|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:38 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania jestes urocza sweatdrop *bierze chusteczke koniuszkami palców i wyrzuca do komina* a powiedz mi widzials kiedys kulturalnego moda mrgreen heart tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:38 pm
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania jestes urocza sweatdrop *bierze chusteczke koniuszkami palców i wyrzuca do komina* a powiedz mi widzials kiedys kulturalnego moda mrgreen heart tak mrgreen kogo O.o o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:40 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania jestes urocza sweatdrop *bierze chusteczke koniuszkami palców i wyrzuca do komina* a powiedz mi widzials kiedys kulturalnego moda mrgreen heart tak mrgreen kogo O.o o.O A. ja jestem kulularnym modem naszej (A) cool mrgreen B. Omega Sun
# Perfekt - Kolysanka Dla Nieznajomej [3:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:41 pm
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania jestes urocza sweatdrop *bierze chusteczke koniuszkami palców i wyrzuca do komina* a powiedz mi widzials kiedys kulturalnego moda mrgreen heart tak mrgreen kogo O.o o.O A. ja jestem kulularnym modem naszej (A) cool mrgreen B. Omega Sun
# Perfekt - Kolysanka Dla Nieznajomej [3:50] pozowle sobie nie komentowac mrgreen rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:42 pm
Ryuukei oshii pozowle sobie nie komentowac mrgreen rofl lol a pozwalaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:50 pm
# Natural Dread Killaz - [Natural] Good Sensi [3:42] cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:15 pm
crying brazylia przegrywa emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:22 pm
ninja szkoda mi Ronaldinho, innych nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:23 pm
Lavagetas_heqetai ninja szkoda mi Ronaldinho, innych nie... a chcesz razem z francuzami do gazu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:25 pm
Ozzwald Lavagetas_heqetai ninja szkoda mi Ronaldinho, innych nie... a chcesz razem z francuzami do gazu? ja juz nie jestem za nikim- odpadła japonia, korea- nic juz nie ma...wszystko sie skonczylo...gdzie są moje paznokcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:28 pm
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai ninja szkoda mi Ronaldinho, innych nie... a chcesz razem z francuzami do gazu? ja juz nie jestem za nikim- odpadła japonia, korea- nic juz nie ma...wszystko sie skonczylo...gdzie są moje paznokcie najprawdopodbniej w kominie z chusteczką Twist ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:29 pm
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai ninja szkoda mi Ronaldinho, innych nie... a chcesz razem z francuzami do gazu? ja juz nie jestem za nikim- odpadła japonia, korea- nic juz nie ma...wszystko sie skonczylo...gdzie są moje paznokcie najprawdopodbniej w kominie z chusteczką Twist ninja aha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:31 pm
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai ninja szkoda mi Ronaldinho, innych nie... a chcesz razem z francuzami do gazu? ja juz nie jestem za nikim- odpadła japonia, korea- nic juz nie ma...wszystko sie skonczylo...gdzie są moje paznokcie Francja zespol europejski - sami murzyni, arab i dwoch bialych... gdybysmy mieli takich rodowitych europejski sklad jak oni tez bysmy dalej sie liczyli w tych rozgrywkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|