tego topicu...kapiszi ?
nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no.
PostPosted: Wed Apr 18, 2007 12:01 pm

EvilYuki
revcat

nie, nie "kapiszi" i myślę, że mnie akurat czerwonym kolorem straszyć nie musisz, bo popatrz, ja też mogę pisać czerwoną czcnionką, albo i ZIELONĄ! i nawet NIEBIESKĄ!!! . I nic nie było ustalone, żes jest ambasadorem RP, bo zostałeś wyłoniony przez głosowanie i w ogóle, no.

...czy juko przeczytalas ze zrozumieniem to co napisalem ? bo chyba watpie w to..."...na dlugo przed tym jak pojawilas sie na gai..." i nie ja jestem ambasadorem tylko melina jest ambasada...polecam przeczytanie pierwszego posta z obecnego topicu...i sie tak nie unos...a to ze ja zostalem wybrany glosowanie to co to ma do jasnej cholery do rzeczy ? ja moge w kazdej chwili sobie to odpuscic...

revcat

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 245 246 247 248 249 250 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games