|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:03 pm
Rin_Youkai my 3 lata w gim walczylismy by byly mundurki i diupa xp XD tlumaczone bylo tym, ze nie kazdego stac na taki wydatek ==''''''''''' Witam 3nodding Mundurki wporzo sprawa, mrgreen oshii:siema pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:03 pm
Rin_Youkai my 3 lata w gim walczylismy by byly mundurki i diupa xp XD tlumaczone bylo tym, ze nie kazdego stac na taki wydatek ==''''''''''' Witam 3nodding ^^ buuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:04 pm
BeeWolf Rin_Youkai my 3 lata w gim walczylismy by byly mundurki i diupa xp XD tlumaczone bylo tym, ze nie kazdego stac na taki wydatek ==''''''''''' Witam 3nodding Mundurki wporzo sprawa, mrgreen oshii:siema pirate jak tam samopoczucie Panie agresywny i zly wink
Emka wiesz niewiadomo jak dlugo bede wladza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:05 pm
Ryuukei oshii jak tam samopoczucie Panie agresywny i zly wink Emka wiesz niewiadomo jak dlugo bede wladza wink Zajmij sie soba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:05 pm
Karnaaa Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania Karnaaa Mi sie ten pomysl podoba whee (wole to niz zolte sznurowki) xd co masz do żółtych sznurówek!? evil nic (sama mialam pomaranczowe w glanach) ale wole mundurek wink ja musze przełożyc do mojego hyzia i Zyzia moje żółte od Mrocznego <3 xd Hyzio i Zyzio to twoje butki ? czek dys ałt cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:07 pm
Heeeeeeeee rofl swietne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Rin_Youkai my 3 lata w gim walczylismy by byly mundurki i diupa xp XD tlumaczone bylo tym, ze nie kazdego stac na taki wydatek ==''''''''''' Witam 3nodding ^^ buuuuuuuu mundurki sa sexi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
najgorsze buty na swiacie D; gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:08 pm
Karnaaa Heeeeeeeee rofl swietne mrgreen ha-ha-ha! cool
# T.Love - [model 01] Ajrisz [3:10]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Heeeeeeeee rofl swietne mrgreen chyba sobie kpisz! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato najgorsze buty na swiacie D; gonk Raz sie z toba zgodzic moge.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:09 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai my 3 lata w gim walczylismy by byly mundurki i diupa xp XD tlumaczone bylo tym, ze nie kazdego stac na taki wydatek ==''''''''''' Witam 3nodding ^^ buuuuuuuu mundurki sa sexi XD A ja bede miala mrgreen , taaa a kumpele uwazaja ze mundurki sa zleeeeeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:10 pm
Mroczny Tato Karnaaa Heeeeeeeee rofl swietne mrgreen chyba sobie kpisz! gonk one są piękne cool heart
wiem, że tak naparwde ich pragniesz twisted mrahahah XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:11 pm
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai my 3 lata w gim walczylismy by byly mundurki i diupa xp XD tlumaczone bylo tym, ze nie kazdego stac na taki wydatek ==''''''''''' Witam 3nodding ^^ buuuuuuuu mundurki sa sexi XD A ja bede miala mrgreen , taaa a kumpele uwazaja ze mundurki sa zleeeeeee xd Twist tez XD
mnie to tam isi ja ide do szkoły żeby sie uczyc a nie na rewie mody rolleyes (czy ja to naparwde napisałam? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:11 pm
Mroczny Tato Karnaaa Heeeeeeeee rofl swietne mrgreen chyba sobie kpisz! gonk Niby why? mrgreen Fajowe sa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|