|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:07 am
oi! el kapralo...UGABUGA KUKUFIKUKOKAJA OI!....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:22 am
revcat oi! el kapralo...UGABUGA KUKUFIKUKOKAJA OI!....... mrgreen el plutono scream ni kapralo bo wchaniolo cool bimbolo? rofl mrgreen //Fjubar:0096. Audioslave - [Out Of Exile #12] The Curse [5:09]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:27 am
Baliaur revcat oi! el kapralo...UGABUGA KUKUFIKUKOKAJA OI!....... mrgreen el plutono scream ni kapralo bo wchaniolo cool bimbolo? rofl mrgreen //Fjubar:0096. Audioslave - [Out Of Exile #12] The Curse [5:09] ta.........*polewa* bimbolo jest trendo..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:30 am
revcat ta.........*polewa* bimbolo jest trendo..... mrgreen coz za generalo madralo rofl cool *pilo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:32 am
Baliaur revcat ta.........*polewa* bimbolo jest trendo..... mrgreen coz za generalo madralo rofl cool *pilo* dziwnym nie jest..... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:40 am
*wstaje od stolu* bacznosc sierzancie! *podchodzi i caluje raczke* witam madame....napije sie wacpanna z nami? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:42 am
revcat *wstaje od stolu* bacznosc sierzancie! *podchodzi i caluje raczke* witam madame....napije sie wacpanna z nami? mrgreen *salutuje* alez oczywiscie ze panie generale*dyga* czy u pana generala tez taka niezdecydowana pogoda jest czy tylko na moim zadupiu nie moze sie zdecydowac...a napic sie nigdy nie odmawiam mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:44 am
Twisted_Exile revcat *wstaje od stolu* bacznosc sierzancie! *podchodzi i caluje raczke* witam madame....napije sie wacpanna z nami? mrgreen *salutuje* alez oczywiscie ze panie generale*dyga* czy u pana generala tez taka niezdecydowana pogoda jest czy tylko na moim zadupiu nie moze sie zdecydowac...a napic sie nigdy nie odmawiam mrgreen twisted niestety sierzancie...chujowa jakich malo....pada....albo slonce swieci.....*polewa kolejke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:49 am
revcat Twisted_Exile revcat *wstaje od stolu* bacznosc sierzancie! *podchodzi i caluje raczke* witam madame....napije sie wacpanna z nami? mrgreen *salutuje* alez oczywiscie ze panie generale*dyga* czy u pana generala tez taka niezdecydowana pogoda jest czy tylko na moim zadupiu nie moze sie zdecydowac...a napic sie nigdy nie odmawiam mrgreen twisted niestety sierzancie...chujowa jakich malo....pada....albo slonce swieci.....*polewa kolejke* tja dzis upewnilam sie ze slonce dusznosc i alkohol zle na mnie dzialaja...u mnie niedawno ogrmona burza przeszla to bylo straszne gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:03 pm
ja zara chyba mykam... bo trzeba pozadek zrobic.. i sciaganko zaczac mrgreen jutro ma byc 39 stopni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:04 pm
Baliaur ja zara chyba mykam... bo trzeba pozadek zrobic.. i sciaganko zaczac mrgreen jutro ma byc 39 stopni.... stare musisz juz mnie straszyc jutrem stare xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|