|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:39 pm
Terrorystka Frania YumiTao kusza ,co za debilie robią odplamiacze ... rolleyes dramallama
#Alice In Chains - Rooster. *skok na nią*
co za pech nasza słodka imoł gerl idzie do Słowak D: oby nie trafiła do mojej klasy o lol ... szczerze wspołczuje ,nie ma jak niekochane, cierpiące ,odrzucone ' emo ' ninja jak trafisz z nia do klasy to chyba dzień w dzień na kielichu bedziesz musiała zyc ,bo bez znieczulenie nie dasz rady ... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:40 pm
YumiTao Terrorystka Frania YumiTao kusza ,co za debilie robią odplamiacze ... rolleyes dramallama
#Alice In Chains - Rooster. *skok na nią*
co za pech nasza słodka imoł gerl idzie do Słowak D: oby nie trafiła do mojej klasy o lol ... szczerze wspołczuje ,nie ma jak niekochane, cierpiące ,odrzucone ' emo ' ninja jak trafisz z nia do klasy to chyba dzień w dzień na kielichu bedziesz musiała zyc ,bo bez znieczulenie nie dasz rady ... XD njabardziej mnie zastanwia to czy będzie sie stowała do regluminu szkoły bo tam są mudurki a raczej tylko marynara dół dowolny
ciekawe co z jej elfimi butami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:42 pm
Terrorystka Frania njabardziej mnie zastanwia to czy będzie sie stowała do regluminu szkoły bo tam są mudurki a raczej tylko marynara dół dowolny
ciekawe co z jej elfimi butami ninja poszlas do szkoly z mundurkami O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:43 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania njabardziej mnie zastanwia to czy będzie sie stowała do regluminu szkoły bo tam są mudurki a raczej tylko marynara dół dowolny
ciekawe co z jej elfimi butami ninja poszlas do szkoly z mundurkami O.o tja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:44 pm
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania njabardziej mnie zastanwia to czy będzie sie stowała do regluminu szkoły bo tam są mudurki a raczej tylko marynara dół dowolny
ciekawe co z jej elfimi butami ninja poszlas do szkoly z mundurkami O.o tja... O.o o.O O.o o.O *nie moze wyjsc z szoku* surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:45 pm
A ja bede lotnikiem xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:48 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania njabardziej mnie zastanwia to czy będzie sie stowała do regluminu szkoły bo tam są mudurki a raczej tylko marynara dół dowolny
ciekawe co z jej elfimi butami ninja poszlas do szkoly z mundurkami O.o tja... O.o o.O O.o o.O *nie moze wyjsc z szoku* surprised kochana... no ale popatrz sa plsy: szkoła jest blisko, a ta gdzie nie ma mundurków dlaeo a ja jestem leniwa nie musze sie zastanwiac czy jakas bluzka bedzie pasowac do spodni bo teoretycznie wszystko bedzie pasować do góry mundurka bo dół dowolny... no i wyrózniam sie w tłumie cool jak mi zbrzydnie to bede lamac regulamin D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:50 pm
Terrorystka Frania njabardziej mnie zastanwia to czy będzie sie stowała do regluminu szkoły bo tam są mudurki a raczej tylko marynara dół dowolny
ciekawe co z jej elfimi butami ninja pewnie bedzie wkładać rajjtuzo_getry ,biała ,zwiewną spódniczke do tego papcie ala myszka Miki z zaokrąglonymi nosami ,mnóstwo plakietek, moze jakaś pieszczocha ? krawat ?Oo jednym słowem 'jestem klaunem emo' ... rzygac sie chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:50 pm
Terrorystka Frania kochana... no ale popatrz sa plsy: szkoła jest blisko, a ta gdzie nie ma mundurków dlaeo a ja jestem leniwa nie musze sie zastanwiac czy jakas bluzka bedzie pasowac do spodni bo teoretycznie wszystko bedzie pasować do góry mundurka bo dół dowolny... no i wyrózniam sie w tłumie cool jak mi zbrzydnie to bede lamac regulamin D; ale mundurki sa brzydke niewygodne i wogole gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:51 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania kochana... no ale popatrz sa plsy: szkoła jest blisko, a ta gdzie nie ma mundurków dlaeo a ja jestem leniwa nie musze sie zastanwiac czy jakas bluzka bedzie pasowac do spodni bo teoretycznie wszystko bedzie pasować do góry mundurka bo dół dowolny... no i wyrózniam sie w tłumie cool jak mi zbrzydnie to bede lamac regulamin D; ale mundurki sa brzydke niewygodne i wogole gonk tez bede miala mundurek (jak patrzalam na projekt to nawet fajny byl) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:52 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania kochana... no ale popatrz sa plsy: szkoła jest blisko, a ta gdzie nie ma mundurków dlaeo a ja jestem leniwa nie musze sie zastanwiac czy jakas bluzka bedzie pasowac do spodni bo teoretycznie wszystko bedzie pasować do góry mundurka bo dół dowolny... no i wyrózniam sie w tłumie cool jak mi zbrzydnie to bede lamac regulamin D; ale mundurki sa brzydke niewygodne i wogole gonk reporter je robi, sa ładne, takie troche nowoczesnowawe.... bo widzialam, czy niewygodne? najwyzej sie ta marynare sciagnie i zostanie w białej bluzce ;] ja przezyje w mundurku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:53 pm
Karnaaa Ryuukei oshii Terrorystka Frania kochana... no ale popatrz sa plsy: szkoła jest blisko, a ta gdzie nie ma mundurków dlaeo a ja jestem leniwa nie musze sie zastanwiac czy jakas bluzka bedzie pasowac do spodni bo teoretycznie wszystko bedzie pasować do góry mundurka bo dół dowolny... no i wyrózniam sie w tłumie cool jak mi zbrzydnie to bede lamac regulamin D; ale mundurki sa brzydke niewygodne i wogole gonk tez bede miala mundurek (jak patrzalam na projekt to nawet fajny byl) xd no właśnie i co? rozpaczasz z tego powodu?
bo ja nie. ;D *klepie po plecach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:53 pm
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania kochana... no ale popatrz sa plsy: szkoła jest blisko, a ta gdzie nie ma mundurków dlaeo a ja jestem leniwa nie musze sie zastanwiac czy jakas bluzka bedzie pasowac do spodni bo teoretycznie wszystko bedzie pasować do góry mundurka bo dół dowolny... no i wyrózniam sie w tłumie cool jak mi zbrzydnie to bede lamac regulamin D; ale mundurki sa brzydke niewygodne i wogole gonk reporter je robi, sa ładne, takie troche nowoczesnowawe.... bo widzialam, czy niewygodne? najwyzej sie ta marynare sciagnie i zostanie w białej bluzce ;] ja przezyje w mundurku wink ziomalski mundurek gonk ninja gdzie Yumciasta ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:54 pm
Terrorystka Frania Karnaaa Ryuukei oshii Terrorystka Frania kochana... no ale popatrz sa plsy: szkoła jest blisko, a ta gdzie nie ma mundurków dlaeo a ja jestem leniwa nie musze sie zastanwiac czy jakas bluzka bedzie pasowac do spodni bo teoretycznie wszystko bedzie pasować do góry mundurka bo dół dowolny... no i wyrózniam sie w tłumie cool jak mi zbrzydnie to bede lamac regulamin D; ale mundurki sa brzydke niewygodne i wogole gonk tez bede miala mundurek (jak patrzalam na projekt to nawet fajny byl) xd no właśnie i co? rozpaczasz z tego powodu?
bo ja nie. ;D *klepie po plecach* Mi sie ten pomysl podoba whee (wole to niz zolte sznurowki) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:55 pm
Karnaaa Mi sie ten pomysl podoba whee (wole to niz zolte sznurowki) xd co masz do żółtych sznurówek!? evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|