|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:48 pm
*oglada 'Skazanego na Bluesa'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:49 pm
wyglądasz jak jakis akiwyztor usług diabelskich o.O ładnieładnie.... rozwiąż sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:50 pm
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai ze smiercia ci do twarzy ;D *chichocze* co ty powiesz gonk *próbuje sie rozwiazac* argharghargh! burning_eyes mhyhy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:50 pm
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai ze smiercia ci do twarzy ;D *chichocze* co ty powiesz gonk *próbuje sie rozwiazac* argharghargh! burning_eyes *rozwija ja i nagle zostaje bez ubrania* ups redface moja 4laugh heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:51 pm
Terrorystka Frania wyglądasz jak jakis akiwyztor usług diabelskich o.O ładnieładnie.... rozwiąż sad o wlasnie! to jeszcze walizka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:52 pm
nio i Brazylia jedzie do domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech, wlaczylam przed chwila mecz... i zaluje confused Wstretni Francuzi znow wygralii crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai ze smiercia ci do twarzy ;D *chichocze* co ty powiesz gonk *próbuje sie rozwiazac* argharghargh! burning_eyes mhyhy *chichoze* argh ty! scream xd
hihi *wciaga brzuch* a spadaj dzdzownico! gonk lol
argh argh!!!!
*mroczny ja rozwija* aaaaaaa! D: *znika za kanapą* *po sekundzie wychodzi w gaiowych ciuchach* uff sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:58 pm
Omega Sun ech, wlaczylam przed chwila mecz... i zaluje confused Wstretni Francuzi znow wygralii crying ja nie wierze w to co sie dzieje na boiskach. totalny szok mops emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:59 pm
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai ze smiercia ci do twarzy ;D *chichocze* co ty powiesz gonk *próbuje sie rozwiazac* argharghargh! burning_eyes mhyhy *chichoze* argh ty! scream xd
hihi *wciaga brzuch* a spadaj dzdzownico! gonk lol
argh argh!!!!
*mroczny ja rozwija* aaaaaaa! D: *znika za kanapą* *po sekundzie wychodzi w gaiowych ciuchach* uff sweatdrop zmarzły biedne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:05 pm
*zdejmuje jej majtki i zaslania* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:08 pm
Mroczny Tato *zdejmuje jej majtki i zaslania* ninja aaaaaaaaaaaargh! stressed gonk
dosyć! idę spać! dobranoc! scream *wychodzac potyka sie o dżdżownice* wrr stare *znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:10 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato *zdejmuje jej majtki i zaslania* ninja aaaaaaaaaaaargh! stressed gonk
dosyć! idę spać! dobranoc! scream *wychodzac potyka sie o dżdżownice* wrr stare *znik* ty to nie umiesz postepowac normalnie tatku ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 2:12 pm
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Mroczny Tato *zdejmuje jej majtki i zaslania* ninja aaaaaaaaaaaargh! stressed gonk
dosyć! idę spać! dobranoc! scream *wychodzac potyka sie o dżdżownice* wrr stare *znik* ty to nie umiesz postepowac normalnie tatku ;D ja jej juz nie kumam... wkurza sie teraz non stop bo nie mam jak sie z nia spotkac juz od ponad tygodnia stressed ani pomoc ani nic... ehhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|