|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:40 pm
Omega Sun Mroczny Tato on mnie podpuszcza. a ze trafisz w taki tez moment to juz chyba nie moja wina - aid zawsze leci po ozza, taka sprawa. strasznie zazdroszcze ale taki bez winy chyba tez nie jestes skoro dajesz sie podpuszczac i ciagniesz temat nie jestem bez winny, ja zawsze podpadne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:41 pm
Omega Sun opcy komu zajebac? cool Roots Manuva [Awfully Deep #18] Rebel Heart [Manuvadelics Version] [3:18]to moze typuj na chybil-trafil, albo rzuc moneta opcy ma tu jakies przywileje co do wulgaryzmow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:42 pm
Ozzwald Mroczny Tato no ba. nie pozbierasz sie teraz dawaj sorry ale to bylo do wczesniejszego posta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:42 pm
Lavagetas_heqetai Omega Sun opcy komu zajebac? cool Roots Manuva [Awfully Deep #18] Rebel Heart [Manuvadelics Version] [3:18]to moze typuj na chybil-trafil, albo rzuc moneta opcy ma tu jakies przywileje co do wulgaryzmow? rzeczywiscie, nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:43 pm
Ozzwald Omega Sun Mroczny Tato Ozz ty sie lepiej nie wypowiadaj 'bogu netowych lasek' Znowu zaczynasz? Uczepiles sie ich jak rzep psiego ogona i ile razy tu nie zajrze, to czepiasz sie albo Aid albo Ozziego i zaczynasz jakies dymy. Zazdroscisz im, czy jak? Ma problemz toprubuje sie wzrzyc nie mam nic innego do roboty jak prÓbowanie wyzycia sie na was...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:44 pm
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato no ba. nie pozbierasz sie teraz dawaj sorry ale to bylo do wczesniejszego posta. nie gniewam sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:44 pm
Omega Sun to moze typuj na chybil-trafil, albo rzuc moneta nie chce mnie sie... nic.. Roots Manuva [Dub Come Save Me #02] Highest Grade Dub [3:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:45 pm
Lavagetas_heqetai opcy ma tu jakies przywileje co do wulgaryzmow? ta... bo jestem fajny.. cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:46 pm
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun opcy komu zajebac? cool Roots Manuva [Awfully Deep #18] Rebel Heart [Manuvadelics Version] [3:18]to moze typuj na chybil-trafil, albo rzuc moneta opcy ma tu jakies przywileje co do wulgaryzmow? rzeczywiscie, nie ma ninja podwazasz jego autorytet ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:46 pm
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato no ba. nie pozbierasz sie teraz dawaj sorry ale to bylo do wczesniejszego posta. nie gniewam sie uff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:49 pm
Ozzwald podwazasz jego autorytet ninja no tak, zawsze wszystko sprowadza sie do tego, ze to ja jestem ta zla smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:49 pm
Ozzwald podwazasz jego autorytet ninja nie mozna podwazyc czegos co nie istnieje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:52 pm
Omega Sun Ozzwald podwazasz jego autorytet ninja no tak, zawsze wszystko sprowadza sie do tego, ze to ja jestem ta zla smile nie, ale niech wszyscy stoja pod jedna kreska- w koncu zadne z nas nie chciałoby zeby ktos był równiejszy od innych prawda? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald podwazasz jego autorytet ninja nie mozna podwazyc czegos co nie istnieje.. uuuła ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A tak nawiasem to Mroczny mi grozi i to jest karalne przez kk wiec i moderatorzy chyba jakos powinni zadzialac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|