|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:11 pm
Delein the Wildest *przytula go* No...i w ogole to kokardka ladna. WNMP: Loituma- Ievan's Polka >slini sie i cieszy jak to sie cieszyc potrafi< a dziekuje ... taka ona ROODŻOWA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:12 pm
Delein the Wildest U mnie tez sa drzewka, mamy nawet dziki sad, krzory jakies, wierzby... Aj teraz tez pada i mam to gdzies. jakos ja tez chcoiaz raz w noc wakacyjna otworzylam okno zamknelam kota w szafce i sie gapilam.. i pisalam co widze brrr wspaniale uczucie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:13 pm
BeeWolf Delein the Wildest *przytula go* No...i w ogole to kokardka ladna. WNMP: Loituma- Ievan's Polka >slini sie i cieszy jak to sie cieszyc potrafi< a dziekuje ... taka ona ROODŻOWA. W ogole to nienawidze rozowego. Ale ciebie lubie, wiec ci wybaczam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:14 pm
Terrorystka Frania Delein the Wildest U mnie tez sa drzewka, mamy nawet dziki sad, krzory jakies, wierzby... Aj teraz tez pada i mam to gdzies. jakos ja tez chcoiaz raz w noc wakacyjna otworzylam okno zamknelam kota w szafce i sie gapilam.. i pisalam co widze brrr wspaniale uczucie 3nodding Ja mam balkon, nowiutka mieciutka wykladzinke na nim wiec w sumie moglabym tam siedziec, ale jeszcze zlapie jakiegos katara i w ogole bede miec wakacje z glowy... Ale opalac sie da.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:15 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest *przytula go* No...i w ogole to kokardka ladna. WNMP: Loituma- Ievan's Polka >slini sie i cieszy jak to sie cieszyc potrafi< a dziekuje ... taka ona ROODŻOWA. W ogole to nienawidze rozowego. Ale ciebie lubie, wiec ci wybaczam. >mraf< dziekuje ... >Włazi jej pod bluzke< >uklada sie< heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:16 pm
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest *przytula go* No...i w ogole to kokardka ladna. WNMP: Loituma- Ievan's Polka >slini sie i cieszy jak to sie cieszyc potrafi< a dziekuje ... taka ona ROODŻOWA. W ogole to nienawidze rozowego. Ale ciebie lubie, wiec ci wybaczam. >mraf< dziekuje ... >Włazi jej pod bluzke< >uklada sie< heart Łaskoczesz mnie. WNMP: Various Artists- Juno Reactor- Conga Fury (Animatrix Edit)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:17 pm
Delein the Wildest BeeWolf >mraf< dziekuje ... >Włazi jej pod bluzke< >uklada sie< heart Łaskoczesz mnie. WNMP: Various Artists- Juno Reactor- Conga Fury (Animatrix Edit) Wybacz nie ogoliłem sie. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:19 pm
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf >mraf< dziekuje ... >Włazi jej pod bluzke< >uklada sie< heart Łaskoczesz mnie. WNMP: Various Artists- Juno Reactor- Conga Fury (Animatrix Edit) Wybacz nie ogoliłem sie. cool No wiesz...zapamietaj- chcesz zebym cie kochala to musisz sie golic. I wywal pety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:20 pm
Delein the Wildest No wiesz...zapamietaj- chcesz zebym cie kochala to musisz sie golic. I wywal pety. >siedzi pod jej bluzka< >goli sie otoczakiem< >chowa pety w majtki< jest okej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:21 pm
przyszlam sprawdzic czy jestescie grzeczni ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:22 pm
BeeWolf Delein the Wildest No wiesz...zapamietaj- chcesz zebym cie kochala to musisz sie golic. I wywal pety. >siedzi pod jej bluzka< >goli sie otoczakiem< >chowa pety w majtki< jest okej ? burning_eyes *wytrzepuje pety z majtkow* No wzglednie jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:23 pm
Omega Sun przyszlam sprawdzic czy jestescie grzeczni ninja Jakbysmy kiedykolwiek nie byli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:23 pm
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest No wiesz...zapamietaj- chcesz zebym cie kochala to musisz sie golic. I wywal pety. >siedzi pod jej bluzka< >goli sie otoczakiem< >chowa pety w majtki< jest okej ? burning_eyes *wytrzepuje pety z majtkow* No wzglednie jest. >Zakłada swoj kapelutek wdziewa kimono< Teraz jestem bardziej Sex-y ... mrgreen >macha do Omegi klapkiem<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:24 pm
Delein the Wildest Omega Sun przyszlam sprawdzic czy jestescie grzeczni ninja Jakbysmy kiedykolwiek nie byli... taka tu radosc ostatnio, entuzjazm i w ogole ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:24 pm
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest No wiesz...zapamietaj- chcesz zebym cie kochala to musisz sie golic. I wywal pety. >siedzi pod jej bluzka< >goli sie otoczakiem< >chowa pety w majtki< jest okej ? burning_eyes *wytrzepuje pety z majtkow* No wzglednie jest. >Zakłada swoj kapelutek wdziewa kimono< >macha do Omegi klapkiem< O teraz jest bomba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|