|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:25 pm
Omega Sun Delein the Wildest Omega Sun przyszlam sprawdzic czy jestescie grzeczni ninja Jakbysmy kiedykolwiek nie byli... taka tu radosc ostatnio, entuzjazm i w ogole ninja To przez te wakacje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:25 pm
BeeWolf >macha do Omegi klapkiem< *macha do niego tez* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:27 pm
Delein the Wildest BeeWolf >Zakłada swoj kapelutek wdziewa kimono< >macha do Omegi klapkiem< O teraz jest bomba. Melanie Thornton - [Memories - Her Most Beautiful Ballads #01] Wonderful Dream (Holidays Are Coming) (Radio Version) nie masz ochoty pofiglowa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:29 pm
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf >Zakłada swoj kapelutek wdziewa kimono< >macha do Omegi klapkiem< O teraz jest bomba. Melanie Thornton - [Memories - Her Most Beautiful Ballads #01] Wonderful Dream (Holidays Are Coming) (Radio Version) nie masz ochoty pofiglowa wink WNMP: Tool- Aenima A zebys kurde wiedzial ze mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:30 pm
Delein the Wildest WNMP: Tool- Aenima A zebys kurde wiedzial ze mam. >figluje< >Szybkim ruchem scaga jej majtki< >wyskakuje i ucieka do szuflady z jej bielizna<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:32 pm
BeeWolf Delein the Wildest WNMP: Tool- Aenima A zebys kurde wiedzial ze mam. >figluje< >Szybkim ruchem scaga jej majtki< >wyskakuje i ucieka do szuflady z jej bielizna< No nie wierze...i juz? Zero romantycznosci mlody czlowieku. *wysypuje zawartosc szuflady na podloge* Ponoc nie chodzi o to by zlapac krolika ale bo za nim biegac, czy jakos tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:34 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest WNMP: Tool- Aenima A zebys kurde wiedzial ze mam. >figluje< >Szybkim ruchem scaga jej majtki< >wyskakuje i ucieka do szuflady z jej bielizna< No nie wierze...i juz? Zero romantycznosci mlody czlowieku. *wysypuje zawartosc szuflady na podloge* Ponoc nie chodzi o to by zlapac krolika ale bo za nim biegac, czy jakos tak. >otwiera szerko oczy< >patrzy sie na nia z przerazeniem< Ro...Ro...Romantycznosci ... O_o ...eee O monszeri, całuje ja w łapke. Gasi świało zapala świece robi sztuczny ksierzyc, obsypuje ja kwiatami ... cihca muzyczka gra ... czy teraz jest krolik ? 1147. Gorillaz - [Demon Days #06] Feel Good Inc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:36 pm
BeeWolf >otwiera szerko oczy< >patrzy sie na nia z przerazeniem< Ro...Ro...Romantycznosci ... O_o ...eee O monszeri, całuje ja w łapke. Gasi świało zapala świece robi sztuczny ksierzyc, obsypuje ja kwiatami ... cihca muzyczka gra ... czy teraz jest krolik ? 1147. Gorillaz - [Demon Days #06] Feel Good Inc. to ja wam moze nie bede przeszkadzac confused *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:36 pm
BeeWolf >otwiera szerko oczy< >patrzy sie na nia z przerazeniem< Ro...Ro...Romantycznosci ... O_o ...eee O monszeri, całuje ja w łapke. Gasi świało zapala świece robi sztuczny ksierzyc, obsypuje ja kwiatami ... cihca muzyczka gra ... czy teraz jest krolik ? *u* Upieczony! *wyjmuje winko* *polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:37 pm
Omega Sun BeeWolf >otwiera szerko oczy< >patrzy sie na nia z przerazeniem< Ro...Ro...Romantycznosci ... O_o ...eee O monszeri, całuje ja w łapke. Gasi świało zapala świece robi sztuczny ksierzyc, obsypuje ja kwiatami ... cihca muzyczka gra ... czy teraz jest krolik ? 1147. Gorillaz - [Demon Days #06] Feel Good Inc. to ja wam moze nie bede przeszkadzac confused *znika* Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:39 pm
Delein the Wildest *u* Upieczony! *wyjmuje winko* *polewa* >Kroi krolika< Ale to nie prawda lepiej go zastrzelic wyjać srut i zjesc. Ganianie nic nie daje. >Patrzy na omi < co tak stoisz, krolika chcesz ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:41 pm
Delein the Wildest Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic!to brzmi nieźle wink Gryzie krolika i reke Del. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:41 pm
BeeWolf Delein the Wildest *u* Upieczony! *wyjmuje winko* *polewa* >Kroi krolika< Ale to nie prawda lepiej go zastrzelic wyjać srut i zjesc. Ganianie nic nie daje. >Patrzy na omi < co tak stoisz, krolika chcesz ? mrgreen Oj no wiesz...mowisz jak nie-facet. Jak istota ktora idzie na latwizne. *polewa winko dla Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:42 pm
BeeWolf Delein the Wildest Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic!to brzmi nieźle wink Gryzie krolika i reke Del. emo No czy ty chcesz mnie ukaleczyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:44 pm
Delein the Wildest Oo... Omi wroc! Zrobimy party! Jest piatek wieczor a my w domach siedzimy wiec kurde jak juz tu jestesmy to trza sie zabawic! tak na doczepke na romantyczny wieczor wink ? to bylby nietakt z mojej strony wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|