|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 9:23 am
Kiray pewnei bedzie taki sam jak na ostatnim mundialu Niemcy vs Brazylia zmykam narka Byle Brazylia wygrala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 9:28 am
Ozzwald Kiray pewnei bedzie taki sam jak na ostatnim mundialu Niemcy vs Brazylia zmykam narka Byle Brazylia wygrala mrgreen BRASIL BRASIL mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 9:46 am
musze zrobic liste rzeczy które wezme do Hiszpanii ... confused nie chce mi sie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 9:51 am
Terrorystka Frania musze zrobic liste rzeczy które wezme do Hiszpanii ... confused nie chce mi sie gonk to nie rob, proste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 9:51 am
Terrorystka Frania musze zrobic liste rzeczy które wezme do Hiszpanii ... confused nie chce mi sie gonk nie rob proste.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:22 am
ożż.....
jakie te dzieci są zryte na tym zrytym epulsie oż kur de........ *zgon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:26 am
Terrorystka Frania ożż.....
jakie dzieci, jaki e costam, co ci zrobiły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:31 am
BeeWolf Terrorystka Frania ożż.....
jakie dzieci, jaki e costam, co ci zrobiły jakas laska nazwywzywała mnie od dziwek, ze mam krzywy ryj, ze wspolczuje mojej matce ze jestem pokemonem
nie bede sie znizac do jej poziomu gonk ale takie cos mnie wkurza..... ta laska mnie nawet nie zna
ja powinni nazwac tró mhochan dzieffczynka, zabląkana w sieci D: w_morde_misia_xD.epuls.pl
arghhhhhh ..... *jest prawieże spokojna* mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:33 am
Terrorystka Frania jakas laska nazwywzywała mnie od dziwek, ze mam krzywy ryj, ze wspolczuje mojej matce ze jestem pokemonem
nie bede sie znizac do jej poziomu gonk ale takie cos mnie wkurza..... ta laska mnie nawet nie zna
ja powinni nazwac tró mhochan dzieffczynka, zabląkana w sieci D: w_morde_misia_xD.epuls.pl
>laska?< Fajne rozrywki tam macie nie ma co razz talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:36 am
BeeWolf Terrorystka Frania jakas laska nazwywzywała mnie od dziwek, ze mam krzywy ryj, ze wspolczuje mojej matce ze jestem pokemonem
>laska?< Fajne rozrywki tam macie nie ma co razz talk2hand na uspokojenie musze zjesc czekolade *zjada Aero*
czepiasz sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:39 am
moj kot kocha sudoku .... #Korn - See You On The Other Side - Twisted Transistor.mp3 [2:58]
*gra w sudoku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:41 am
Terrorystka Frania na uspokojenie musze zjesc czekolade *zjada Aero*
czepiasz sie >Daje jej aparat,< >Pokazuje palcem pokoik< Wejdz tam i zrob sobie zdięcia bez ubrania. ja nikomu nie powiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:48 am
BeeWolf Terrorystka Frania na uspokojenie musze zjesc czekolade *zjada Aero*
czepiasz sie >Daje jej aparat,< >Pokazuje palcem pokoik< Wejdz tam i zrob sobie zdięcia bez ubrania. ja nikomu nie powiem. *bierze aparat* *idzie do pokoiku*
...
*wychodzi z pokoiku*
http://i61.photobucket.com/albums/h74/trfrania/100_2114.jpg
efektowne? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 11:09 am
Terrorystka Frania BeeWolf Terrorystka Frania na uspokojenie musze zjesc czekolade *zjada Aero*
czepiasz sie >Daje jej aparat,< >Pokazuje palcem pokoik< Wejdz tam i zrob sobie zdięcia bez ubrania. ja nikomu nie powiem. *bierze aparat* *idzie do pokoiku*
...
*wychodzi z pokoiku*
http://i61.photobucket.com/albums/h74/trfrania/100_2114.jpg
efektowne? biggrin a chciala bys spedzic noc z batnamen pod jego peleryna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|