|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:45 pm
Delein the Wildest Oj no wiesz...mowisz jak nie-facet. Jak istota ktora idzie na latwizne. W koncu łatwy jestem nie wink Delein the Wildest No czy ty chcesz mnie ukaleczyc? >patrzy sie na nia słodko< A co niechcesz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:45 pm
Omega Sun Delein the Wildest Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic! tak na doczepke na romantyczny wieczor wink ? to bylby nietakt z mojej strony wink Oj oj oj juz nie takie rzeczy sie tu dzialy, to bedzie romantyczny wieczor w trojke! *podaje jej lampke wina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:46 pm
BeeWolf Delein the Wildest Oj no wiesz...mowisz jak nie-facet. Jak istota ktora idzie na latwizne. W koncu łatwy jestem nie wink Delein the Wildest No czy ty chcesz mnie ukaleczyc? >patrzy sie na nia słodko< A co niechcesz razz Nie wiem, nie sprawdzalam mrgreen No wiesz rece sie przydaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:47 pm
Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic! tak na doczepke na romantyczny wieczor wink ? to bylby nietakt z mojej strony wink Oj oj oj juz nie takie rzeczy sie tu dzialy, to bedzie romantyczny wieczor w trojke! *podaje jej lampke wina* A jak sie upijemy bedziemy uprawiac ... miłosc grupowa. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:48 pm
Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic! tak na doczepke na romantyczny wieczor wink ? to bylby nietakt z mojej strony wink Oj oj oj juz nie takie rzeczy sie tu dzialy, to bedzie romantyczny wieczor w trojke! *podaje jej lampke wina* dziekuje *popija winko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:49 pm
BeeWolf Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic! tak na doczepke na romantyczny wieczor wink ? to bylby nietakt z mojej strony wink Oj oj oj juz nie takie rzeczy sie tu dzialy, to bedzie romantyczny wieczor w trojke! *podaje jej lampke wina* A jak sie upijemy bedziemy uprawiac ... miłosc grupowa. mrgreen Tak tak, a potem zlozymy jakiegos njuba w ofierze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:50 pm
Delein the Wildest Nie wiem, nie sprawdzalam mrgreen No wiesz rece sie przydaja... smile niezaproponuje ci sprawdzania, bo nas wyklna. Ta rece sie przydaja zeby tez wink >polewa jej co lubi< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:52 pm
Delein the Wildest Tak tak, a potem zlozymy jakiegos njuba w ofierze... Del widze, że romantyczny w twoim odczuciu to jak u mnie ... uchlac sie zrobic cos nieprzyzwoitego i złorzyc ofiare bogom klocka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:53 pm
Delein the Wildest Tak tak, a potem zlozymy jakiegos njuba w ofierze... ten punkt programu mi sie podoba xd *rozglada sie za ofiara*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:54 pm
BeeWolf Delein the Wildest Nie wiem, nie sprawdzalam mrgreen No wiesz rece sie przydaja... smile niezaproponuje ci sprawdzania, bo nas wyklna. Ta rece sie przydaja zeby tez wink >polewa jej co lubi< mrgreen Tez mrgreen *pije co jej polewa* BeeWolf Del widze, że romantyczny w twoim odczuciu to jak u mnie ... uchlac sie zrobic cos nieprzyzwoitego i złorzyc ofiare bogom klocka. No no cos w tym jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:56 pm
Omega Sun Delein the Wildest Tak tak, a potem zlozymy jakiegos njuba w ofierze... ten punkt programu mi sie podoba xd *rozglada sie za ofiara* Masz cala liste pod "Guild Members" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:57 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Nie wiem, nie sprawdzalam mrgreen No wiesz rece sie przydaja... smile niezaproponuje ci sprawdzania, bo nas wyklna. Ta rece sie przydaja zeby tez wink >polewa jej co lubi< mrgreen Tez mrgreen *pije co jej polewa* BeeWolf Del widze, że romantyczny w twoim odczuciu to jak u mnie ... uchlac sie zrobic cos nieprzyzwoitego i złorzyc ofiare bogom klocka. No no cos w tym jest! pij pij, bedziesz łatwiejsza wink >sam tez pije< Potem wykopiemy duł ofiarny co ? mrgreen Znaczy ja bede kopał a wy bedziecie patrzec. 0480. Yuki Kajiura - [Fiction #12] Salva Nos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:59 pm
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Nie wiem, nie sprawdzalam mrgreen No wiesz rece sie przydaja... smile niezaproponuje ci sprawdzania, bo nas wyklna. Ta rece sie przydaja zeby tez wink >polewa jej co lubi< mrgreen Tez mrgreen *pije co jej polewa* BeeWolf Del widze, że romantyczny w twoim odczuciu to jak u mnie ... uchlac sie zrobic cos nieprzyzwoitego i złorzyc ofiare bogom klocka. No no cos w tym jest! pij pij, bedziesz łatwiejsza wink >sam tez pije< Potem wykopiemy duł ofiarny co ? mrgreen Znaczy ja bede kopał a wy bedziecie patrzec. Wypraszam sobie ja NIGDY nie ejstem latwa...nawet po pijaku... Kiedys skopalam butami kolege wrzeszczac "nie dam sie zgwalcic!" bo chcial mnie zaniesc do lozka zebym poszla spac...nie ma takiej skali w ktorej moznaby bylo okreslic jak glupio sie pozniej czulam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:59 pm
BeeWolf Delein the Wildest Tak tak, a potem zlozymy jakiegos njuba w ofierze... Del widze, że romantyczny w twoim odczuciu to jak u mnie ... uchlac sie zrobic cos nieprzyzwoitego i złorzyc ofiare bogom klocka. a co Ty takiego nieprzyzwoitego na imprezach wyrabiasz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 3:01 pm
Delein the Wildest Wypraszam sobie ja NIGDY nie ejstem latwa...nawet po pijaku... Kiedys skopalam butami kolege wrzeszczac "nie dam sie zgwalcic!" bo chcial mnie zaniesc do lozka zebym poszla spac...nie ma takiej skali w ktorej moznaby bylo okreslic jak glupio sie pozniej czulam... sadze, ze od 1 do 10 to około 36 ... ... > no to sam bede pił zeby byc łatwieszym < talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|