|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 10:34 am
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny prorokiem klaniajmy sie mu, wywrozyl karne wyluzuj sie bo to co piszesz jest nijakie... naprawde probojesz sie popisac i mi 'dowalic' bo ta cala twoja aidanna znowu sie poskarzyla jaki to zly i niedobry nie jestem.... kurde stary naprawde talk2hand miszczu ale o co Ci chodzi jest ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 10:38 am
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald Mroczny prorokiem klaniajmy sie mu, wywrozyl karne wyluzuj sie bo to co piszesz jest nijakie... naprawde probojesz sie popisac i mi 'dowalic' bo ta cala twoja aidanna znowu sie poskarzyla jaki to zly i niedobry nie jestem.... kurde stary naprawde talk2hand miszczu ale o co Ci chodzi jest ok to powodzenia zycze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 10:40 am
AAAAA CHOLERNE SZWABY! gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 10:41 am
Mroczny Tato Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald Mroczny prorokiem klaniajmy sie mu, wywrozyl karne wyluzuj sie bo to co piszesz jest nijakie... naprawde probojesz sie popisac i mi 'dowalic' bo ta cala twoja aidanna znowu sie poskarzyla jaki to zly i niedobry nie jestem.... kurde stary naprawde talk2hand miszczu ale o co Ci chodzi jest ok to powodzenia zycze ;] a dziekuje napewno mi sie przyda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 10:46 am
Ozzwald a dziekuje napewno mi sie przyda... zebys sie nie zdziwil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 10:52 am
Mroczny Tato Ozzwald a dziekuje napewno mi sie przyda... zebys sie nie zdziwil... teraz ty chyba mnie nie rozumiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 10:54 am
Ozzwald Mroczny Tato Ozzwald a dziekuje napewno mi sie przyda... zebys sie nie zdziwil... teraz ty chyba mnie nie rozumiesz... 'trudno'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 11:19 am
Slayer - [Reign in Blood #07] Slayer - 07 - Reborn [2:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 11:26 am
Ozzwald Slayer - [Reign in Blood #07] Slayer - 07 - Reborn [2:11] madafaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 11:27 am
BeeWolf Ozzwald Slayer - [Reign in Blood #07] Slayer - 07 - Reborn [2:11] madafaka agrr grrr grrr aagrrr grrrr uhggrrr urrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 11:30 am
Witam. Kto mi odpowie na pytanie: 1.O ktorej godzinie i w jakie dni w NHK czyli Japonskiej Telewizji satelitarnej jest anime? 2.W jakich kanalach i o ktorej sa jakies inne anime oprocz:N1-wloskie, RTL2-niemieckie, Zig Zap i Mangas 3. I... Czy w Polsce jest jakis magazyn o mandze??? crying Kurcze, bo chyba nie ma... confused Fajnie by bylo jakby ktos mi odpowiedzial w PM'ku, bo na forum jestem raz na tydzien z reguly... blaugh A tak poza tym to co slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 11:30 am
ide ja rachunkowosc poczytac ho ho ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:32 pm
kusza ,co za debilie robią odplamiacze ... rolleyes dramallama
#Alice In Chains - Rooster.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 12:35 pm
YumiTao kusza ,co za debilie robią odplamiacze ... rolleyes dramallama
#Alice In Chains - Rooster. *skok na nią*
co za pech nasza słodka imoł gerl idzie do Słowaka D: oby nie trafiła do mojej klasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|